Το πρώτο παγκοσμίως 8K camcorder από τη Sharp

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Sharp 8K Camcorder 8C-B60A

Η Sharp θα λανσάρει το πρώτο 8K camcorder στον κόσμο για επαγγελματική χρήση. H μηχανή ενσωματώνει κάμερα και μονάδα εγγραφής ικανή για λήψη, εγγραφή, αναπαραγωγή και έξοδο video 8Κ/60p.

8K sign Εκτός από τη δυνατότητα λήψης εικόνων 8K UHD 60p,  το 8Κ camcorder έχει, επίσης, σχεδιαστεί με στόχο την ευκολία χειρισμού κατά τη στιγμή λήψης / εγγραφής, και τη μείωση του φόρτου των εργασιών επεξεργασίας μετά την εγγραφή.

Sharp 8K Camcorder, 8C-B60A
To Sharp 8C-B60A, το πρώτο 8Κ camcorder στον κόσμο. (φωτό: Sharp)

Ο αισθητήρας εικόνας είναι CMOS μεγάλου μεγέθους, ισοδύναμο με διαγώνιο ίδια σε τάξη με τις κάμερες Super 35mm και χρησιμοποιεί κωδικοποιητή που δίνει χαμηλό φορτίο στη CPU για τη συμπίεση. Αποτέλεσμα είναι, σύμφωνα με τη Sharp, πιο αποδοτικές εργασίες επεξεργασίας του βίντεο 8Κ/60p και συνεχή καταγραφή για περίπου 40 λεπτά, όταν χρησιμοποιείται το πακέτο SSD 2TB που περιλαμβάνεται. Επιπλέον, το camcorder μπορεί να δίνει βίντεο 8K/60p χωρίς συμπίεση, σε πραγματικό χρόνο, ενώ κάνει και εγγραφή βίντεο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ζωντανή μετάδοση. Το 8K camcorder Sharp 8C-B60A θα εκτεθεί στην Inter BEE 2017, που θα διεξαχθεί στην Makuhari Messe (Mihama Ward, Chiba City), 15-17/11.

Η ανάπτυξη του 8Κ camcorder έγινε με την τεχνική συνεργασία της Astro Design Co., Ltd., και είναι ένα βήμα για την ολοκλήρωση του οικοσυστήματος 8Κ που αναπτύσσει η Sharp.

Previous Article

Twitter: Tweet με 280 χαρακτήρες επίσημα

Next Article

H νέα Full Frame Mirrorless φωτογραφική Sony α7R III

Αφήστε μια απάντηση

sonos move