Η TCL φιλοξένησε τους παγκόσμιους συνεργάτες της στο Global Partners Conference 2024

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
TCL Global Partners Conference 2024

Η TCL, κορυφαίο consumer electronics brand και top two TV brand παγκοσμίως, φιλοξένησε το 2024 TCL Industries Global Partners Conference (GPC 2024) στη Wuhan της Κίνας. Με θέμα “Unite for Greatness”, η εκδήλωση συγκάλεσε σχεδόν 500 επιχειρηματικούς εταίρους, ηγέτες της βιομηχανίας και μέσα ενημέρωσης από 47 χώρες και περιοχές ανάλογα με τις τελευταίες αναφορές της εταιρείας σχετικά με την παγκόσμια επιχειρηματική ανάπτυξη, την Ε & Α και τις branding στρατηγικές.

Το συνέδριο TCL Global Partners Conference 2024 υπογράμμισε την εκτεταμένη εμβέλεια του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών της TCL και τόνισε τους πρωταρχικούς στόχους της για την οικοδόμηση μιας πορείας προς ένα μέλλον ευημερίας με κοινούς στόχους και επιτυχία με τους εταίρους της.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η κα. Du Juan, Διευθύνων Σύμβουλος της TCL Industries, επιβεβαίωσε τη στρατηγική και την παγκόσμια στρατηγική της εταιρείας, δίνοντας προτεραιότητα στην αναβάθμιση της καινοτομίας μέσω mid-high-end προϊόντων, στην ενσωμάτωση της εταιρικής και τοπικής κουλτούρας, της εταιρικής υπευθυνότητας και βιωσιμότητας, καθώς και στην ενίσχυση του δικτύου συνεργατών της εταιρείας στην πορεία της παγκόσμιας εξέλιξης.

“Η καινοτομία ήταν πάντα μέρος του DNA της TCL”, παρατήρησε ο Daniel Sun, CTO της TCL Industries στο συνέδριο. Η TCL Industries θα συνεχίσει να προωθεί την έρευνα και ανάπτυξη και την καινοτομία, εστιάζοντας στη βελτιστοποίηση της ποιότητας της οθόνης, στην προώθηση της οικιακής νοημοσύνης και στην προώθηση τεχνολογιών εξοικονόμησης πράσινης ενέργειας.

Ο Bill Jiang, Αντιπρόεδρος της TCL Industries και Γενικός Διευθυντής του Global Marketing Center, επανέλαβε την πρόταση της εταιρείας, “Inspire Greatness”, σηματοδοτώντας μια σταθερή δέσμευση για την ενδυνάμωση κάθε χρήστη TCL να επιτύχει μεγαλείο. Με βάση αυτή την πρόταση, αποκαλύφθηκαν επίσης τέσσερα νέα χαρακτηριστικά του brand: ζωηρό, καινοτόμο, μοντέρνο και premium.

Στο GPC 2024 παρουσιάστηκαν επίσης οι τελευταίες καινοτομίες της TCL, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων τηλεοράσεων QD-Mini LED, των κλιματιστικών TCL FreshIN Series, των ψυγείων της σειράς Free Built-in και των πλυντηρίων ρούχων με τεχνολογία αιχμής και κορυφαία αναλογία καθαρισμού. Επιπλέον, τα επερχόμενα TCL NXTPAPER 14 Pro και TCL NXTPAPER 14 με πρωτοποριακή οθόνη άνεσης ματιών στον πυρήνα τους, μαζί με τα καινοτόμα γυαλιά RayNeo X2 AR και τα γυαλιά RayNeo Air 2 XR, υπογράμμισαν τις προσπάθειες της TCL στην καινοτομία προϊόντων και τεχνολογίας.

Εδώ και 25 χρόνια, η TCL έχει εδραιώσει μια παγκόσμια παρουσία, επεκτεινόμενη από την Ασία για να συμπεριλάβει αγορές παγκοσμίως. Με ένα ισχυρό οικοσύστημα 10.000 συνεργατών και εμβέλεια που εκτείνεται σε περισσότερους από 960 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, η TCL Industries αξιοποιεί επίσης τις παγκόσμιες πωλήσεις της σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές και την επιχειρηματική της παρουσία σε περισσότερες από 160 χώρες και περιοχές. Η επιτυχία της βασίζεται στην παγκοσμίως κορυφαία καθετοποιημένη αλυσίδα εφοδιασμού, στα προϊόντα και τεχνολογίες αιχμής και στην αποτελεσματική στρατηγική συνεργασίας.

Οι ελληνικές εταιρίες που τιμήθηκαν στην εκδήλωση TCL Global Partners Conference 2024 ήταν οι: Agenor, Globalsat και Κωτσόβολος.

Με την πρόταση “Inspire Greatness”, η TCL Industries θα συνεχίσει να αναζητά νέες ευκαιρίες, να προωθεί την καινοτομία, να αγκαλιάζει πράσινες πρακτικές και να αναπτύσσεται με τους παγκόσμιους συνεργάτες της.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

TCL 50 SE review – “Τερματίζει” το Value for Money

Next Article

“Fashion Innovation Award” για τα HUAWEI FreeClip στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας