Εργασία εξ αποστάσεως; Προσφορές σε laptop από τη Huawei

Author: No Comments Share:
Huawei laptop

Τηλεργασία. H Huawei βοηθά να προσαρμοστείτε άμεσα και έγκαιρα στις νέες απαιτήσεις της εργασιακής καθημερινότητας με τα νέα της laptop.

Τα Huawei MateBook D14 και MateBook D15 θα πωλούνται με έκπτωση 100 ευρώ από όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών στα οποία είναι διαθέσιμα!

Με επίκεντρο πάντοτε τον καταναλωτή και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του, η Huawei, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της αποτελούν λύση τη στιγμή που οι συνθήκες απαιτούν ευελιξία και προσαρμογή στις νέες απαιτήσεις, προκειμένου ο καταναλωτής να είναι εφοδιασμένος με τα εργαλεία που χρειάζεται για να κάνει την καθημερινότητά του πιο εύκολη. Έτσι και τώρα, σε μία περίοδο που η τηλεργασία κρίνεται απαραίτητη, ο καταναλωτής θα πρέπει να έχει στα χέρια του ένα  προϊόν εύχρηστο, σύγχρονο, προηγμένων τεχνικών χαρακτηριστικών και υψηλών επιδόσεων. Επομένως, από 16 Μαρτίου και έως τις 19 Απριλίου οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθευτούν τα laptop της Huawei με έκπτωση 100 ευρώ σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών στα οποία είναι διαθέσιμα. Όσοι, λοιπόν, αναζητάτε νέο αξιόπιστο φορητό υπολογιστή, μη χάσετε τη μοναδική προσφορά να αποκτήσετε ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, τα νέα laptop της Huawei MateBook D Series, με έκπτωση 100 ευρώ!

AudioQuest HDMI Cables

H προσφορά για τα νέα laptops Huawei Matebook D series ισχύει από 16 Μαρτίου έως και 19 Απριλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών στα οποία είναι διαθέσιμα.

Τα νέα μοντέλα της σειράς MateBook D της Huawei θέλουν να είναι σύμμαχοι για τους χρήστες που αναζητούν τη δυνατότητα να ανταπεξέρχονται γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια σε όλες τις εργασίες που θα πραγματοποιούσαν από το γραφείο, από την άνεση, πλέον, του σπιτιού τους. Τα κομψά, ελαφριά και πανίσχυρα MateBook D14 και MateBook D15, κατέφθασαν στην Ελλάδα στα τέλη Φεβρουαρίου και οι προπαραγγελίες ανακοινώθηκαν ξεπέρασαν τέσσερις φορές τις αρχικές εκτιμήσεις.

H ποιότητα κατασκευής, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το design των MateBook D, σε συνδυασμό με τις «έξυπνες» λειτουργικές τους δυνατότητες (όπως το Huawei Share OneHop, που επιτρέπει τη σύνδεση smartphone και laptop, με ένα άγγιγμα έτσι ώστε οι χρήστες  να τα χειρίζονται ταυτόχρονα μέσω της ίδιας οθόνης), καθώς και η τιμή τους, τα καθιστούν ασυναγώνιστα στην κατηγορία τους. 

Αποκτήστε το δικό Huawei MateBook D14 ή D15 με έκπτωση 100 ευρώ και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από τη Huawei: με την έλευση των νέων Huawei App Gallery smartphones στην ελληνική αγορά πολύ σύντομα, αναμένονται εκπλήξεις, υπόσχεται η Huawei.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο τύπου της Huawei.

Previous Article

Τηλεργασία: Λύσεις τηλεδιάσκεψης από το Public

Next Article

Δωρεάν 15 GB για όλους τους συνδρομητές Cosmote – “ελεύθερο” το History HD