Βασίλης Ραμπάτ: O Ψηφιακός Μετασχηματισμός η βασική τάση για το 2018

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
vasilis-rabat economist 2018 galadinner

Τη συμβολή της τεχνολογίας στην ανάπτυξη επιχειρηματικών ευκαιριών ανέδειξε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas κ. Βασίλης Ραμπάτ κατά τη διάρκεια της βραβευμένης εκδήλωσης «The World in 2018 Gala Dinner» του περιοδικού The Economist.

vasilis-rabat economist 2018 galadinner
Ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Πιερ Μοσκοβισί με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Xerox Hellas κ. Βασίλη Ραμπάτ. (φωτό: Xerox)

Συμμετέχοντας στο επιχειρηματικό πάνελ της βραδιάς με συντονιστή τον αρχισυντάκτη του Economist, Daniel Franklin, ο κ. Ραμπάτ υπογράμμισε την αναγκαιότητα για καινοτομία, αναφέρθηκε στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό ως καταλυτικό παράγοντα οικονομικής ευημερίας και παραγωγικότητας και τόνισε την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη για διευκόλυνση της ‘εργασίας εν κινήσει’.

Η Xerox Hellas συμμετείχε στην εκδήλωση ως Exclusive Innovation Partner, υποστηρίζοντας τα logistics του event μέσω του τμήματος Communications Services που διαθέτει, το οποίο κατασκευάζει προωθητικά και marketing υλικά για λογαριασμό πελατών και συνεργατών της εταιρείας.

Όπως καθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Gala Dinner του Economist αποτέλεσε ένα βήμα διαλόγου διακεκριμένων καλεσμένων από το χώρο της πολιτικής και των επιχειρήσεων, με κύρια επιδίωξη την πρόβλεψη του κλίματος και των βασικών τάσεων που θα επικρατήσουν στη νέα χρονιά .

Στην εκδήλωση, συμμετείχαν επίσης ως ομιλητές ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πιερ Μοσκοβισί και η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, που συζήτησαν για την επόμενη μέρα στην οικονομία παρουσία εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας και υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων.

  Οι Xerox AltaLink λαμβάνουν την πιστοποίηση Common Criteria Certification
Previous Article

Στα 1,52 εκατ. οι πωλήσεις των υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων Toyota το 2017

Next Article

Google Assistant στα Ελληνικά μέσα στο 2018;