H ViewSonic ανακοίνωσε λύσεις απεικόνισης στην ISE 2020

Author: No Comments Share:

Η ViewSonic συμμετείχε στην ISE 2020 επιδεικνύοντας την ισχύ των ασύρματων παρουσιάσεων, εργαλεία συνεργασίας, σειρές οθονών αφής από 15,6 έως 98 ίντσες και smart 4K LED βίντεο προβολείς.

Η ViewSonic Corp., κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης ανακοινώνει για πρώτη φορά τα νέα της προϊόντα που παρουσίασε στην ISE 2020. Ανάμεσά τους, νέες οθόνες αφής, εξελιγμένοι προβολείς και το πιο πρόσφατο plugin για τον myViewBoard σε συνεργασία με την πλατφόρμα Intel Unite.

Υποστηρίζοντας καλύτερες υπηρεσίες για τους πελάτες

Η ViewSonic, για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αλληλεπιδρούν και να επικοινωνούν με τους πελάτες τους όπως ποτέ μέχρι τώρα, παρουσίασε ένα νέο σύστημα point-of-sale (POS) που ενσωματώνεται στην υπάρχουσα σειρά οθονών TD, οι οποίες υποστηρίζουν λογισμικό POS. Η νέα λύση POS προσφέρει ολοκληρωμένες δυνατότητες για την ενίσχυση του τομέα των υπηρεσιών σε επίπεδο παραγγελιών, παραδόσεων και πληρωμών στο ταμείο. Συμπληρωματικά, παρουσιάστηκε και μια νέα προσθήκη στη σειρά TD, η νέα οθόνη αφής TD2455 10-point. Πλέον μόνο με ένα καλώδιο USB Type-C προσφέρει εικόνα, και τροφοδοσία ρεύματος, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του γραφείου, της αίθουσας συνεδριάσεων και της ρεσεψιόν.

ViewSonic projectors X seres: Η απόλυτη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας

Οι έξυπνες λειτουργίες των συσκευών της γνωστής σειράς video projectors, εμπλουτίζουν την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας και την ανεβάζουν σε υψηλότερο επίπεδο. Πλέον, με την ενσωματωμένη «έξυπνη» λειτουργία WiFi, οι χρήστες μπορούν να κάνουν screen mirroring και να «καθρεπτίσουν» υλικό ή να μεταφέρουν δεδομένα από το κινητό ή το tablet απευθείας στον προβολέα. Επίσης, μπορούν να μετατρέψουν μια «έξυπνη» συσκευή σε ασύρματο τηλεχειριστήριο για τον προβολέα, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή vCastSender, κάνοντας πιο εύκολη τη διαχείριση της προβαλλόμενης εικόνας. Τέλος, δίνουν τη δυνατότητα για ατελείωτο streaming απευθείας από τις πλατφόρμες που επιθυμεί ο χρήστης, μέσω του προεγκατεστημένου app center, ενώ υποστηρίζουν και φωνητικές εντολές που παρέχουν τα Amazon Alexa και Google Assistant.

M2 mobile studio

Ο M1 mini Plus προβολέας τσέπης είναι μια ελαφριά, συσκευή, με μόλις 300 γραμμάρια βάρος, που απαιτεί απόσταση προβολής μόλις 1,2 μέτρα! Προσφέρει κινηματογραφική ποιότητα εικόνας, εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία και ηχεία JBL για οπτικοακουστική εμπειρία σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ είναι κατάλληλος για προβολές σε ταβάνια. Αντίστοιχα ο προβολέας M2 mobile studio που μόλις παρουσιάστηκε, έχει σχεδιαστεί για να γίνει «η απόλυτη έξυπνη οθόνη» με τέλεια ισορροπία σε απόδοση και χρηστικότητα. Αποτελεί προϊόν για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, freelancers, εκπαιδευτές και επαγγελματίες πωλήσεων, λόγω της φορητής σχεδίασής του.

myViewBoard: Περισσότερα εργαλεία με την Intel Unite

Από τη σύλληψή του, το οικοσύστημα του myViewBoard, έχει ως προτεραιότητα τις ανάγκες των χρηστών σε προσβασιμότητα, χρηστικότητα και αποτελεσματικότητα. Για αυτό η ViewSonic συνεργάστηκε με την Intel αναπτύσσοντας ένα νέο plugin που θα συμβάλλει στον απώτερο σκοπό των δύο εταιριών και θα δώσει έμφαση στη συνεργασία μέσω της τεχνολογίας. Οι λύσεις του Intel Unite επιτρέπουν σε μηχανογράφους και τελικούς χρήστες να συμμετέχουν στις δημιουργικές διαδικασίες με τα εργαλεία συνεργασίας που παρέχονται. Έτσι, το νέο plugin αποτελεί έναν γρήγορο, ασφαλές, απλό και οικονομικό τρόπο για συνεργασία υψηλών αποδόσεων. Είναι συμβατό με επιλογές cloud και παρέχει υπηρεσίες ελεγχόμενης κοινής χρήσης δεδομένων. Τέλος, είναι κατάλληλο για σχολικές τάξεις και εργασιακά περιβάλλοντα.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο τύπου της Viewsonic.

Previous Article

Cosmote: 7 ημέρες δωρεάν απεριόριστα data

Next Article

Διπλάσια mobile data από τη Vodafone