Η Vodafone ενισχύει την οικογένεια με νέα πολιτική πατρότητας

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
vodafone πολιτική πατρότητας

Η Vodafone Ελλάδας, με μια θαυμάσια πρωτοβουλία, ανακοινώνει μία καινοτόμο πολιτική για τη στήριξη της πατρότητας και διευρύνει τις παροχές που προσφέρει στους εργαζόμενούς της, στηρίζοντας περαιτέρω το θεσμό της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, ακολουθώντας την πολιτική πατρότητας που ανακοίνωσε ο Όμιλος Vodafone, η Vodafone Ελλάδας θεσπίζει την παροχή 10 επιπλέον ημερών πλήρως αμειβόμενης άδειας, για όλους τους πατέρες που εργάζονται στην εταιρεία, ξεκινώντας από τον Απρίλιο του 2018. Η πολιτική ισχύει από τη στιγμή της γέννησης και για 18 μήνες, καθώς και σε περιπτώσεις υιοθεσίας.

Fragkiski Melissa
H κυρία Φραγκίσκη Μελίσσα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Vodafone Ελλάδος. (φωτό: Vodafone)

Η Φραγκίσκη Μελίσσα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Στόχος της Vodafone είναι να προσφέρει ένα περιβάλλον εργασίας όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να βρουν υποστήριξη ώστε να συνεισφέρουν, να αναπτύσσονται, αλλά και να εξισορροπούν τις πολλαπλές ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η νέα πολιτική στήριξης της πατρότητας δίνει τη δυνατότητα στους νέους πατέρες που εργάζονται στη Vodafone Ελλάδας, να επωφεληθούν τόσο οι ίδιοι όσο και η οικογένειά τους, έχοντας μια επιπλέον στήριξη κατά την διάρκεια της πιο όμορφης, αλλά και απαιτητικής περιόδου της ζωής τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Vodafone αποτελεί μία από τις πρώτες εταιρείες παγκοσμίως που καθιέρωσε μία παγκόσμια πολιτική μητρότητας με την παροχή 16 επιπλέον εβδομάδων πλήρως αμειβόμενης άδειας για όλες τις γυναίκες που εργάζονται στην εταιρεία, σε 30 εταιρείες του Ομίλου στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Ασία/Ειρηνικό και την Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια μιας σειράς πολιτικών και προγραμμάτων που η Vodafone Ελλάδας έχει υιοθετήσει και υλοποιεί για την ενδυνάμωση των γυναικών, η υιοθέτηση της νέας πολιτικής πατρότητας έχει στόχο να δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες σε όλους τους εργαζόμενους της για μία ισορροπημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή.

Previous Article

Η Schneider Electric φιλοξενεί το webcast του International Colocation Club με θέμα: “Attracting Investors: What Colocation Providers Need to Know”

Next Article

LG Bluetooth ηχεία 2018: Φορητά, δυνατά και ανθεκτικά