Εντυπωσιακές φωτογραφίες από γαμήλιες παραδόσεις της Ευρώπης από τη Nikon

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
nikon d850 wedding

Ανακοίνωση της νέας Ευρωπαϊκής Κολεκτίβας της Nikon για τη φωτογραφία γάμου.

Η 23η Νοεμβρίου σηματοδοτεί την έναρξη της Ευρωπαϊκής Κολεκτίβας της Nikon για την φωτογραφία γάμου, μιας ομάδας κορυφαίων φωτογράφων γάμων και ατόμων που ασκούν επιρροή από ολόκληρη την Ευρώπη, οι οποίοι επιλέχτηκαν προσεκτικά από τη Nikon για να χαρτογραφήσουν τις σημερινές και τις μελλοντικές τάσεις στους γάμους και στα στυλ φωτογράφισης γάμων. Τα ιδρυτικά μέλη της Κολεκτίβας είναι:

  • Η.Β.: Ross Harvey, φωτογράφος γάμων και Louise Beukes, αρχισυντάκτρια του B.Loved
  • Ιταλία: Nadia Meli, φωτογράφος γάμων και Elena Saia, ιδρύτρια του Wedding Wonderland
  • Γαλλία: Chloé Lapeyssonnie, φωτογράφος γάμων και Nessa Buonomo, ιδρύτρια του La Mariée Aux Pieds Nus
  • Δημοκρατία της Τσεχίας: Simona Smrčková και Kamil Saliba, φωτογράφοι γάμων και Lucie Spišáková, αρχισυντάκτρια του Originalni Svatba
nikon d850 wedding
(φωτό: Nikon)

Η Ευρωπαϊκή Κολεκτίβα της Nikon με θέμα τη φωτογράφιση γάμου θα δημιουργήσει μια αποκλειστική, συνεχιζόμενη σειρά περιεχομένου η οποία θα φιλοξενείται στην ευρωπαϊκή διαδικτυακή τοποθεσία της Nikon και για το ξεκίνημά της θα εστιάσει στις γαμήλιες παραδόσεις. Από το «χορό του μπριός» (Danse de la brioche) μέχρι το «σπάσιμο πιάτων», η Κολεκτίβα προτείνει και φωτογραφίζει παραδόσεις από ολόκληρη την Ευρώπη που είναι ταυτόχρονα παράξενες και υπέροχες. Το περιεχόμενο έχει σχεδιαστεί για να αποτελεί πηγή έμπνευσης και ιδεών για τους φωτογράφους γάμων.

Previous Article

H Oracle αλλάζει το IT μέσα από το machine learning

Next Article

Xenia 2017: Χρυσός Χορηγός του Smart Hotel Room η LG