Η Samsung θέτει νέα πρότυπα για τα smartphones της

Author: Γιώργος Πολυμενάκος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η Samsung θέτει νέα πρότυπα για τα smartphones της

H Samsung θα παρουσιάσει τη σειρά smartphones Galaxy S στο Unpacked event, που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο.

 

Ο Πρόεδρος και Επικεφαλής του MX Business της Samsung, TM Roh, δίνει μια μικρή γεύση από το επερχόμενο Samsung Galaxy Unpacked event που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο. Η νέα σειρά Samsung Galaxy S είναι εδώ και προσφέρει στους χρήστες μια αναβαθμισμένη εμπειρία παραγωγικότητας και δημιουργικότητας με την κάμερα επαγγελματικών προδιαγραφών, την ισχυρή απόδοση και την επαναστατική λειτουργία Nightography.

Το smartphone αποτελεί μια πύλη για απεριόριστη πρόοδο, γι’ αυτό και στη Samsung δεν θεωρείται τίποτα δεδομένο.

Η πρόοδος στην καινοτομία των κινητών συσκευών όσο εξελίσσεται ο κόσμος, δεν είναι αρκετή από μόνη της. Η τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο που βιώνουμε τον κόσμο γύρω μας και διευκολύνει τις ζωές μας.

Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των smartphones

Το 2011, το Samsung Galaxy Note συνδύασε την ευκολία και τη φορητότητα των smartphones με τη μεγάλη οθόνη και τη λειτουργία καταγραφής σημειώσεων ενός tablet. Ακόμη και αν κάποιοι αμφισβήτησαν την οθόνη 5,3 ιντσών που τότε θεωρούνταν τεράστια, το Note δημιούργησε μια κληρονομιά, με την μεγάλη οθόνη να αποτελεί πλέον πρότυπο στην αγορά. Επίσης, το S Pen γεφύρωσε το χάσμα μεταξύ δημιουργικότητας και παραγωγικότητας, ώστε σε κάθε στιγμή έμπνευσης ο χρήστης να μπορεί με ευκολία να καταγράψει τις ιδέες και τις σκέψεις του στην εφαρμογή Samsung Notes.

Το 2019 παρουσίασε τη σειρά Samsung Galaxy Z Fold, εισάγοντας έναν νέο τύπο smartphone στη βιομηχανία κινητής. Ο πρωτοποριακός αναδιπλούμενος σχεδιασμός του Samsung Galaxy Z Fold άλλαξε τον τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν τα smartphones τους. Οι βιντεοκλήσεις έγιναν ακόμη πιο εύκολες και hands-free χάρη στη λειτουργία Flex, το multitasking διευκολύνθηκε με την παράλληλη χρήση πολλών παραθύρων και το smartphone με μια κίνηση μετατρέπεται πια σε tablet. Για ακόμη μια φορά, η βιομηχανία αναγνώρισε τα νέα δεδομένα, με τα αναδιπλούμενα smartphones να αποτελούν τη νέα μεγάλη τάση.

  HDR10+ Warner Bros

Η Samsung καινοτομεί και αφουγκράζεται τις ανάγκες των καταναλωτών

Με την κοινοτοπία και τις επαναλαμβανόμενες ενημερώσεις να κατακλύζουν την αγορά των smartphones η φιλοδοξία παραμένει σταθερή: ανίχνευση του αντίκτυπου των αλλαγών μέσα από τα σχόλια των καταναλωτών και παροχή εμπειριών κινητής που μας δίνουν τη δυνατότητα να εξελισσόμαστε.

Πολλοί ξαφνιάστηκαν όταν η Samsung δεν κυκλοφόρησε ένα νέο μοντέλο Samsung Galaxy Note πέρυσι. H απαράμιλλη δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα της σειράς Samsung Galaxy Note αγαπήθηκε από τους καταναλωτές, που ανέμεναν τη δυνατότητα γρήγορης μετάβασης από τη διασκέδαση στην παραγωγικότητα αλλά και τη ρεαλιστική εμπειρία γραφής με το πενάκι S Pen.

Η καταλυτική εξέλιξη του οικοσυστήματος Samsung Galaxy

Εδώ και χρόνια, η Samsung έχει καταφέρει να πείσει ακόμη και τους πιο σκεπτικιστές, είτε πρόκειται για μια οθόνη μεγάλου μεγέθους, είτε για ένα πενάκι που κανείς δεν ήξερε ότι χρειαζόταν, είτε ακόμη και για μια επαγγελματικού επιπέδου κάμερα που θα επικεντρώνεται στις νυχτερινές λήψεις. 

Με κάθε νέα εξέλιξη των συσκευών Samsung Galaxy, εισάγουν λειτουργίες που επαναπροσδιορίζουν ολόκληρη την κατηγορία κινητής.

Στο επερχόμενο Unpacked event που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο του 2022, θα παρουσιάσουν την πιο αξιοσημείωτη συσκευή της σειράς S που έχουν δημιουργήσει ποτέ. Η επόμενη γενιά του Samsung Galaxy S είναι εδώ, συγκεντρώνοντας τις καλύτερες εμπειρίες Samsung Galaxy στην απόλυτη συσκευή.


Με αυτή τη συσκευή οι καταναλωτές θα κατακτήσουν τη νύχτα, χάρη στη δυνατότητα λήψης των καλύτερων και πιο φωτεινών φωτογραφιών και βίντεο που έχουν τραβήξει έως τώρα. Επίσης, οι χρήστες θα κυριαρχήσουν την ημέρα έχοντας ισχύ, ταχύτητα και μοναδικά εργαλεία. Θα απολαύσουν πρωτοποριακές καινοτομίες, που έγιναν δυνατές χάρη στην πιο smart εμπειρία Samsung Galaxy που έχει υπάρξει έως σήμερα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική συνείδηση, αφού οι χρήστες είναι μέρος του πιο βιώσιμου οικοσυστήματος Samsung Galaxy.

  eSIM: Τι είναι

Dr. TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του MX Business στη Samsung Electronics

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Τεχνολογικές προβλέψεις για το 2022 από τον Neil Patel

Next Article

ACS: True Leader από την ICAP για 5η συνεχή χρονιά