Δωρεάν η κονσόλα Τεχνητής Νοημοσύνης – Sony Neural Network Console

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
H Sony Neural Network Console έχει εύχρηστο, γραφικό, drag n drop περιβάλλον εργασίας. (φωτό: Sony)

H κονσόλα Τεχνητής Νοημοσύνης, Sony Neural Network Console, διαθέτει απλό, βασισμένο σε γραφικά, drag n drop περιβάλλον εργασίας.

Καμπύλη Εκμάθησης Μηχανής στη Sony Neural Network Console. (φωτό: Sony)
Καμπύλη Εκμάθησης Μηχανής στη Sony Neural Network Console. (φωτό: Sony)

Deep learning ονομάζεται η μορφή εκείνη μάθησης από τις μηχανές, η οποία χρησιμοποιεί νευρωνικά δίκτυα μοντελοποιημένα όπως ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Η μετάβαση στη μορφή deep learning για τις μηχανές, τα τελευταία χρόνια, έχει οδηγήσει σε πολύ γρήγορη ανάπτυξη τομείς όπως η αναγνώριση εικόνων και φωνής -image recognition, voice recognition. Μάλιστα, τα επίπεδα επιδόσεων σε αυτούς τους τομείς ξεπερνούν, σε πολλές περιπτώσεις αυτά των ανθρώπων. Επιπλέον, η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε τομείς όπως η μετάφραση από μηχανές, η επεξεργασία σημάτων και η ρομποτική, λόγω της ευελιξίας που προσφέρει.

H Sony Neural Network Console σε open source

Η Sony διαθέτει την κονσόλα ανάπτυξης προγραμμάτων βασισμένων σε Τεχνητή Νοημοσύνη δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο developer. Σιωπηλά από τον Ιούνιο 2017 προγραμματιστές και μηχανικοί λογισμικού μπορούν να χρησιμοποιούν την Neural Network Console της Sony και τις βιβλιοθήκες της –Neural Network Libraries– ελεύθερα. Στόχος της Sony είναι να διαδοθεί περισσότερο η τεχνολογία deep learning στους διάφορους βιομηχανικούς κλάδους.

Η Κονσόλα Νευρωνικού Δικτύου της Sony βασίζεται σε ένα εύχρηστο γραφικό περιβάλλον χρήστη – GUI. Στα συμβατικά προγράμματα deep learning, τα νευρωνικά δίκτυα κατασκευάζονται με την συγγραφή κώδικα για το συνδυασμό μπλοκ λειτουργιών. Στην περίπτωση της Neural Network Console της Sony τα πράγματα είναι διαφορετικά: Τα μπλοκ λειτουργιών είναι έτοιμα εκ των προτέρων και τα νευρωνικά δίκτυα μπορούν να κατασκευαστούν με την ανακατάταξη των function block μέσα από το GUI. Οι αρχάριοι developers στην Τεχνητή Νοημοσύνη μπορούν πιο εύκολα να οπτικοποιήσουν και να επιβεβαιώσουν τις λειτουργίες που περιλαμβάνει η βασική βιβλιοθήκη πυρήνα και να χτίσουν το προϊόν τους σε συντομότερο χρόνο.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες και να κάνετε δωρεάν χρήση της Neural Network Console της Sony, όπως επίσης και να έχετε πρόσβαση στις Βιβλιοθήκες Neural Network της εταιρείας.

Περισσότερες γενικές πληροφορίες για τα Νευρωνικά Δίκτυα και τα Τεχνητά Νευρωνικά Δίκτυα.

 

Previous Article

dSLR Nikon D850 45,7Mpixel με 4Κ video και 8Κ timelapse

Next Article

Η Zenit επιστρέφει με Mirrorless camera το 2018

Αφήστε μια απάντηση

sonos move