Κορωνοϊός: Ανέπαφες πληρωμές με σάρωση της απόδειξης παρουσιάζει η Warply

Author: No Comments Share:
Ανέπαφες πληρωμές με σάρωση της απόδειξης, Warply

Υπηρεσία Ανέπαφων Πληρωμών -Contactless Mobile Payments- μέσω Receipt QR Scan, για αγορές μέσα στο κατάστημα, παρουσιάζει η Warply.

Η Warply, μία σημαντική εταιρεία στον τομέα του fintech και των Προγραμμάτων Επιβράβευσης Πελατών παγκοσμίως και μέλος του Mastercard Start Path, δημιούργησε μία νέα υπηρεσία για ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού με QR Scan της απόδειξης, για συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα σε καταστήματα, καθώς και για take away και delivery.

Ανέπαφες πληρωμές με σάρωση της απόδειξης, Warply
Με την υπηρεσία ανέπαφων πληρωμών της Warply, αποφεύγεται η φυσική επαφή με μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα, ενώ μπορεί να επιταχυνθεί σημαντικά η διαδικασία πληρωμής. (φωτό: Warply)

Πρόκειται για μια καινοτόμα υπηρεσία με την οποία οι πελάτες καταστημάτων retail ή εστίασης, μπορούν να μειώσουν αισθητά το χρόνο παραμονής τους μέσα στα καταστήματα αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο ορατό σημείο πληρωμής.

Ο πελάτης σκανάρει με το κινητό του το QR της απόδειξης αγοράς του, αυτόματα εμφανίζεται η οθόνη με τα στοιχεία της κάρτας με την οποία επιθυμεί να πληρώσει και η πληρωμή ολοκληρώνεται με ένα κλικ. Παράλληλα λαμβάνει και ο έμπορος επιβεβαίωση της πληρωμής. Η υπηρεσία της Warply μπορεί να ενσωματωθεί σε ψηφιακά μέσα του εμπόρου αλλά υπάρχει και σαν αυτόνομο mobile app που προσαρμόζεται στα δεδομένα του εμπόρου.

Οι ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητού με QR Scan της απόδειξης είναι ήδη διαθέσιμες σε συνεργαζόμενες με τη Warply εταιρείες με πιο πρόσφατο το λανσάρισμα στα πρατήρια ΕΚΟ και στο EKO app.

Η κα Μαρία Πάτση, General Manager της Warply, δήλωσε σχετικά: “Πρόκειται για μια καινοτομία που λανσάραμε με στόχο τη διευκόλυνση και την ασφάλειά των πολιτών. Πληρώνοντας μέσα στο κατάστημα με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται πολύ ο χρόνος παραμονής και η επαφή με τους ταμίες, για τη μεγαλύτερη προστασία όλων. Είναι μια χρήσιμη λύση που οι έμποροι θα χρειαστούν με το άνοιγμα των καταστημάτων που θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Ήδη, παγκόσμιοι κολοσσοί, όπως η Walmart, έχουν προχωρήσει σε διεύρυνση των επιλογών ανέπαφης πληρωμής από κινητό για delivery, pickup και in-store.”

Σχετικά με τη Warply

Η Warply είναι εταιρεία στα προγράμματα επιβράβευσης πελατών, μια από τις μεγαλύτερες σε Mobile Loyalty & Mobile Payments στην περιοχή ΕΜΕΑ. Η Warply είναι στρατηγικός συνεργάτης ενός μεγάλου πελατολογίου από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων κορυφαίων τραπεζών, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Χάρη στην marketing cloud loyalty πλατφόρμα της Warply Engage, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, με προγράμματα πιστότητας και επιβράβευσης, λύσεις προσωποποιημένης επικοινωνίας με πολλαπλά κανάλια και proximity marketing, analytics με πρόβλεψη απόδοσης, κα. Επίσης διαθέτει υπηρεσίες όπως, το Payments Keyboard (https://warp.ly/keyboard-payments), το ψηφιακό πορτοφόλι εμπόρου (https://warp.ly/warplypay) και υπηρεσίες για BFM (business financial management). Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα της Warply στο http://www.warp.ly/ και στο blog της theinstant.live/

Previous Article

Samsung Galaxy Tab S6 Lite – Τα tablet έχουν λόγο ύπαρξης!

Next Article

iPhone SE (2020): Ισχυρές επιδόσεις και όμορφο design