Samsung Galaxy Tab S8 series: Εργασία και παιχνίδι όπως ποτέ άλλοτε!

Author: Electronicanto Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
samsung galaxy tab s8 ultra hands-on

H σειρά Samsung Galaxy Tab S8, προσφέρει ευχρηστία και λειτουργικότητα, σε ένα κόσμο που το video είναι κύριος τρόπος έκφρασης.

Τα μέλη της σειράς Samsung Galaxy Tab S8 είναι σχεδιασμένα για να σας συντροφεύουν, όπου και αν βρίσκεστε, είτε εργάζεστε, είτε διασκεδάζετε. Βασισμένα σε ειδικά επιλεγμένα στοιχεία hardware, σε συνδυασμό με έξυπνα εργαλεία software, αλλά και με το προσόν της συμβατότητας με το οικοσύστημα της Samsung, είναι τα on-the-go Tablet που σας κρατούν σε επαφή με τον online κόσμο σας.  

3 μέλη, o ένας αρχηγός: Galaxy Tab S8 Ultra

Η ναυαρχίδα της σειράς Galaxy Tab S8, το Galaxy Tab S8 Ultra. (Samsung)
Η ναυαρχίδα της σειράς Galaxy Tab S8, το Galaxy Tab S8 Ultra. (φωτό: Samsung)

Η σειρά Galaxy Tab S8 απαρτίζεται από το Galaxy tab S8, το Galaxy tab S8 και το Galaxy tab S8 Ultra. To Galaxy TabΗ σειρά Samsung Galaxy Tab S8 απαρτίζεται από το Galaxy Tab S8, το Galaxy Tab S8+ και το Galaxy Tab S8 Ultra. To Galaxy Tab S8 Ultra είναι το highlight της σειράς, καθώς ενσωματώνει μια σειρά από χαρακτηριστικά που σπάνε τους κανόνες στην κατηγορία των συσκευών Samsung Galaxy Tablet:

  • Χάρη σε μια μία ισχυρή τεχνολογικά οθόνη Super AMOLED, το Galaxy Τab S8 Ultra καταφέρνει να είναι το tablet με τη μεγαλύτερη οθόνη που έχει κατασκευάσει έως τώρα η Samsung, με διαγώνιο 14,6 ίντσες, και παράλληλα να είναι και το πιο λεπτό! Ο δε λόγος screen-to-body είναι 90%, ο μεγαλύτερος που έχει επιτύχει ποτέ η Samsung, με bezels μόλις 6,3mm.

To Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, με εμφανές το S Pen, δίπλα σε ένα σημειωματάριο με πολυτελές στιλό και ένα ζευγάρι γυαλιά με μεταλικό, ασημί σκελετό.
Galaxy Tab S8 Ultra (φωτό: Samsung)
  • H παραγωγικότητα με το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra πηγαίνει σε νέα επίπεδα χάρη στο S Pen, το οποίο κάνει δυνατή την εισαγωγή με τρόπους δημιουργικούς, – καθώς στην ουσία αποτελεί σύστημα γραφής με το χέρι- ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχεια της εργασίας μεταξύ συσκευών με το Clip Studio Paint*. To S Pen είναι αναβαθμισμένο σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις και φορτίζει με μαγνητική προσκόλληση στο πίσω μέρος των Samsung Galaxy Tab S8.
  • Την ίδια στιγμή, η Samsung, στο καλύτερό της tablet μέχρι σήμερα, έχει προσδώσει ένα πολύ όμορφο και σύγχρονο design.

Εκπληκτική ισχύς και ευελιξία!

Η εκπληκτική οθόνη Super AMOLED 14,6″ του Samsung Galaxy Tab S8 Ultra έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Τα bezel γύρω της είναι τα μικρότερα που θα συναντήσετε σήμερα σε tablet της Samsung, με μέγεθος μόλις 6,3mm. (Samsung)
Η εκπληκτική οθόνη Super AMOLED 14,6″ του Samsung Galaxy Tab S8 Ultra έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Τα bezel γύρω της είναι τα μικρότερα που θα συναντήσετε σήμερα σε tablet της Samsung, με μέγεθος μόλις 6,3mm. (φωτό: Samsung)

Το Galaxy Tab S8 Ultra θέτει νέα πρότυπα για αυτό που ονομάζουμε “ισχυρό” tablet. Επιτυγχάνει ανανέωση οθόνης με ρυθμό 120Hz και ταυτόχρονα διαθέτει τη μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας της SΤο Samsung Galaxy Tab S8 Ultra θέτει το νέο epic standard για tablet . Επιτυγχάνει ανανέωση οθόνης με ρυθμό 120Hz και ταυτόχρονα διαθέτει τη μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας της Samsung, χάρη στον επεξεργαστή κατασκευασμένο σε λιθογραφία 4nm και στη συνδεσιμότητα Wi-Fi 6E. 

O διαμοιρασμός των περιεχομένων οθόνης, αλλά και το split screen γίνονται εύκολα, χάρη στη συμβατότητα με τα Google Duo, Samsung DeΧ και, φυσικά, τις ειδικές λειτουργίες του One UI Tb 4. Το Samsung Galaxy Tab S8 Ultra συνοδεύεται από πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο**, το οποίο έχει και χρήση Book Cover – Book Cover Keyboard.

ΤΤο καλύτερο μέχρι σήμερα tablet της Samsung δεν θα μπορούσε να μην είναι εξοπλισμένο με μια “δυνατή” σε επιδόσεις κάμερα. Η ανάλυσή της είναι 12MP και μπορεί να δίνει εκπληκτικές εικόνες και video 4K.

Samsung Galaxy Tab S8 series: Μια σειρά tablet για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο

Με σειρά μεγέθους, Galaxy Tab S8, Tab S8+, Tab S8 Ultra. (Samsung)
Με σειρά μεγέθους, Galaxy Tab S8, Tab S8+, Tab S8 Ultra. (φωτό: Samsung)

Πέρα από το αδιαμφισβήτητων επιδόσεων Tab S8 Ultra, όλα τα μέλη της σειράς είναι σχεδιασμένα για να

Πέρα από τις εκπληκτικές επιδόσεις του Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, όλα τα μέλη της Galaxy Tab S8 series διαθέτουν λεπτό σχεδιασμό και να είναι βοηθοί εργασίας και… gaming υπερωριών! Κάθε tablet της σειράς είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή 4nm. Έρχονται σε διαμορφώσεις που υποστηρίζουν έως και 16GB RAM και αποθηκευτικό χώρο έως 512 GB, επεκτάσιμο μέσω κάρτας microSD μέχρι και επιπλέον 1TB.

H μπαταρίες των tablet υποστηρίζονται από έξυπνα χαρακτηριστικά διαχείρισης ενέργειας και μπορούν να διαρκέσουν έως και ολόκληρη την ημέρα. Αντίστροφα, σε ό,τι αφορά τη φόρτιση, τα Samsung Galaxy Tab S8 και Tab S8+ γεμίζουν τις μπαταρίες τους σε μόλις 80 λεπτά, ενώ η ναυαρχίδα της σειράς, το Tab S8 Ultra, σε 82 λεπτά. Σημείο κλειδί για αυτές τις επιδόσεις φόρτισης, είναι η ταχεία φόρτιση ισχύος 45W***.

H σειρά Galaxy Tab S8 είναι εφοδιασμένη με το ισχυρότερο πλαίσιο κράματος  αλουμινίου που έχει παρουσιάσει ποτέ η Samsung, το Armor Aluminium, το οποίο καθιστά τη σειρά κατά 40% πιο H σειρά Samsung Galaxy Tab S8 είναι εφοδιασμένη με το ισχυρότερο πλαίσιο κράματος  αλουμινίου που έχει παρουσιάσει ποτέ η Samsung, το Armor Aluminum, το οποίο καθιστά τη σειρά κατά 40% πιο ανθεκτική στην κύρτωση από το Galaxy Tab S7.

Πέρα από τη μεγαλύτερη και πιο λαμπερή οθόνη σε Samsung Galaxy tablet που διαθέτει η ναυαρχίδα της σειράς, όλα τα μέλη της διακρίνονται για τις οθόνες τους. To Tab S8 είναι εξοπλισμένο με μια 11 ιντσών LTPS LCD οθόνη, ενώ το Tab S8+ με 12,4 ιντσών. Η σάρωση παραμένει στον υψηλό ρυθμό των 120Hz για να εξασφαλίσει την άνεση των ματιών και το ομαλό scrolling, streaming και gaming.

Την εμπειρία οθόνης της σειράς συμπληρώνει το λογισμικό Multi-Active Window της Samsung, το οποίο επιτρέπει το άνοιγμα παραθύρων πλάι-πλάι (side-by-side), floating window, ρύθμιση μεγέθους παραθύρου για έως τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα Drag & Split για συνδέσμους (links), τηλεφωνικούς αριθμούς, διευθύνσεις, εικόνες και πολλά άλλα, μέσα από τα  app Samsung Internet, Samsung Notes, Office. 

Video, o πλέον σύγχρονος τρόπος για επικοινωνία – εργασία – παιχνίδι – ψυχαγωγία

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra (φωτό: Samsung)
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra (φωτό: Samsung)

Η Samsung Galaxy Tab S8 series είναι σχεδιασμένη για απρόσκοπτη επικοινωνία μέσω video. Αυτό επιτυγχάνεται με την υπερ-ευρυγώνια κάμερα (Ultra-Wide) που διαθέτουν τα Tab S8 και Tab S8+ και με την υπερ-ευρυγώνια και ευρώνια που διαθέτει το Tab S8 Ultra. Το πρόσωπό σας θα είναι πάντοτε σε πρώτο πλάνο και στο κέντρο, χάρη στη δυνατότητα Αυτόματου Καδραρίσματος. Ηχητικά, τη φωνή σας συλλαμβάνει συστοιχία τριών μικροφώνων με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, έτσι ώστε να ακούγεται πιο καθαρά (και πιο δυνατά) από τους ήχους του περιβάλλοντος. Επιπλέον, με το Google Duo μπορείτε να μοιράζεστε και να παρακολουθείτε ταυτόχρονα μια βιντεοκλήση με φίλους σας.

Τέλος, να είστε βέβαιοι ότι δεν θα σας λείψει η ψυχαγωγία και η ενημέρωση μέσω video, καθώς με κάθε Samsung Galaxy Tab S8 προσφέρεται τέσσερις μήνες δωρεάν συνδρομή στο YouTube Premium****.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra
(φωτό: Samsung)

* Απαιτείται συνδρομή Clip Studio Paint. Προφόρτωση υποστηρίζεται σε επιλεγμένες αγορές. Μπορείτε να κάνετε λήψη του Clip Studio Paint από το Galaxy store και μαζί να πάρετε 6 δωρεάν μήνες για την πρώτη χρήση. Οι όροι χρήσης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.

**Το πληκτρολόγιο Book Cover πωλείται ξεχωριστά

***Πωλείται ξεχωριστά

*** Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2022/

Previous Article

COSMOTE: Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων και για τις συνδέσεις Dedicated Internet Access (DIA)

Next Article

Το πρόγραμμα του κεντρικού συνεδρίου της ECDM Expo SE Europe 2022