Samsung Galaxy Tab S7 FE: Οθόνη 12,4 ιντσών & S Pen για εργασία, μελέτη, διασκέδαση

Author: Electronicanto Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Samsung galaxy Tab S7 FE green with spen

Το Samsung Galaxy Tab S7 FE είναι η νέα προσθήκη στο πορτφόλιο Tablet της Samsung, σχεδιασμένο για να ψυχαγωγεί, αλλά και να ικανοποιεί “multi-tasking δημιουργούς”.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Κεντρικό σχεδιαστικό σημείο του Galaxy Tab S7 FE είναι η μεγάλη οθόνη του με διαγώνιο 12,4 ίντσες, χαρακτηριστικό που του δίνει τη δυνατότητα να ικανοποιεί ένα μεγάλο εύρος χρηστών με ποικίλα lifestyle. Ή έναν δημιουργικό χρήστη με πολλά ενδιαφέροντα -έναν φοιτητή, έναν εργαζόμενο, ή και έναν καλλιτέχνη– ο οποίος χρειάζεται μαζί του ένα πολυ-εργαλείο για να εργάζεται, να επικοινωνεί και να διασκεδάζει ολόκληρη την ημέρα, κάθε ημέρα.

Samsung Galaxy Tab S7 FE – ένα ξεχωριστό Tablet

Samsung galaxy Tab S7 FE black with spen
H εμπρόσθια κάμερα στο Galaxy Tab S7 FE είναι κεντρικά τοποθετημένη και πλασιώνεται από τρια μικρόφωνα γύρω από την οθόνη για άριστη εμπειρία video-κλήσεων. (Samsung)
Samsung galaxy Tab S7 FE black with spen back
Εκτός από πράσινο χρωματισμό, το Galaxy Tab S7 FE διατίθεται και σε μαύρο χρώμα. To S Pen στηρίζεται μαγνητικά στο Tablet. (Samsung)

Κύριο χαρακτηριστικό του Galaxy Tab S7 FE είναι η υποστήριξη S Pen, το οποίο περιλαμβάνεται στη συσκευασία του tablet, προσκολλάται μαγνητικά σε αυτό και δεν χρειάζεται φόρτιση. Το S Pen δίνει τη δυνατότητα να νιώθει ο χρήστης άνετα με το tablet και να αυξήσει την παραγωγικότητά του, καθώς μπορεί να το χρησιμοποιεί για να κρατά σημειώσεις, να σχεδιάζει και να υπογραμμίζει σημεία ενδιαφέροντος στη μεγάλη οθόνη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Samsung Notes μετατρέπει τις χειρόγραφες σημειώσεις σε  κείμενο (text). Η μελέτη είναι πιο αποδοτική όταν υπάρχει κίνηση, η αίσθηση του “παιχνιδιού” που σπάει τη μονότονη διαδικασία μελέτης και την κάνει αμφίδρομη.

Εκπληκτική οθόνη και ήχος!

Samsung galaxy Tab S7 FE green
(Samsung)
Samsung galaxy Tab S7 FE green
Τα τοποθετημένα εκατέρωθεν της οθόνης 12,4″ στερεοφωνικά ηχεία του Galaxy Tab S7 FE υποστηρίζουν αναπαραγωγή Dolby Atmos για ακόμη πιο συναρπαστικό ήχο. Η συνολική επιμέλεια του ηχητικού τμήματος ανήκει στην AKG. (Samsung)

Η μεγάλη οθόνη των 12,4 ιντσών δίνει τη δυνατότητα στο S Pen να προσφέρει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: H μεγάλη οθόνη μπορεί να είναι συναρπαστικά διασκεδαστική κατά την παρακολούθηση μιας ταινίας, ή στο gameplay, με αρωγό τον δυνατό και ποιοτικό ήχο που προσφέρουν τα στερεοφωνικά ηχεία της AKG που διαθέτει το tablet με υποστήριξη Dolby Atmos

O οκταπύρηνος επεξεργαστής στο Snapdragon 750G chipset, οι διατάξεις μνήμης 4/64GB ή 6/128GB* και ο επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος στο 1ΤΒ με κάρτα microSD (πωλείται χωριστά) εξασφαλίζουν ότι πάντοτε υπάρχει η απαιτούμενη υπολογιστική ισχύς και χώρος για τα σημαντικά αρχεία, ενώ η μπαταρία των 10.090mAh** διαρκεί για έως 13 ώρες σε αναπαραγωγή video.

Ένας φορητός υπολογιστής παντού

Με το Galaxy Tab S7 FE, τo multi-tasking μεταφέρεται πλέον σε νέο επίπεδο. Όταν υπάρχει η ανάγκη εργασίας σε πολλαπλά tabs, με τη λειτουργία Multi-Active window, ο χρήστης μπορεί να ανοίξει έως τρία app ή παράθυρα και να εμφανίζονται όλα ταυτόχρονα στην οθόνη.

Η παραγωγικότητα απογειώνεται με τη λειτουργία Samsung Dex ή το προαιρετικό Book Cover Keyboard (πωλείται ξεχωριστά), με τα οποία το Tablet μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμπειρία laptop.

Σε λειτουργία landscape, το Galaxy Tab S7 FE υποστηρίζει βιντεοκλήσεις, με την κεντρικά τοποθετημένη κάμερα να κρατά τον ιδιοκτήτη του στο κέντρο της οθόνης. Η φωνή του μπορεί να ακούγεται ξεκάθαρα, χάρις στα τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα γύρω από την οθόνη.

Δημιουργία και παιχνίδι σε κάθε Galaxy, με στιλ

Samsung galaxy Tab S7 FE green back side
Η κομψή πίσω όψη του Galaxy Tab S7 FE σε πράσινο χρωματισμό. (Samsung)

H δημιουργικότητα του χρήστη υποστηρίζεται και καθοδηγείται με το S Pen και υποστηρίζει δημιουργικές εφαρμογές για storyboarding και inking ενώ η φαντασία μπορεί να φτάσει μέχρι και στη δημιουργία εικονογραφημένων κόμικ. 

Με το Samsung Galaxy Continuity, δίνεται η δυνατότητα να συνεχιστεί η μελέτη και το παιχνίδι από άλλες συσκευές Samsung Galaxy στο Galaxy Tab 7 FE και αντίστροφα.

Πέρα από το λειτουργικό μέρος, το Samsung Galaxy Tab S7 FE κερδίζει το βλέμμα και με την απλότητα της σχεδίασής του, τη λεπτή φόρμα και τις τέσσερις Mystic αποχρώσεις που διατίθεται: Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green και Mystic Pink. Επιπλέον, προσφέρεται με 4 μήνες δωρεάν συνδρομή στο YouTube Premium για όσους χρήστες δεν το έχουν χρησιμοποιήσει ξανά στο παρελθόν**.

Μάθετε περισσότερα: https://www.samsung.com/gr/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s7-fe-5g-black-64gb-sm-t736bzkaeue/ 

*Η μνήμη του χρήστη είναι μικρότερη από τη συνολική μνήμη εξαιτίας του χώρου που χρησιμοποιείται από το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό για το χειρισμό των λειτουργιών της συσκευής. Η πραγματική μνήμη του χρήστη θα διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο και μπορεί να αλλάξει μετά την εκτέλεση αναβαθμίσεων λογισμικού.

**Η τυπική τιμή είναι η υπολογιζόμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση της χωρητικότητας της μπαταρίας σε σχέση με τα δείγματα μπαταριών που ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η πραγματική (ελάχιστη) χωρητικότητα μπαταρίας είναι 9,800mAh. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα το περιβάλλον δικτύου, τη χρήση και άλλους παράγοντες.

*** Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2021/

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Η Mediatek θα παρουσιάσει Wi-Fi 7 στη CES 2022

Next Article

Η νέα Huawei Mateview GT 34″ τώρα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά