Samsung Galaxy Z Flip3 5G & Galaxy Z Fold3 5G – νέα αναδιπλούμενα smartphone

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Τα Samsung Galaxy Z Flip3 5G και Galaxy Z Fold3 5G προσφέρουν νέες εμπειρίες, μέσα από ανασχεδιασμένες εφαρμογές ειδικά για το form factor των αναδιπλούμενων smartphone.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Μια από τις ιδιότητες της Samsung που την κάνουν να ξεχωρίζει, είναι η τάση της να μην επαναπαύεται με τα έως τώρα δεδομένα, αλλά αντίθετα να αναζητά νέους τρόπους έκφρασης και δημιουργικότητας για τους πελάτες της. Αυτό γίνεται φανερό από τις νέες τεχνολογίες που παρουσιάζει σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων στις οποίες δραστηριοποιείται. Ανάμεσα σε αυτές, ξεχωριστή θέση έχουν τα smartphone.

Ένας νέος κόσμος ξεδιπλώνεται για τους χρήστες

Samsung Galaxy Z Fold3 5G S Pen
To Galaxy Z Fold3 5G σε μαύρο χρώμα και με S Pen. (Samsung)

Τα φετινά Samsung Galaxy Z Flip3 5G και Galaxy Z Fold3 5G προσφέρουν νέες εμπειρίες, μέσα από ανασχεδιασμένες εφαρμογές ειδικά για το form factor των αναδιπλούμενων smartphone, ενώ παράλληλα, οι ίδιες οι συσκευές εμφανίζονται ανανεωμένες, πιο ισχυρές, περισσότερο ανθεκτικές και με καλύτερες επιδόσεις σε σύγκριση με προηγούμενες Samsung Galaxy foldable συσκευές.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G – το στιλ σε άλλη διάσταση

Samsung Galaxy Z Flip3 5G skateboard boy Galaxy Watch 4
Galaxy Z Flip3 5G (Samsung)

Ένα smartphone με ξεχωριστό στιλ, για χρήστες με μοναδικό στιλ. Το Samsung Galaxy Z Flip3 5G έρχεται σε εκπληκτικά χρώματα, διαθέτει κομψή σχεδίαση και συμπαγές μέγεθος, ενώ την ίδια στιγμή είναι ανθεκτικό χάρη στο πλαίσιο από armour aluminum. Μια νέα γκάμα αξεσουάρ είναι, επίσης, στη διάθεση των trendy φίλων του Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Χάρη στη λειτουργία Flex, το Samsung Galaxy Ζ Flip3 προσφέρει νέους τρόπους λήψης -selfies ή selfies με την κύρια κάμερα που διαθέτει Super clear glass για καθαρές και με λιγότερα είδωλα εικόνες, ή κανονικές φωτογραφίες- καθώς το smartphone μπορεί να σταθεροποιηθεί σε μία επιφάνεια για hands-free φωτογραφίες. Οι τελευταίες, όπως και το scroll down στα social feed, είναι απολαυστικά χάρη στην υψηλή αντίθεση της οθόνης Super Smooth 120Hz Infinity Flex Display. Για τον ίδιο λόγο απολαυστικά είναι τα παιχνίδια. Κατά την αναπαραγωγή video, το Samsung Galaxy Z Flip3 σε λειτουργία Flex προβάλει την εικόνα στην άνω οθόνη, ενώ είναι σταθεροποιημένο στο τραπέζι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι φωτογραφικές λήψεις μπορούν να γίνουν ακόμη και με διπλωμένο το smartphone, με χρήση της εξωτερικής οθόνης.

Galaxy Z Flip3 5G in silicon case, boy with skateboard
To Galaxy Z Flip3 5G ενημερώνει τον χρήστη του ακόμη και κλειστό, χάρις στην εξωτερική οθόνη. (Samsung)

Ακόμη και κλειστό το Samsung Galaxy Z Flip3 τραβάει τις εντυπώσεις, καθώς μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος και στιλάτο, αλλά ταυτόχρονα ενημερώνει τον ιδιοκτήτη του με ειδοποιήσεις και για την ώρα μέσα από την μεγαλύτερη για φέτος (σε σύγκριση με τον προκάτοχό του) εξωτερική οθόνη.

Οι απροσεξίες που ενίοτε συμβαίνουν, όταν όλοι είναι συγκεντρωμένοι και κεφάτοι γύρω από ένα τραπέζι δεν πτοούν το Samsung Galaxy Z Flip3, καθώς είναι ανθεκτικό στο νερό με IPX8*. Η ευχρηστία, η λειτουργικότητα και το εκπληκτικό στιλ συναντώνται σε πλήρη ισορροπία στο Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Galaxy Z Flip3 5G Silicon case, smiling skateboard boy
To νέο αναδιπλούμενο Z Flip3 υποστηρίζεται από μια σειρά επίσημων θηκών σιλικόνης που το προστατεύουν και κάνουν ακόμη πιο εύκολο τον χειρισμό του. (Samsung)

Samsung Galaxy Z Fold3 5G – παραγωγικότητα και ψυχαγωγία στο έπακρο

Galaxy Z Fold3 5G semi-folded, video, taking s pen notes
Με το S Pen είναι εφικτό να κρατά ο χρήστης σημειώσεις -και μάλιστα με δυνατότητα S Pen to Text- ενώ παρακολουθεί, για παράδειγμα, ένα video. (Samsung)

Το Samsung Galaxy Z Fold3 5G είναι το smartphone που κάνει κάθε στιγμή του χρήστη του, είτε πρόκειται για εργασία ή διασκέδαση συναρπαστική. Και οι δύο αυτοί κύριοι τομείς δραστηριότητας μπορούν να διαδέχονται απρόσκοπτα ο ένας τον άλλο, ανάλογα με τη στιγμή και την επιθυμία. Η κύρια οθόνη 7,6 ιντσών Dynamic AMOLED 2X, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα App Split View μπορεί να φιλοξενήσει έως τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα για multitasking και μεταπήδηση από τη μια στην άλλη – ιδανικό για πολυάσχολους χρήστες που εργάζονται σε έντονους ρυθμούς. Ιδιαίτερα χρήσιμο για αυτούς -και όχι μόνο- είναι το S Pen Fold Edition, το πρώτο S Pen** ειδικά σχεδιασμένο για το Samsung Galaxy Z Fold 3. Μάλιστα, με τη νέα ακίδα Pro tip και την τεχνολογία force limit, μπορούν να εργάζονται ή και να σχεδιάζουν για ώρες. Διπλωμένο σε γωνία 90 μοιρών, το Samsung Galaxy Z Fold3 μπορεί στο άνω μέρος της οθόνης του να προβάλλει, για παράδειγμα, video ή μια video-κλήση, ενώ στο κάτω μέρος της οθόνης, το οριζόντιο να κρατούνται σημειώσεις σε πραγματικό χρόνο με το S Pen Fold Edition. Επίσης, με τη δυνατότητα S Pen to Text, οι γραπτές σημειώσεις μετατρέπονται σε κείμενο, για παράδειγμα ένα url που μπορεί άμεσα με Drag & Split να ανοίξει σε ένα νέο παράθυρο. Το μέγεθος και η θέση του παραθύρου μπορεί να ρυθμιστεί με το Navigation Rail που κάνει δυνατή την αξιοποίηση της μεγάλης κύριας οθόνης. Εξάλλου, με το νέο Taskbar ή εναλλαγή μεταξύ των app γίνεται χωρίς να απαιτείται επιστροφή στη home screen.

Και οι δύο οθόνες του αναδιπλούμενου smartphone, τόσο η Cover screen, όσο και η Κύρια οθόνη είναι εξοπλισμένες με προσαρμοζόμενο ρυθμό ανανέωσης Super Smooth 120Hz.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το mode λειτουργίας του UI ως Multi View, στο οποίο μπορεί να ελέγξει το μενού και τις λεπτομέρειες την ίδια στιγμή, όπως θα έκανε σε ένα tablet, ή το Standard View με κλασικό layout για smartphones.

Galaxy Z Fold3 5G multi windows
Multi-windowing και multi-tasking στην οθόνη του Galaxy Z Fold3 5G (Samsung)

Όταν φτάσει η ώρα του διαλείμματος, ήτοι ώρα για gaming ή για παρακολούθηση κάποιου αγώνα ή ταινίας, η μεγάλη και ακριβής κύρια οθόνη 7,2-ιντσών του Samsung Galaxy Z Fold3 5G είναι ο καλύτερος σύντροφος που μπορεί να έχετε μαζί σας ανά πάσα στιγμή.

Galaxy Z fold3 5G in silicon cases, closed, full open as monitor, blue, pink
Οι επίσημες θήκες της Samsung προστατεύουν το Galaxy Z Fold3 5G, ενώ έχουν και λειτουργικό ρόλο υποστηρίζοντας το smartphone το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μικρή φορητή οθόνη για ψυχαγωγία και ενημέρωση. (Samsung)

Όπως συμβαίνει με το Samsung Galaxy Z Flip3, τo Samsung Galaxy Z Fold3 είναι ανθεκτικό στο νερό ικανοποιώντας την προδιαγραφή IPX8*.

To Οικοσύστημα Galaxy

Galaxy Z Flip3 5G σε μπεζ (cream) χρώμα, σε ασημί το Galaxy Watch 4 και τα Galaxy Buds 2 σε λευκό χρώμα. (Samsung)

Αμφότερα τα νέα αναδιπλούμενα smartphone Samsung Galaxy Ζ ανήκουν στο οικοσύστημα Samsung Galaxy. Διαθέτουν εκπληκτική ποιότητα κατασκευής, που στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει ότι είναι εξοπλισμένα με Corning® Gorilla® Glass Victus™, διαθέτουν Armor Aluminum πλαίσιο, ενισχυμένο panel layer στις αναδιπλούμενες οθόνες και προστασία τους με βελτιωμένο προστατευτικό φιλμ (σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα)*.

Η συνδεσιμότητα με τις υπόλοιπες συσκευές του οικοσυστήματος Samsung Galaxy είναι απρόσκοπτη, είτε πρόκειται για Samsung Galaxy Watches ή Samsung Galaxy Buds, ενώ η ταχύτητα σύνδεσης 5G*** με το δίκτυο κάνει τις εφαρμογές να “τρέχουν” εκπληκτικά γρήγορα.

H Samsung διευκολύνει τη μετάβαση από το παλαιό smartphone με την εφαρμογή Smart Switch, ενώ προσφέρει τέσσερις μήνες δωρεάν συνδρομή στο YouTube Premium σε όσους δεν το έχουν ξαναδοκιμάσει****.

Με τις δύο αυτές νέες προσθήκες στη γκάμα των αναδιπλούμενων smartphone Galaxy Z, η Samsung θέτει ένα νέο standard στις συσκευές της. Όπως άλλωστε έχει κάνει πολλές φορές έως σήμερα.


*Τα Galaxy Z Fold3 | Flip3 5G έχουν πιστοποίηση IPX8. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 m και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικό κατά της σκόνης.

** Τα S Pen Pro | Fold Edition πωλούνται ξεχωριστά. Συμβατά μόνο με Galaxy Z Fold3 5G. Άλλα S Pen/ Stylus ενδέχεται να φθείρουν την οθόνη.

***Η διαθεσιμότητα και ταχύτητα του δικτύου 5G μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήσης.

****Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2021/

Previous Article

Νέο teaser της Nikon Z9: Καταγραφή βίντεο 8K εώς και 80 λεπτά!

Next Article

Canon Zoemini S2: Φωτογραφία και εκτύπωση μαζί!