Η πρώτη παγκοσμίως Dual Screen Smart TV διανέμεται δωρεάν

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Εικόνα της πρώτης παγκοσμίως έξυπνης τηλεόρασης με διπλή οθόνη (Dual-Screen Smart TV) της Telly, τοποθετημένη επιτοίχια, η οποία προσφέρεται δωρεάν, με διαφήμιση ΚΝ στη δεύτερη οθόνη κάτω δεξιά.

Ναι, καλά διαβάζετε, η πρώτη παγκοσμίως έξυπνη τηλεόραση με διπλή οθόνη (Dual-Screen Smart TV) παρουσιάστηκε και μάλιστα θα προσφέρεται δωρεάν!

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά η Telly λανσάρει όχι μόνο ένα νέο προϊόν, την πρώτη τηλεόραση με δύο οθόνες – Dual Screen TV – στον κόσμο, αλλά έναν νέο τρόπο κερδοφορίας για το TV Business που θα μπορούσε να ταράξει για τα καλά την αγορά τηλεοράσεων, καθώς την προσφέρει δωρεάν.

Εικόνα της πρώτης παγκοσμίως έξυπνης τηλεόρασης με διπλή οθόνη (Dual-Screen Smart TV) της Telly, η οποία προσφέρεται δωρεάν, κάτω δεξιά στη δεύτερη οθόνη.
(Telly)

Πώς μπορεί και προσφέρεται δωρεάν η τηλεόραση με τις δύο οθόνες; Η απάντηση βρίσκεται στη δεύτερη οθόνη που μπορεί να προβάλλει πληροφορίες που κανονικά μπορούν να γίνουν διαθέσιμες μόνο μέσα από έναν υπολογιστή ή ένα smartphone, όπως για παράδειγμα τη βαθμολογία του πρωταθλήματος ή live τιμές από το χρηματιστήριο. Τα κέρδη έρχονται από τις διαφημίσεις που θα προβάλλονται ακατάπαυστα από ένα τμήμα (;) της δεύτερης οθόνης.

Εν ολίγοις, οι ιδιοκτήτες θα αποπληρώσουν τη νέα dual-screen τηλεόρασή τους βλέποντας διαφημίσεις. Μάλιστα, οι… νέου τύπου τηλεθεατές δεν θα είναι λίγοι, καθώς η Telly σκοπεύει σε πρώτη φάση να μοιράσει δωρεάν 500.000 τηλεοράσεις, σε όσους κάνουν προ-παραγγελία (ισχύει για τις ΗΠΑ, μόνο).

(Telly)

Το νέο concept πωλήσεων έχει μια ιδιαίτερα θετική πλευρά (πέραν της δωρεάν συσκευής), καθώς το περιεχόμενο της κύριας οθόνης δεν θα διακόπτεται για να προβληθούν διαφημίσεις, καθώς αυτές θα προβάλλονται συνεχώς στη δεύτερη οθόνη.

Από τεχνική άποψη η τηλεόραση της Telly είναι μια 4K Dual-Screen Smart TV 55″ και ενσωματώνει Soundbar με πέντε ηχεία.

Εικόνα της πρώτης παγκοσμίως έξυπνης τηλεόρασης με διπλή οθόνη (Dual-Screen Smart TV) της Telly, η οποία προσφέρεται δωρεάν, που προβάλλει σκηνή αγώνα από αμερικανικό ποδόσφαιρο και διαφήμιση Pizza Hut κάτω δεξιά στη δεύτερη οθόνη.
(Telly)

Η εταιρεία Telly δημιουργήθηκε από τον ιδρυτή της Pluto TV, Ilya Pozin.

H εταιρεία κατά το λανσάρισμα της πρώτης δωρεάν Dual Screen TV ανέφερε, “τώρα, όλες οι έξυπνες τηλεοράσεις συνοδεύονται από διαφημίσεις. Αλλά εξακολουθείτε να πληρώνετε για την τηλεόραση”. Όλα αυτά αλλάζουν σήμερα. Κατά τη διαδικασία εγγραφής, κάνουμε ερωτήσεις για εσάς και το νοικοκυριό σας για να βελτιστοποιήσουμε τη διαφημιστική σας εμπειρία. Τα brand με τη σειρά τους πληρώνουν για τη μη παρεμβατική διαφήμιση στη Smart TV. Έτσι αποκτάς την Telly δωρεάν. Απλούστατο. Ήρθε η ώρα να συμμετάσχετε στη συμφωνία”.

Διαβάστε ακόμη:

Subscribe to our newsletter!

  Οι πρώτες Huawei TV με Harmony OS
Previous Article

Πρακτική άσκηση στη Schneider Electric

Next Article

Vodafone RED με απεριόριστη ομιλία και διπλάσια data από 17 ευρώ το μήνα