Acer Aspire στην IFA 2018 και All-In-One PC

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
acer aspire z 24 ifa 2018

Νέα Acer Aspire στην IFA 2018. H Acer ανανέωσε το desktop PC Aspire Z 24 all-in-one και προσέθεσε στις σειρές notebooks Aspire 7, Aspire 5 και Aspire 3.

Όλα τα μοντέλα περιλαμβάνουν Windows 10. Οι υπολογιστές της σειράς Aspire θέλουν να ικανοποιούν τις ανάγκες των περισσοτέρων χρηστών, ξεκινώντας από τον Aspire Z 24 allinone home PC που απευθύνεται σε οικογένειες, το notebook Aspire 3 που χαρακτηρίζεται φιλικό για φοιτητές, το πρακτικό και εύχρηστο Aspire 5 notebook ιδανικό για gaming αλλά και εργασία, καθώς και το  notebook Aspire 7 που απευθύνεται σε απαιτητικά περιβάλλοντα, όπως designers και creators.

Acer Aspire Z 24 all-in-one στην IFA 2018

Το Acer Aspire Z 24 (στην κύρια φωτογραφία του άρθρου) είναι το all-in-one home PC που απευθύνεται σε οικογένειες και έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές όπως web browsing, social media, ταινίες και gaming. Εξαιρετικά λεπτό (11 mm), με ένα όμορφα διαμορφωμένο πίσω κάλυμμα και μικρό περιθώριο γύρω από την οθόνη, υποστηρίζεται από γυαλιστερό μεταλλικό στήριγμα σε σχήμα V που του δίνει ένα και διαχρονικό ύφος. Το PC είναι εξοπλισμένο με μια σειρά μικροφώνων που αποτελείται από τέσσερα ψηφιακά μικρόφωνα που λαμβάνουν από απόσταση έως και 4 m μακριά, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την φωνητική υπηρεσία της επιλογής τους (Amazon Alexa ή Cortana), για να λάβουν αναφορές για τον καιρό, να παίξουν μουσική και να διαχειριστούν καθημερινές εργασίες. Διαθέτει τεχνολογία Acer TrueHarmony και Dolby Audio Premium για καθαρό ήχο μέσω dual front stereo ηχεία. Το Aspire Z 24 τροφοδοτείται από τους νεότερους επεξεργαστές desktop Intel Core i7 +, με υποστήριξη μέχρι και 32 GB μνήμης Intel Optane και γραφικών NVIDIA GeForce MX150, επιτρέποντάς του να υποστηρίζει πολύπλοκες εργασίες. Η οθόνη Full HD IPS1 23,8 ιντσών, μπορεί να προσφέρει οπτική γωνία έως 178 μοίρες, έχοντας μενού που μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για πλοήγηση χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής 10 σημείων. Οι εικόνες και τα χρώματα, οφείλονται στην ανάλυση Full HD 1080p με δυνατότητες ευρείας προβολής, ενώ οι τεχνολογίες Acer BlueLightShield και Flickerless, πραγματοποιούν adjusting ως προς την εκπομπή του μπλε φωτός της οθόνης, που δημιουργείται από εκτεταμένη χρήση.

Η σειρά των Acer Aspire notebooks στην IFA 2018

Για τους χρήστες που αναζητούν φορητό υπολογιστή με υψηλές επιδόσεις, το Aspire 7 διαθέτει έναν 8ης γενιάς Gen Intel Core  i7-8705G επεξεργαστή με ενσωματωμένα γραφικά Radeon RX Vega M GL. Το σώμα του notebook είναι λεπτό 16,9 mm και ζυγίζει λιγότερο από 1,6 Kg. Το Aspire 5, ιδανικό για bloggers, φωτογράφους και creators, προσφέρει εξαιρετική απόδοση CPU και γραφικών, χάρη στον νεότερο επεξεργαστή 8ης γενιάς Intel Core i7 με ενσωματωμένο Wi-Fi Gigabit για γρήγορη σύνδεση και GPU NVIDIA GeForce MX150. Αντίστοιχα, το Acer Aspire 3 είναι ένας φορητός υπολογιστής μεγάλης αξίας που έχει δημιουργηθεί για καθημερινές εργασίες στο σπίτι, στο χώρο εργασίας ή στο σχολείο και περιλαμβάνει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο3 , καθώς και χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας για μεγαλύτερη multimedia απόλαυση.

 Acer Aspire 7: Για επιδόσεις με λεπτό σχεδιασμό 

Το Acer Aspire 7, που απευθύνεται από απλούς χρήστες, μέχρι designers και content creators, δεν διαθέτει μόνο λεπτή σχεδίαση εξωτερικά. Εσωτερικά ενσωματώνει ένα πανίσχυρο σύνολο με οθόνη IPS2 15,6 ιντσών με στενά περιθώρια γύρω της και ανάλυση Ultra HD (3840×2160). Ζυγίζει 1,5 Kg και έχει διαστάσεις 358×247,5×16,9 mm. Ο ισχυρός επεξεργαστής 8ης γενιάς Intel Core i7-8705G ή i5-8305G με Radeon RX Vega M GL γραφικά και μνήμη γραφικών 4 MB HMB2 – αποτελούν μέρος του ισχυρού εξοπλισμού του. Επιπλέον, διαθέτει μνήμη DDR4 έως 16 GB, χωρητικότητα δεδομένων έως 512 GB σε χώρο αποθήκευσης SSD PCIe NVIDIA RAID 0. Το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, προσφέρει στους χρήστες πρόσθετο χρόνο παραγωγικότητας τις βραδινές ώρες. Η οθόνη του είναι 4K με τεχνολογία Acer ColorBlast και Acer Color Intelligence, ενώ ως προς τον ήχο, ενσωματώνει ηχεία Dolby Atmos και τεχνολογία Acer TrueHarmony.

acer aspire 5 ifa 2018
Aspire 5 από την Acer στην IFA 2018. (φωτό: Acer)

Acer Aspire 5: Πρακτικό και εύχρηστο για κατανάλωση media

Κατάλληλο για οικογένειες και χρήστες που χρειάζονται ένα ισχυρό φορητό υπολογιστή για media consumption, το Acer Aspire 5 προσφέρει εμφάνιση και φορητότητα. Ο ιδιαίτερος εξωτερικός σχεδιασμός του προσφέρει ουδέτερο φινίρισμα που δίνει έμφαση στο κάλυμμα αλουμινίου. Ο στενός σχεδιασμός των 7,82 mm προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια για εκπληκτικές εικόνες. Με οθόνη 15,6 ιντσών Full HD IPS και Acer Color Intelligence, τα χρώματα ζωντανεύουν. Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίζουν το gamma και το saturation σε πραγματικό χρόνο, βελτιστοποιώντας το χρώμα και τη φωτεινότητα της οθόνης χωρίς διακοπές. Διαθέτει 8ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core i7 με ενσωματωμένο Gigabit Wi-Fi για γρήγορη συνδεσιμότητα, υποστήριξη για πολλαπλές βοηθητικές εφαρμογές και φωνητικές υπηρεσίες και GPU NVIDIA GeForce MX150 για εξαιρετική απόδοση. Επιπλέον, το Acer TrueHarmony Audio προσφέρει ζωντανό ήχο.

Acer Aspire 3: Μία συσκευή multimedia για το σπίτι, το σχολείο, τη δουλειά

Η κομψή οθόνη Full HD 14 ιντσών του Acer Aspire 3 προσφέρει χρώματα και είναι κατάλληλη για την εμπειρία multimedia και ψυχαγωγίας. Είναι επίσης ευέλικτο, με δυνατότητα αναβάθμισης των αποθηκευτικών επιλογών. Το Aspire 3 διαθέτει μνήμη DDR4 2666 MHz έως 8 GB, Touchpad Precision, Acer BluelightShield, μια θύρα HDMI, 3 θύρες USB και μια προαιρετική ενσωματωμένη μονάδα DVD.

Το Amazon Alexa έρχεται σε ακόμη περισσότερες συσκευές Acer

Τα PC Aspire Z 24 allinone, καθώς και τα Aspire 7 και Aspire 5 notebooks που διαθέτουν επεξεργαστές Intel Core 8ης γενιάς θα υποστηρίξουν το Alexa, προσχωρώντας στο ολοένα αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο της. Περισσότεροι ιδιοκτήτες συμβατών φορητών υπολογιστών και desktop PCs, μπορούν να λάβουν περισσότερα κάνοντας το Alexa να ελέγχει το ημερολόγιό τους, να δημιουργεί λίστες και να απαντά σε ερωτήσεις. Διασκεδάστε ζητώντας από το Alexa να παίζει την αγαπημένη σας μουσική, ενώ μπορείτε να έχετε φωνητική διαχείριση των έξυπνων οικιακών συσκευών. Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε δεκάδες χιλιάδες εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί από τρίτους προγραμματιστές.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Acer για να προσφέρουμε στους πελάτες έναν φυσικό τρόπο να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους”, δήλωσε η Priya Abani, Director του Alexa Voice Service. “Με το Alexa builtin, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να διαχειρίζεστε εύκολα τις εργασίες, να ακούτε ειδήσεις, να ελέγχετε συσκευές σε ένα smart home, να έχετε πρόσβαση σε δεκάδες χιλιάδες skills και άλλα.”

Η Acer στην IFA 2018: Τιμές και διαθεσιμότητα των προϊόντων

Η σειρά Acer Aspire Z 24 θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη τον Οκτώβριο, από 899,99 €. Η σειρά Acer Aspire 5 θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το Δεκέμβριο, από 549 €. Η σειρά Acer Aspire 3 θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη το Δεκέμβριο, από 399 €.

 Οι ακριβείς προδιαγραφές, οι τιμές και η διαθεσιμότητα θα διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα Acer Aspire στην IFA 2018 μπορείτε να πάρετε από τη διεύθυνση www.acer.com


 

Previous Article

Canon EOS R Full frame mirrorless – Επίσημη ανακοίνωση

Next Article

Η Samsung στην IFA 2018: Ο «δικτυωμένος» τρόπος ζωής