Acer Nitro: Gaming οθόνες και desktop

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Nitro VG0

Τα desktop Acer Nitro 50 series διαθέτουν CPU 8ης γενιάς Intel Core και κάρτες γραφικών Nvidia GeForce GTX 1070 και συνδυάζονται με οθόνες Acer Nitro VG0 και RG0 series με AMD Radeon FreeSync.

Η Acer δημιούργησε τις Nitro 50 series για όσους αναζητούν την ισχύ και τις δυνατότητες που μόνο ένα desktop PC μπορεί να προσφέρει. Αυτά τα υψηλής απόδοσης PC είναι εξοπλισμένα με επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel Core και κάρτες γραφικών έως και Nvidia GeForce GTX 1070, επιτυγχάνοντας υψηλές επιδόσεις για graphic-intensive tasks συμπεριλαμβανομένου του gaming, σύμφωνα με την εταιρεία.

Οθόνες Nitro VG0 και RG0 series

Αυτές οι νέες οθόνες IPS με το AMD Radeon FreeSync ικανοποιούν την ανάγκη των gamers για ταχύτητα μέσω του γρήγορου χρόνου απόκρισης έως και 1ms Visual Response Boost (VRB) προσφέροντας ένα gameplay που δεν κοστίζει  ακριβά. Οι Acer Nitro VG0 series (στην κύρια εικόνα του άρθρου) είναι διαθέσιμες με panels 27-, 23,8- και 21,5-ιντσών σε αναλύσεις 4K UHD, WQHD ή Full HD. Η ultrathin Acer Nitro RG0 series με το λεπτό  profile των 0,27 ιντσών διατίθεται σε μοντέλα 27 και 23,8-ιντσών, τα οποία έχουν σοφιστικέ αλλά λειτουργικό design ενώ έχουν βραβευτεί και με δύο από τα Red Dot Design Awards 2018.

Acer Nitro RG0
Acer Nitro RG0 (φωτό: Acer)

Χάρη στην AMD Radeon FreeSync,τα frames των νέων οθονών Nitro συγχρονίζονται με αυτά τις κάρτας γραφικών εξαλείφοντας το screen tearing, ελαχιστοποιώντας το lag και επιτυγχάνοντας ένα «στρωτό» gaming. Το ενσωματωμένο Visual Response Boost (VRB) μειώνει το blur στις γρήγορα εναλλασσόμενες εικόνες για να επιτύχει το αποτέλεσμα του 1ms MPRT, σε συνδυασμό με το ρυθμό ανανέωσης έως και 144 Hz. Η 6-axis προσαρμογή χρώματος επιτρέπει τη βελτιστοποίηση του χρώματος και την προσαρμογή της απόχρωσης και του κορεσμού που ταιριάζει καλύτερα στο κάθε παιχνίδι, ενώ παράλληλα το ενσωματωμένο black boost προσφέρει στους gamers 11 black level επιλογές για την απόκτηση visual πλεονεκτήματος όπως ο ευκολότερος εντοπισμός του εχθρού.

  Μείωση ping του δικτύου για καλύτερο gaming - πώς επιτυγχάνεται

Η ανάλυση 1920x1080@75Hz των νέων Nitro RG0 series προσφέρει λεπτομερή visuals, τα οποία είναι ιδανικά για 1080p Full HD gaming, multimedia και παραγωγή εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της Bluray Disc gaming κονσόλας και το widescreen κινηματογραφικό playback.

Τα IPS panels παρέχουν ακριβή οπτική ακόμα και στις ευρείες γωνίες των έως και 178 βαθμών οριζοντίως και καθέτως. Για τη βέλτιστη οπτική γωνία, οι οθόνες μπορούν να αποκτήσουν κλίση από –5 έως 20 μοίρες[–5 έως 15 μοιρες για τις RG0 series]. Ικανοποιώντας 72% του NTSC standard σε συνδυασμό με τη φωτεινότητα 250 cd/m2, οι οθόνες Acer Nitro παράγουν ζωντανά χρώματα και εικόνες. Δύο 2W stereo ηχεία εξασφαλίζουν τα ποιοτικά audio και οι θύρες HDMI, VGA και DisplayPort δίνουν τη δυνατότητα σύνδεσης σε διάφορα PCs για την υποστήριξη δυναμικών sound effects.

Το ενσωματωμένο Acer Game Mode διαθέτει 8 preset display modes για τη βελτιστοποίηση των visuals ανάλογα με το είδος τους περιεχομένου που προβάλλεται. Τα modes της οθόνης είναι τα εξής: Action, Racing, Sport, User, Standard, ECO, Graphic και Movie. Η ρύθμιση γίνεται εύκολα μέσω ενός hotkey ή το menu ρυθμίσεων On Screen Display (OSD).

Η τεχνολογία Acer VisionCare συμπεριλαμβανομένων των Flickerless, BlueLightShield, ComfyView και των lowdimming τεχνολογιών, ενισχύουν την άνεση των ματιών κατά τις μεγάλες gaming periods. Χάρη στη βάση VESA που διαθέτουν, οι οθόνες μπορούν να τοποθετηθούν στον τοίχο απελευθερώνοντας χώρο στο γραφείο για τα game sticks, τα ποντίκια κ.α. Τέλος, το ZeroFrame design μεγιστοποιεί το πεδίο ορατότητας και επιτρέπει τον τέλειο συνδυασμό περισσότερων οθονών.

  Creative Sxfi Air Gamer: το πιο ευέλικτο gaming headset της εταιρείας

 Τιμές και διαθεσιμότητα Acer Nitro VG0, Acer Nitro RG0 και Acer Nitro 50 gaming desktop

  • Οι οθόνες Acer Nitro VG0 series θα είναι διαθέσιμες το Μάιο, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 129€.
  • Οι gaming οθόνες Acer Nitro RG0 series θα είναι διαθέσιμες το Μάιο, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 139€.
  • Τα Acer Nitro 50 gaming desktops θα είναι διαθέσιμα το Μάιο, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 999€.

Οι ακριβείς προδιαγραφές, οι τιμές και η διαθεσιμότητα διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και τις τιμές για την κάθε τοπική αγορά, παρέχουν τα σημεία πώλησης της Acer μέσω του www.acer.com.

Previous Article

Η Samsung ανοίγει νέα διεθνή κέντρα Τεχνητής Νοημοσύνης

Next Article

Προσφορές Super UHD TV με πολλά γκολ από την LG