Προσφορές Super UHD TV με πολλά γκολ από την LG

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Προσφορές Super UHD TV με πολλά γκολ από την LG

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 πλησιάζει και η LG  προσφέρει 4K Super UHD τηλεοράσεις διαγωνίου 65″ στην τιμή των 55″. 

(δ.τ.) Λίγο πριν ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις του Παγκόσμιου Κύπελλο Ποδοσφαίρου, η LG Electronics (LG) ανταμείβει τους καταναλωτές της και τους δίνει την ευκαιρία να «σκοράρουν» στην εμπειρία θέασης προσφέροντάς τους μία μοναδική προσφορά για τη σειρά τηλεοράσεων Super UHD SK7900PLA.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν μία τηλεόραση LG Super UHD SK7900PLA μεγέθους 65″ στην τιμή του αντίστοιχου μοντέλου τηλεόρασης μεγέθους 55’’, κερδίζοντας έτσι 10’’ για ατελείωτες ώρες ποδοσφαιρικής ψυχαγωγίας και ενημέρωσης από τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού. Η προσφορά ισχύει και για τα μοντέλα της σειράς, Super UHD SK7900PLA 55″ και 49″, όπου οι καταναλωτές μπορούν να τα αγοράσουν στην τιμή των 49″ και 43″, αντίστοιχα, κερδίζοντας επίσης ίντσες σε χαμηλότερο κόστος.

Προσφορές Super UHD TV με πολλά γκολ από την LG

Οι τηλεοράσεις Super UHD SK7900PLA διακρίνονται για τον  σχεδιασμό τους ο οποίος δημιουργεί εμπειρία θέασης. Με την τεχνολογία Nano Cell και τη χρωματική ακρίβεια που αυτή προσφέρει, οι κάτοχοι θα είναι σε θέση να απολαύσουν μία καθηλωτική εμπειρία προβολής με περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο χρώματα. Η τεχνολογία Nano Cell προσφέρει απόλυτα ρεαλιστική προβολή εικόνων, με εξαιρετική λεπτομέρεια και ακρίβεια στα χρώματα, καθώς χρησιμοποιεί νανοσωματίδια τα οποία βελτιστοποιούν κάθε χρώμα.

 

Η Λειτουργία Ποδοσφαίρου παρέχει βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και ήχου, αφού έχει σχεδιαστεί να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία παρακολούθησης ποδοσφαιρικών αγώνων. Η απρόσκοπτη κίνηση, τα ζωηρά χρώματα, αλλά και ο Ultra Stadium Surround ήχος βάζουν τον καταναλωτή μέσα στη ποδοσφαιρική δράση και συνθέτουν μια συναρπαστική «γηπεδική» ατμόσφαιρα στο σαλόνι του. Επιπλέον, η γωνία θέασης Sports της εταιρείας υπόσχεται χρωματική ακρίβεια ανεξάρτητα από τη γωνία θέασης. Τέλος, η webOS Smart TV πλατφόρμα που είναι διαθέσιμη στα νέα μοντέλα, κάνει την τηλεόραση απίστευτα φιλική προς τον χρήστη. H LG webOS πλατφόρμα είναι εξοπλισμένη με βελτιώσεις για ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί το αναβαθμισμένο Magic Remote και τη λειτουργία Magic Link. Με το Magic Remote και τη μοναδικής σχεδίασης μπάρα εκκίνησης του webOS, ο χρήστης έχει πρόσβαση σε έναν αστείρευτο κόσμο κορυφαίου περιεχομένου από τους πιο δημοφιλείς παρόχους στον τομέα της ψυχαγωγίας, ενώ μπορεί να απολαύσει περισσότερα από το premium 4K HDR περιεχόμενο του Netflix.

Η παραπάνω προσφορά ισχύει από τις 28 Μαΐου μέχρι και τις 15 Ιουλίου σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών και αφορά τη σειρά SK9700PLA ή και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Previous Article

Acer Nitro: Gaming οθόνες και desktop

Next Article

Έως 300€ επιστροφή από την Canon