AOC U2790PQU επαγγελματική οθόνη 4Κ IPS LCD

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
AOC U2790PQU 4K IPS LCD monitor

Η AOC U2790PQU είναι εξοπλισμένη με πάνελ LCD IPS ανάλυσης 4K, ενώ το γκρι φινίρισμά της είναι κατάλληλο για χώρους εργασίας.

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοινώνει τη νέα προσθήκη στη 90 Series που απευθύνεται σε επαγγελματίες. Η 27” (68,6 εκ.) U2790PQU προσφέρει ανάλυση 4K (3840×2160 pixels) και πυκνότητα pixel 163 ppi, εξασφαλίζοντας ευκρινείς εικόνες. Το IPS panel της U2790PQU και το χρωματικό βάθος 10- bit παράγουν 1,07 δις χρώματα, επιτρέποντας τις διακριτικές μεταβάσεις χρωμάτων. Ενώ το γκρι φινίρισμα του σκελετού και ο σχεδιασμός τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο κάνουν την οθόνη να ξεχωρίζει στην κατηγορία της, οι τεχνικές προδιαγραφές της, συμπεριλαμβανομένης της εργονομικής βάσης με προσαρμογή ύψους και των χαρακτηριστικών μείωσης του μπλε φωτός, καθιστούν την οθόνη επιλογή για επαγγελματίες και χρήστες που αναζητούν μία λύση ποιότητας.

AOC U2790PQU
H AOC U2790PQU έρχεται σε γκρι-ασημί χρωματισμό. Η βάση της επιτρέπει τη λειτουργία pivot και τη ρύθμιση καθ’ ύψος, ανάμεσα σε άλλα χαρακτηριστικά. (φωτό: AOC)

Επαγγελματικό 4K IPS LCD

Η ανάλυση 4K (3840×2160 pixels) πρόκειται να αντικαταστήσει, σταδιακά αλλά σίγουρα, τις τωρινές οθόνες 1080p (Full HD) και 1440p (Quad HD), μαντεύει η AOC. Η U2790PQU είναι μία οθόνη που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους content creators, video editors, digital artists, αλλά και τους ανθρώπους που εργάζονται σε υπολογιστικά φύλλα excel και άλλες εφαρμογές με πολλές πληροφορίες. Η ευκρίνεια και οι λεπτομέρειες χάρη στην ανάλυση 4K, μαζί με τη χρωματική ακρίβεια και το βάθος χρώματος 10-bit του IPS panel της U2790PQU ταιριάζουν με το είδος των εργασιών που πραγματοποιούνται από επαγγελματίες σε αυτούς τους κλάδους, λέει η AOC.

Όλες οι οθόνες της AOC 90 Series διαθέτουν ένα ασημένιο μεταλλικό φινίρισμα, διαφοροποιώντας το σχεδιασμό τους από τις συνηθισμένες μαύρες ή γκρι οθόνες, κάτι που συνεχίζει και η U2790PQU. Το 27” (68,6 εκ.) panel σε συνδυασμό με το σχεδιασμό σχεδόν χωρίς πλαίσιο δημιουργούν μεγαλύτερο χώρο οθόνης, παρέχοντας παράλληλα μία συμπαγή αίσθηση και καταλαμβάνοντας μικρή επιφάνεια στο γραφείο εργασίας. Δίνει επίσης, τη δυνατότητα για ρύθμιση πολλαπλών οθονών που αποδεικνύουν συνεχώς ότι είναι ένα πλεονέκτημα παραγωγικότητας στους σύγχρονους χώρους εργασίας.

Πολλοί επαγγελματίες και χρήστες περνούν σημαντικά πολύ χρόνο μπροστά στις οθόνες τους καθημερινά και η AOC διαθέτει τις τέλειες λύσεις για να κάνει αυτό το χρόνο όσο το δυνατόν πιο άνετο. Η εργονομική βάση μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος (έως 130 χιλ.), να περιστραφεί (-45°/+45°) καθώς και να λάβει κλίση (-3.5°/+19.5°). Για τους χρήστες που εργάζονται κυρίως με κάθετο περιεχόμενο, η λειτουργία pivot της οθόνης επιτρέπει επίσης κάθετο προσανατολισμό. Επιπροσθέτως, η U2790PQU διαθέτει λειτουργία Low Blue Light, η οποία μειώνει το μπλε φως μικρούς μήκους κύματος υψηλής ενέργειας και συνεπώς συμβάλλει στην υγεία των ματιών.

Συμμορφωμένη με κανονισμούς όπως EnergyStar, EPEAT Silver και TCO 6, η οθόνη U2790PQU αποτελεί μία ενεργειακά αποδοτική οθόνη, κατάλληλη για το γραφείο του μέλλοντος, λέει η AOC.

Οι χρήστες έχουν πολλές επιλογές για να συνδέσουν την U2790PQU με τις πηγές, χάρη στη θύρα HDMI 2.0, στη θύρα HDMI 1.4 και στο DisplayPort 1.2, καθώς επίσης απολαμβάνουν την ευελιξία των δύο ενσωματωμένων USB 3.0 θυρών. Για τον ήχο, οι χρήστες μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν τα δύο ενσωματωμένα 2W ηχεία είτε την ενσωματωμένη έξοδο ακουστικών.

Τιμή και διάθεση AOC U2790PQU

Η οθόνη U2790PQU είναι διαθέσιμη από τον Ιούλιο 2019 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 349€.

To άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της AOC.

Previous Article

Ο πρόεδρος Trump άρει το εμπάργκο στη Huawei

Next Article

DisplayPort 2.0: 77,37Gbps για αναλύσεις έως 16K, HFR & HDR