Η Asus προανήγγειλε 4K HDMI 2.1 μόνιτορ

Author: No Comments Share:
οθόνη Asus 4K HDMI 2.1 monitor

Η Asus ανακοίνωσε τρεις οθόνες για gaming, με HDMI 2.1, για τη φετινή εορταστική περίοδο.


Ως γνωστόν, το PS5 και το Xbox Series X που αναμένονται φέτος τις γιορτές, θα είναι εξοπλισμένα με σύνδεση HDMI 2.1. Στο ίδιο γιορτινό πνεύμα, η Asus ανακοίνωσε ένα τρεις οθόνες με δυνατότητα σύνδεσης HDMI 2.1.

Asus 4K HDMI 2.1 μόνιτορ

Ωστόσο, η Asus δεν δίνει πολλές πληροφορίες σχετικά. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου τα τρία μοντέλα θα είναι 27 ιντσών, 32 ιντσών και 43 ιντσών, χωρίς να κάνει γνωστά τα μοντέλα τους, ούτε άλλες πληροφορίες, πλην του ότι θα έχουν τις προδιαγραφές HDMI 2.1.

Η Asus είπε ότι η 43 ιντσών οθόνη θα ανταγωνιστεί τις καλύτερες οθόνες παιχνιδιών 4K και με το HDMI 2.1 θα έχει το πλεονέκτημα του εύρους ζώνης 48 Gbps. Η Asus σημείωσε επίσης ότι η οθόνη θα χρησιμοποιεί μεταβλητούς ρυθμούς ανανέωσης, έως 120 Hz, δεν προσδιόρισε όμως τη συμβατότητα με Nvidia G-Sync ή AMD FreeSync.

Asus 4K HDMI 2.1 μόνιτορ
To 43 ιντσών gaming monitor της Asus με HDMI 2.1. (φωτό: Videocardz)

“Η ROG είναι ο πρώτος συνεργάτης που δίνει οθόνη gaming HDMI 2.1 για πιστοποίηση. Ως κορυφαίο εργαστήριο δοκιμών στον κόσμο, είναι αποστολή μας να διασφαλίσουμε προϊόντα ή υπηρεσίες πριν από την κυκλοφορία τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος της επιτυχίας της ROG και αυτής της πρωτοποριακής οθόνης για παιχνίδια παιχνιδιών”, δήλωσε ο Brian Shih, Αντιπρόεδρος της Logo & HW Validation Consulting στα Allion Labs.

Previous Article

10 χρόνια Xiaomi

Next Article

Galaxy Z Fold2 με βελτιστοποιήσεις σε σημεία