“Εγγυημένες” προσφορές Black Friday 2022 σε σταθερή και κινητή από τη Vodafone!

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Black Friday 2022 συνεχίζεται στη Vodafone με προσφορές σε κινητή και σταθερή ώστε όλοι οι νέοι συνδρομητές να μπορούν να απολαύσουν απεριόριστη επικοινωνία με τις χαμηλότερες τιμές σε ομιλία, Internet και τηλεόραση, και να λάβουν την Εγγύηση Ικανοποίησης που παρέχει τη δυνατότητα διακοπής των νέων υπηρεσιών αζημίως. 

LG Corporate banner

Black Friday 2022 κινητής στη Vodafone

Μόνο για λίγες μέρες, όλοι οι νέοι συνδρομητές  της Vodafone μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστα data και ομιλία για το κινητό τους μόνο με 29,90€ / μήνα με το Vodafone Giga Unlimited Ultra. Ενώ όσοι το συνδυάσουν με πρόγραμμα σταθερής το κόστος μειώνεται στα 27,20€/ μήνα  και ταυτόχρονα λαμβάνουν δωρεάν μια φορητή συσκευή 4G internet αξίας 40€ με ενσωματωμένη κάρτα sim, ώστε να μπορούν να μοιράζονται τα απεριόριστα data συνδέοντας όλες τις συσκευές τους.

Black Friday 2022 σταθερής στη Vodafone

Παράλληλα, η Vodafone απελευθερώνει και την επικοινωνία  στο σπίτι με το πρόγραμμα Fiber Internet 100Μbps για μοναδικές ταχύτητες Internet, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα για απεριόριστη  ψυχαγωγία με το Vodafone TV που παρέχει πρόσβαση στο περιεχόμενο του Disney+ και της HBO με χιλιάδες δημοφιλείς τίτλους, μόνο με 26,50€ / μήνα. Όσοι συνδρομητές επιλέξουν να συνδυάσουν το Fiber 100 Internet 100Mbps με το Vodafone TV και οποιοδήποτε συμβόλαιο κινητής Vodafone, η τελική τιμή μειώνεται στα 25,56€/ μήνα

Τέλος, η Εγγύηση Ικανοποίησης δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές Vodafone που συνδυάζουν τις παραπάνω προσφορές, ακόμα κι αν δεν μείνουν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες κινητής και σταθερής, να τις διακόψουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.

Μάθετε περισσότερα για τις Black Friday προσφορές στη Vodafone.

  Nikon Save Today Cashback έως €500 σε φωτογραφικές μηχανές και kit
Previous Article

«Επικές» Black Friday 2022 προσφορές της realme σε φετινά μοντέλα

Next Article

Christmas Spirit Expo 2022: Χριστούγεννα, όπως παλιά!