Φορητά Bluetooth ηχεία LG PK7 – 40W με APT-X HD codec

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Φορητά Bluetooth ηχεία LG PK7 - 40W με APT-X HD codec

Με τεχνολογία της Meridian Audio για ήχο υψηλής ποιότητας και πολυχρωματικό φωτισμό, το LG PK7 μεταφέρει το πάρτι και εκτός σπιτιού.

H LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά φορητών Bluetooth ηχείων PK7. Τα νέα ηχεία διαθέτουν ένα σύνολο νέων δυνατοτήτων ήχου, φορητότητας, συνδεσιμότητας και φωτισμού με στόχο να βιώσουν οι χρήστες μια μοναδική εμπειρία ήχου χωρίς συμβιβασμούς, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού.

Φορητά Bluetooth ηχεία LG PK7 - 40W με APT-X HD codec
(φωτό: LG)

Με τις τεχνολογίες της Meridian Audio, η LG προσφέρει ήχο κάθε μέρα στους λάτρεις της μουσικής σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρά το μικρό μέγεθος των νέων ηχείων, το PK7 με ισχύ 40W έχει διευρυμένο πεδίο ήχου και αποδίδει δυνατά μπάσα, ενώ οι δύο παθητικοί ακτινοβολητές (Dual Passive Radiators) ενεργούν ως μίνι οδηγοί μπάσων που όχι μόνο αποδίδουν μπάσα, άλλα και μπορούν να δώσουν  άλλη ενέργεια στα πάρτι. Ταυτόχρονα, τα διπλά tweeters αποδίδουν επιπλέον ευκρίνεια που βοηθά στην πιο λεπτομερή απόδοση των μουσικών οργάνων και των φωνητικών. Επίσης, η υποστήριξη των ηχείων με codec APT-X HD επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχου υψηλότερης πιστότητας από εκείνης των CD, από  συμβατό τηλέφωνο απευθείας στο ηχείο.

Tα νέα ηχεία διαθέτουν και λειτουργία φωνητικών εντολών, όπου οι χρήστες δεν έχουν παρά να πατήσουν ένα κουμπί για να ενεργοποιήσουν τη φωνητική βοήθεια του smartphone τους και να χειριστούν άνετα το ηχείο με τη φωνή τους και να παίξει το επόμενο τραγούδι ή να κάνουν ερωτήσεις. Ενώ, για περισσότερο χρώμα και φως στα πάρτι το ηχείο διαθέτει πολυχρωματικό φωτισμό που πάλλεται ανάλογα με το ρυθμό και τα woofers του διαθέτουν αστραφτερές λωρίδες φωτισμού επάνω και κάτω δίνοντας επιπλέον πάθος.

Χάρη στην αδιάβροχη προστασία του πρότυπου IPX5, οι χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κοντά στην πισίνα ή ακόμα και κάτω από τους ψεκαστήρες του κήπου, χωρίς κανένα φόβο. Επίσης, η λαβή X-Grip δίνει στο ηχείο  σταθερότητα και  δομική προστασία, επιτρέποντας την εύκολη μεταφορά και σταθερή τοποθέτηση του όπου επιθυμεί. Επιπλέον, χάρη στην ενσωματωμένη του μπαταρία και τη μεγάλη αυτονομία του, το ηχείο PK7 μπορεί να παίζει έως 24 ώρες, μέχρι την επόμενη φόρτιση, ακόμα και όταν το πάρτι έχει πια τελειώσει.

Τέλος, μέσω σύνδεσης Bluetooth και με τη λειτουργία Party mode, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει 2 συστήματα PK7 ασύρματα και να απολαύσει διπλάσια ισχύ (80 watt) ή συνδέοντάς ένα PK7 με ένα PK5 (20watt) να δημιουργήσει ένα σύστημα surround 60W. Επιπλέον, η σύνδεση δύο κινητών συσκευών προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς ροής μουσικής για μια πιο ευέλικτη και διασκεδαστική εμπειρία ακρόασης καθώς μπορείτε μαζί με ένα φίλο σας να στέλνετε και να επιλέγετε μουσική εναλλάξ.

Φορητά Bluetooth ηχεία LG PK7 - 40W με APT-X HD codec
(φωτό: LG)
  • Tags: LG
Previous Article

Η TCL Communication έλαβε πιστοποιήσεις ISO 9001-2015 και TL 9000

Next Article

Αναφορές κατόχων Sony OLED TV περί dimming