Έως 300€ επιστροφή από την Canon

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
canon cashback 300e

Με προσφορά “Cashback”, η Canon Ελλάδας προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές που επιθυμούν να προμηθευτούν νέα προϊόντα Canon, εξοικονομώντας έως 300€. Η προσφορά ισχύει έως 31 Ιουλίου 2018.

Η Canon Ελλάδας, δίνει τη δυνατότητα σε όλους, να αξιοποιήσουν την προσφορά που ισχύει από 15 Μαΐου έως 31 Ιουλίου 2018, και με την οποία μπορούν να λάβουν επιστροφή μέχρι και 300 ευρώ για την αγορά φωτογραφικών μηχανών και άλλων προϊόντων απεικόνισης. Στα προϊόντα αυτά ανήκουν φωτογραφικές μηχανές dSLR, mirrorless, compact, βιντεοκάμερες, φακοί και αξεσουάρ και εκτυπωτές.

 Οι καταναλωτές που επιθυμούν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία, μπορούν να δουν τη λίστα όλων των προϊόντων της Canon που περιλαμβάνονται στην προσφορά, τους λεπτομερείς όρους και προϋποθέσεις που καλύπτουν τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, αλλά και να δουν τα συμμετέχοντα σημεία λιανικής πώλησης, στα οποία μπορούν να ζητήσουν την επιστροφή χρημάτων, αγοράζοντας από αυτά, οποιοδήποτε από τα επιλεγμένα προϊόντα της Canon επιθυμούν στη διεύθυνση www.canon.gr/cashback/

Previous Article

Προσφορές Super UHD TV με πολλά γκολ από την LG

Next Article

Η Huawei και το P20 Pro στο 14ο Athens Digital Arts Festival