Η Canon κλείνει το 2021 με μοναδικές προτάσεις και προσφορές

Author: Δημήτρης Παπαδόπουλος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η Canon κλείνει το 2021 με μοναδικές προτάσεις και προσφορές

Η Canon Ελλάδας ολοκληρώνει το 2021 με πλήθος προτάσεις και προσφορές που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ένθερμου φίλου της ψηφιακής απεικόνισης.

Η Canon Ελλάδας ολοκληρώνει το 2021 έχοντας με πλήθος προτάσεων και προσφορών που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ένθερμου φίλου της ψηφιακής απεικόνισης. Στον τομέα της φωτογραφίας και του βίντεο, η Canon συνεχίζει να συντελεί μια επανάσταση με τη σειρά EOS R, η οποία αλλάζει εντελώς τα δεδομένα για ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες φωτογράφους και κινηματογραφιστές. Με τη νέα της προσφορά για απόκτηση εξοπλισμού EOS R, αλλά και την ενίσχυση του προγράμματος συνεργατών CPS, η Canon εύχεται σε όλους ένα ευτυχισμένο 2022, με ακόμη μεγαλύτερες καινοτομίες και επιτυχίες!

Μπες στον κόσμο του EOS R System

Η Canon προσκαλεί κάθε επαγγελματία και ενθουσιώδη ερασιτέχνη φωτογράφο ή κινηματογραφιστή να γνωρίσει και να μπει στη μεγάλη κοινότητα της Γενιάς R. Η κοινότητα αυτή προσδιορίζεται από το πάθος για τη φωτογραφία και το βίντεο. Το σύστημα Canon EOS R είναι ένα οικοσύστημα εξοπλισμού απεικόνισης που φέρνει την επανάσταση στο κόσμο της φωτογράφισης και της κινηματογράφησης. Είναι ένα φουτουριστικό σύστημα που βασίζεται σε ολοκαίνουριες κάμερες και φακούς πλήρους καρέ, ωστόσο είναι συμβατό με τους υπάρχοντες φακούς της εταιρείας, με αποτέλεσμα να μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις τους δικούς σου φακούς, στους οποίους έχεις επενδύσει: μέσω της χρήσης προσαρμογέα βάσης της Canon, η σειρά καμερών EOS R λειτουργεί τέλεια με σχεδόν κάθε φακό EF, EF-S και EF που έχει κυκλοφορήσει.

Τώρα, χάρη στην ειδική προωθητική ενέργεια της Canon που διαρκεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021, μπορείς να αποκτήσεις σε προνομιακές τιμές κάμερες και φακούς του Συστήματος EOS R, κερδίζοντας έκπτωση έως και €250. Επίσης αποκτάς 3 χρόνια Εγγύηση στα προϊόντα που θα προμηθευτείς. Η διαδικασία είναι απλή:

  1. Διάλεξε το προϊόν που θέλεις από τη λίστα που συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά της Canon.
  2. Προχώρησε στην αγορά που επιθυμείς από τη λίστα των συμμετεχόντων συνεργατών μας.
  3. Ενημέρωσέ μας για την αγορά σου για να επωφεληθείς της προσφοράς μας, υποβάλλοντας την αίτησή σαυ.

Ακόμη περισσότερη προσήλωση στον επαγγελματία

Το 2021 κλείνει για την Canon με έναν εξαιρετικό απολογισμό θετικών ενεργειών για την κοινότητα των επαγγελματιών πελατών της, που για χρόνια τώρα εμπιστεύονται την εταιρεία για να καταγράψουν στιγμές που μένουν για πάντα στην ιστορία.

Καθόλη τη διάρκεια του έτους που μας πέρασε, η Canon Ελλάδας βρέθηκε κοντά σε όλους τους επαγγελματίες μέσω του αναβαθμισμένου προγράμματος Canon Professional Services, το οποίο προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες και προσφορές στους συμμετέχοντες επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες φωτογράφους και εικονολήπτες που χρησιμοποιούν επαγγελματικό εξοπλισμό Canon.

Χάρη στο αναβαθμισμένο πρόγραμμα CPS όλοι οι Έλληνες επαγγελματίες είναι σε θέση να αναβαθμίσουν το λογαριασμό τους στο εισαγωγικό επίπεδο Silver, μόλις φτάσουν τους 500 πόντους, αθροιστικά, μέσω της καταχώρησης του εξοπλισμού τους.  Φτάνοντας στο επίπεδο Silver της υπηρεσίας CPS, απολαμβάνουν τα εξής προνόμια:

  • Τεχνική υποστήριξη με προτεραιότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, μέσω των επίσημων εξουσιοδοτημένων κέντρων τεχνικής υποστήριξης της Canon.
  • Fast Track τεχνική εξυπηρέτηση και επιδιόρθωση βλάβης εξοπλισμού εντός 5 ημερών.
  • Παγκόσμια υποστήριξη για εκδηλώσεις σε διαπιστευμένους φωτογράφους.

Με το «ξεκλείδωμα» του επιπέδου Silver, ανοίγει και ο δρόμος για τα άλλα δύο ανώτερα επίπεδα, Gold και Platinum, που προσφέρουν ακόμη μικρότερους χρόνους εξυπηρέτησης και μεγαλύτερα προνόμια.

Για να απολαμβάνουν όλοι τα παραπάνω προνόμια και ευκολίες, η Canon συνιστά σε κάθε πελάτη να δηλώσει τα προϊόντα που έχετε στην κατοχή του, και ειδικά τον ακριβότερο εξοπλισμό, που του δίνει και τους περισσότερους πόντους, για γρήγορη πρόσβαση στα ανώτερα επίπεδα εξυπηρέτησης του προγράμματος CPS.

Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και ως μέλη του θα μπορεί κανείς, μεταξύ των άλλων να έχει στη διάθεσή του, γραμμή βοήθειας με προτεραιότητα για τα μέλη του προγράμματος CPS, υπηρεσία γρήγορης παρακολούθησης, δάνεια αντικατάστασης, διεθνή υποστήριξη εκδηλώσεων και αποκλειστικές ειδικές προσφορές.

Όπως σχολίασε ο κος Δρόσος Δρόσος, Marketing Communications Manager της Canon Ελλάδας, «με το EOS R η Canon επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της ψηφιακής φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης, τόσο για τον επαγγελματία, αλλά και για τον απαιτητικό ερασιτέχνη. Με πληθώρα σωμάτων και φακών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και όλα τα είδη λήψης, αλλά και αποδεδειγμένη συμβατότητα με προϋπάρχοντες φακούς για μοντέλα DSLR, το EOS R System είναι μια πλήρης λύση που προστατεύει την επένδυση σε βάθος χρόνου και συμβαδίζει με την αιχμή της τεχνολογίας. Προσθέτοντας σε αυτό 3ετή εγγύηση και μια πλειάδα προνομίων και ευκολιών μέσα από το πρόγραμμα CPS, η Canon αποδεικνύει ότι βρίσκεται στο πλευρό του φωτογράφου και εικονολήπτη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την αρχική αγορά, σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής και της ανάπτυξής του».

Δίπλα σε κάθε επαγγελματία σε μια περίοδο προκλήσεων

Κύριος στόχος μας εδώ στην Canon σε όλο το 2021 ήταν να σταθούμε δίπλα στους επαγγελματίες φωτογράφους και στους λάτρεις της φωτογραφίας, προσφέροντάς τους λύσεις και νέα καινοτομικά προϊόντα, αλλά και εκπαίδευση και έμπνευση μέσω live webinars και υλικό που παρουσιάζαμε στα social κανάλια μας. Συνολικά πραγματοποιήσαμε πάνω από 10 εκπαιδευτικά webinars σε τοπικό επίπεδο, ενώ σε ευρωπαϊκό επίπεδο η Canon προσέφερε διάφορα προγράμματα, όπως το Canon Connected με υλικό έμπνευσης από Canon Ambassadors και το Student Development Program για επιλεγμένους σπουδαστές που είχαν μια μοναδική ευκαιρία να διδαχθούν από ειδικούς.

Τέλος, κάτι που στην Canon επιταχύναμε μέσα στο 2021 και θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε στο μέλλον, είναι να επενδύουμε στους δημιουργούς μέσα από ενέργειες, τόσο σε επίπεδο φωτογραφικών διαγωνισμών, όπως το Redline Challenge που τρέχει αυτή τη στιγμή σε ευρωπαϊκό επίπεδο και προσφέρει έπαθλα αξίας 14.000 ευρώ, όσο σε επίπεδο προσφορών και ενημέρωσης για τα χαρακτηριστικά των καινούργιων συστημάτων, όπως η καμπάνια για τη Generation R που περιλαμβάνει το έργο 5 ταλαντούχων Ελλήνων φωτογράφων που χρησιμοποιούν το σύστημα EOS R, αλλά και συνεχίζοντας να δίνουμε συνεχώς αξία στην κοινότητα μας μέσα από διαδικτυακές και ελπίζουμε σύντομα και φυσικές εκδηλώσεις, καθώς και συμβουλές και έμπνευση!

Δελτίο Τύπου

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Renders θηκών του Xiaomi 12 Pro αποκαλύπτουν το πίσω μέρος του

Next Article

Η Volvo έπεσε θύμα επίθεσης ransomware