Μικρή και δικτυωμένη Μirrorless φωτογραφική Canon EOS M100

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Canon EOS M100 (φωτό: Canon)

Η Canon EOS M100 είναι σχεδιασμένη για εκείνους που θέλουν να “απελευθερώσουν το δημιουργικό τους όραμα” και να ανεβάσουν τη φωτογραφική τους  επιδεξιότητα σε επόμενο επίπεδο.

Η EOS M100 έχει συμπαγές μέγεθος, αλλά μπορεί να συμβάλει για να επωφεληθείτε στο μέγιστο από τις τελευταίες τεχνολογίες που τυπικά περιμένει κανείς από μια επαγγελματική μηχανή, λέει η Canon. Είτε φωτογραφίζετε σε χαμηλό φως, ή στον εκθαμβωτικό ήλιο, η  Canon υπόσχεται ότι η EOS M1000 θα λάβει εξίσου ευκρινείς και ζωντανές εικόνες.

Εύκολη στη χρήση EOS M100

Οι απλές οδηγίες επί της οθόνης σας βοηθούν να μάθετε καλά όλες τις λειτουργίες και ρυθμίσεις. Η οθόνη αφής έχει χειριστήρια παρόμοια με ενός smartphone, καθώς έτσι μπορεί να είναι εύκολη στη χρήση, λέει η Canon. Μπορείτε να σύρετε με το δάχτυλο και να ζουμάρετε πάνω στις εικόνες σας στη λειτουργία αναπαραγωγής, με μια απλή κίνηση “τσιμπήματος”.

Μείνετε συνδεδεμένοι

Μπορείτε να ανεβάσετε τις εικόνες σας στο Instagram και το Facebook με WiFi και Bluetooth. Ενόσω είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας στο κινητό, απευθείας, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Canon Camera Connect app για συσκευές iOS και Android. Η σύνδεση επιτρέπει να αποθηκεύετε όλες σας τις φωτογραφίες και ταινίες στο Cloud, αμέσως μόλις κάνετε τις ρυθμίσεις του WiFi.

Συνδυάστε την Canon EOS M100 με το στυλ σας

Η φωτογραφική μηχανή είναι διαθέσιμη σε μαύρο, λευκό και γκρι και μπορείτε να διαλέξετε μέσα από εννιά χρώματα καλυμμάτων. Η σχεδίαση είναι στα δικά σας χέρια, χάρη σε μια γκάμα από καλύμματα και λουράκια που μπορείτε να διαλέξετε, τονίζει η Canon.

Για κάθε ανάγκη λήψης

H μικρή διασυνδεδεμένη Mirrorless φωτογραφική Canon EOS M100 (φωτό: Canon)
H μικρή διασυνδεδεμένη Mirrorless φωτογραφική Canon EOS M100 (φωτό: Canon)

Με την EOS M100 μπορείτε να διαλέξετε το φακό σας, ανάλογα με τις φωτογραφικές σας φιλοδοξίες. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη σειρά φακών EF και EF-S χρησιμοποιώντας τον ειδικό αντάπτορα προσαρμογής, ο οποίος επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα φακούς όταν θέλετε να αλλάζετε τις φωτογραφίες σας. Οι φακοί και ο αντάπτορας προσαρμογής διατίθενται ξεχωριστά.

H Canon EOS M100 αναμένεται να γίνει διαθέσιμη σύντομα σε τιμή που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί αυτή τη στιγμή.

Info: Canon

Previous Article

Σπάει τα ρεκόρ η Sony με τη Bravia 77″OLED A1 4K HDR TV

Next Article

BeoVision Eclipse OLED TV από τις LG και Bang & Olufsen