Σπάει τα ρεκόρ η Sony με τη Bravia 77″OLED A1 4K HDR TV

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Sony Bravia 77"OLED A1 4K HDR TV (φωτό: Sony)

Η Sony, στην IFA 2017, ανακοίνωσε ότι δέχεται προπαραγγελίες για την 77”OLED A1 4K HDR TV με χρόνο παράδοσης τέλος Σεπτέμβρη. H τιμή είναι, μάλλον, ρεκόρ. 

H Sony Bravia OLED A1 4K HDR TV ήταν μέχρι πρότινος διαθέσιμη στις 55 ίντσες και 65 ίντσες. Η Sony στην IFA 2017 ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της και στις 77 ίντσες (KD-77A1). Το νέο μοντέλο διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά των δύο μικρότερων σε μέγεθος. Κυριότερο από αυτά είναι η τεχνολογία Acoustic Surface, η οποία καθιστά την οθόνη της τηλεόρασης ηχείο.

Τα μοντέλα της σειράς Bravia OLED A1 4K HDR TV υποστηρίζουν τα φορμά HDR10, HGL και Dolby Vision. To τελευταίο θα προστεθεί μέσω firmware update έως το τέλος του χρόνου.

Οι προπαραγγελίες  της Sony Bravia 77″OLED A1 4K HDR TV ξεκίνησαν

Η Bravia 77″OLED A1 4K HDR TV είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στην Ευρώπη. Όπως είναι φυσικό, τα τοπικά γραφεία της εταιρείας θα ενημερώσουν για τις λεπτομέρειες και την τιμή του νέου μοντέλου Bravia OLED A1. Για την Ελλάδα, η τιμή της Sony Bravia 77″OLED KD-77A1 θα αναρτηθεί, όταν γίνει γνωστή, στην επίσημη σελίδα της Sony για τη σειρά Bravia OLED A1.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το Βερολίνο κάνουν λόγο για κόστος περί τα €20.000.

Όσο και αν η τιμή που πληροφορηθήκαμε και μεταφέρουμε φαίνεται υψηλή, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η επίσημη για την Ευρώπη δεν θα απέχει πολύ. H τιμή δείχνει -και να είναι- δυσθεώρητη για τους περισσότερους. Όμως, οι πωλήσεις πολύ ακριβών τηλεοράσεων, εξ όσων γνωρίζουμε, είναι διόλου ευκαταφρόνητες τα τελευταία χρόνια.

Στην Αμερική, η 77″OLED A1 4K HDR TV είναι διαθέσιμη με $17.999.

  Sony 8K TV: Τιμές και διαθεσιμότητα
Previous Article

Η Sharp λανσάρει την πρώτη Aquos 8K TV

Next Article

Μικρή και δικτυωμένη Μirrorless φωτογραφική Canon EOS M100