Η Canon ανακοίνωσε την PowerShot SX70 HS με 65x zoom

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
PowerShot SX70 HS

Η PowerShot SX70 HS είναι φωτογραφική μηχανή bridge, με οπτικό zoom 65x, με εστιακό μήκος ισοδύναμο με 21-1365mm.

Η Canon PowerShot SX70 HSείναι μια allinone” φωτογραφική μηχανή, ικανή να διαχειριστεί τύπους περιστάσεων λήψης, χωρίς ο χρήστης, να χρειάζεται να έχει μαζί του πολλαπλούς φακούς.

 Το 65x zoom της PowerShot SX70 HS εκτείνεται σε εστιακή απόσταση 2730mm, με τη λειτουργικότητα του συστήματος Canon ZoomPlus, για τη λήψη μακρινών θεμάτων. Η λειτουργία macro 0cm επιτρέπει στους χρήστες να εστιάσουν στα θέματα τόσο κοντά. Η λειτουργία Zoom Frame Assist Lock βοηθά στη διατήρηση του σωστού καδραρίσματος όταν φωτογραφίζει κανείς μακρινές εικόνες με τον σούπερ τηλεφακό.

Τα χαρακτηριστικά εργονομίας παραπέμπουν σε μηχανή dSLR, όπως και το υψηλής ανάλυσης OLED ηλεκτρονικό viewfinder. 

Η ισχύς της Canon PowerShot SX70 HS οφείλεται στον επεξεργαστή εικόνας DIGIC 8, ο οποίος παράγει υψηλής ανάλυσης εικόνες, βίντεο 4K Ultra High Definition και φωτογράφηση συνεχούς λήψης σε ρυθμό 10 fps (frames per second – καρέ ανά δευτερόλεπτο). Η αυτόματη εστίαση χαρακτηρίζεται από απόκριση και προσαρμοστικότητα, ακόμη και κάτω από χαμηλό φωτισμό και η συνεχής εστίαση είναι δυνατή σε φωτογράφηση 5,7 fps.

PowerShot SX70 HS
(φωτό: Canon)

 Ο επεξεργαστής DIGIC 8 επιτρέπει την βιντεοσκόπηση σε ανάλυση 4K Ultra HD, τη δημιουργία timelapse βίντεο 4Κ και λήψη μεμονωμένων καρέ 4K, έτσι ώστε οι πιο πολύτιμες αναμνήσεις να καταγράφονται και να διατηρούνται με τις υψηλότερες αναλύσεις.

 Ο προηγμένος αισθητήρας 20,3MP τύπου 1/2,3 CMOS συνεπάγεται οι μεγάλες εκτυπώσεις φωτογραφιών.

 Μαζί με εικόνες JPEGs, η Canon PowerShot SX70 HS μπορεί επίσης να καταγράψει σε ασυμπίεστο φορμά RAW, ανοίγοντας έναν κόσμο επαγγελματικών τεχνικών postproduction.

  Canon Pixma TS205 & TS305: τυπώστε 10x15 εύκολα

Ο συγχρονισμός φωτογραφιών και βίντεο με μια «έξυπνη» συσκευή, PC ή Mac γίνεται με τη χρήση της εφαρμογής Canon Camera Connect (iOS/Android), ή το λογισμικό Image Transfer Utility 2 για PC και Mac. Η PowerShot SX70 HS διαθέτει επίσης τη δυνατότητα Remote Live View, η οποία επιτρέπει την εξ αποστάσεως λήψη με ένα smartphone. 

Η Canon PowerShot SX70 HS θα είναι διαθέσιμη για αγορά από το Νοέμβριο του 2018. Δείτε περισσότερα στο canon.gr

Previous Article

Lenovo Transform 2.0: Intelligent Solutions & Συνεργασίες

Next Article

LG 38WK95C-W review – 38″ κυρτό 21:9 UltraWide monitor