Νέα υπηρεσία Cosmote TV Multiroom

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Cosmote TV Multiroom

Με την υπηρεσία Cosmote TV Multiroom έως τέσσερις αποκωδικοποιητές υποστηρίζονται σε κάθε σύνδεση Cosmote TV, ώστε να προβάλλονται διαφορετικά κανάλια σε διαφορετικές τηλεοράσεις του σπιτιού.

Cosmote TV Multiroom Τη δυνατότητα να βλέπουν ταυτόχρονα διαφορετικά κανάλια σε διαφορετικές τηλεοράσεις του σπιτιού, αλλά και να απολαμβάνουν διαδραστικές τηλεοπτικές υπηρεσίες σε όλες τις οθόνες, προσφέρει η Cosmote TV στους συνδρομητές της, με την νέα υπηρεσία Cosmote TV Multiroom. Με την υπηρεσία, που λειτουργεί μέσω της hybrid πλατφόρμας, τα νοικοκυριά θα μπορούν να ενεργοποιήσουν έως και 3 επιπλέον αποκωδικοποιητές σε μία δορυφορική ή ευρυζωνική σύνδεση, προκειμένου όλα τα μέλη της οικογένειας να βλέπουν ταυτόχρονα το πρόγραμμα της επιλογής τους.

Μέσω της hybrid τεχνολογίας, οι συνδρομητές της υπηρεσίας Cosmote TV Multiroom θα μπορούν να παρακολουθούν -ταυτόχρονα- σε περισσότερες από μία τηλεοράσεις τα κανάλια της Cosmote TV και παράλληλα θα έχουν πρόσβαση στις διαδραστικές υπηρεσίες Cosmote Replay TV (για ετεροχρονισμένη παρακολούθηση προγραμμάτων), Cosmote Cinema On Demand (για την ενοικίαση ταινιών αμέσως μετά την προβολή τους στους κινηματογράφους), Cosmote TV Plus (δωρεάν πρόσβαση σε ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ από τα κανάλια Cosmote Cinema & History). Ακόμη, θα έχουν δυνατότητα να κάνουν εγγραφές σε όλους τους αποκωδικοποιητές τους, εφόσον διαθέτουν αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο, ενσωματωμένο ή εξωτερικό.

Επιπλέον, η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να σταματήσουν την προβολή ενός on demand προγράμματος σε μία τηλεόραση, και να τη συνεχίσουν σε άλλη τηλεόραση, από το σημείο όπου σταμάτησαν.

Η υπηρεσία διατίθεται με κόστος €6,60 /μήνα για κάθε επιπλέον αποκωδικοποιητή, με 12μηνη δέσμευση.

Το Cosmote TV Multiroom είναι διαθέσιμο και για τους συνδρομητές των επαγγελματικών πακέτων της υπηρεσίας μέσω δορυφόρου. Στην περίπτωση αυτή, η υπηρεσία διατίθεται με €32,90 /μήνα για κάθε επιπλέον αποκωδικοποιητή, με 12μηνη δέσμευση.

Περισσότερες πληροφορίες για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορείτε να μάθετε στο cosmotetv.gr.

Η Cosmote TV προσφέρει πρόσβαση σε αποκλειστικό, υψηλής ποιότητας περιεχόμενο, μέσα από 15 κανάλια δικής της παραγωγής – Cosmote Cinema, Cosmote Sport  & Cosmote History – και συνολικά πάνω από 90 ψηφιακά κανάλια με πληθώρα από ποιοτικές επιλογές σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος. Επίσης, παρέχει προηγμένες on demand υπηρεσίες για την παρακολούθηση περιεχομένου, έχοντας λανσάρει την πρώτη υβριδική συνδρομητική πλατφόρμα στη χώρα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία της υπηρεσίας, είναι η κατοχή hybrid αποκωδικοποιητή ή η αναβάθμισή του σε hybrid. Επίσης θα πρέπει όλοι οι αποκωδικοποιητές να είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο xDSL router και να έχουν πρόσβαση στο Internet, οποιουδήποτε παρόχου (αφορά τους συνδρομητές μέσω δορυφόρου).

Info: Cosmote TV

Previous Article

LG Signature OLED65G7V review – 4K OLED TV

Next Article

Διαθέσιμες νέες σειρες τηλεοράσεων Hitachi