Διαθέσιμες νέες σειρες τηλεοράσεων Hitachi

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Hitachi TV

Η Westnet Distribution, αποκλειστικός διανομέας των Hitachi TV στην Ελλάδα, παρουσιάζει τέσσερις νέες σειρές τηλεοράσεων που ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό και την τεχνολογία τους.

Οι νέες σειρές τηλεοράσεων Hitachi (L-Smart, K-Smart, B-Smart και B-Entry) είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν στον θεατή ρεαλιστική αίσθηση προβολής, ενώ δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαμβάνουν εικόνα με την τεχνολογία της Hitachi, αναφέρει η ανακοίνωση της Westnet.

Η σειρά Hitachi L-Smart TV είναι κατάλληλη για κινηματογραφικές προβολές με εικόνα 4K, τεχνολογία HDR. Έχει διαγώνιο 65 ίντσες, θύρες HDMI-USB, ικανότητα σύνδεσης με Ethernet, WiFi, Bluetooth και δορυφορικό δέκτη DVB-T2.

Η σειρά Hitachi K-Smart διαθέτει smart τηλεοράσεις με 4K ανάλυση για υψηλής ποιότητας θέαση, δυνατότητα σύνδεσης σε Ethernet, WiFi, Bluetooth, θύρες HDMI-USB και δορυφορικό δέκτη DVB-T2. Κυκλοφορεί σε 3 διαφορετικά μεγέθη των 43”, 49” και 55”.
Δείτε εδώ περισσότερα για τις τηλεοράσεις Hitachi Κ-Smart series.

Η σειρά B-Smart, περιλαμβάνει Smart τηλεοράσεις που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του κάθε νοικοκυριού γιατί παρέχουν δυνατότητες σύνδεσης με θύρες HDMI-USB, Ethernet, WiFi, δορυφορικό δέκτη DVB-T2 και διατίθενται σε 4 διαφορετικά μεγέθη των 32”, 43”, 49” και 55”.

Τέλος, οι τηλεοράσεις της σειράς B-Entry έχουν την δυνατότητα PVR εγγραφής απευθείας με USB stick, έχουν δορυφορικό δέκτη DVB-T2, συνδέονται με καλώδιο HDMI και διατίθενται στα μεγέθη 24” και 32″.

Το portal smarTVue, διατίθεται σε όλες τις smart τηλεοράσεις Hitachi και διαθέτει online υπηρεσίες. Μέσα από τις 4 εφαρμογές του: smarTVue Centre Ap, smarTVue Remote App, smarTVue Share App και smarTVue Cast App, οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να προγραμματίζουν τις εγγραφές τους, να συγχρονίσουν την τηλεόραση με φορητές συσκευές, καθώς και να έχουν πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα. Παράλληλα, μπορούν να έχουν περισσότερες δυνατότητες στο remote control τους, όπως φωνητικές εντολές και έναν συνολικά πιο άνετο και βελτιωμένο τρόπο ελέγχου της τηλεόρασής τους.

Info: Hitachi, τηλ.: 211 300 2100 

Previous Article

Νέα υπηρεσία Cosmote TV Multiroom

Next Article

H Canon κερδίζει Βραβείο Emmy για τους φακούς 4K zoom