Creative Outlier Free: Πανάλαφρα open-ear ακουστικά για άθληση και καραόκε

Author: Γιώργος Πολυμενάκος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Outlier Free Open-ear

Τα Outlier Free Open-ear ακουστικά ενσωματώνουν την τεχνολογία bone conduction για ομιλία και φυσική ακρόαση του περιβάλλοντος ήχου.

LG Corporate banner

Η Creative Technology παρουσίασε τα Outlier Free, τα πιο πρόσφατα ασύρματα ακουστικά της που ενσωματώνουν την τεχνολογία bone conduction με τα χαρακτηριστικά της αγαπημένης σειράς Outlier, όπως η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η αντοχή στο νερό και άνεση λόγω της ελαφρότητάς τους.

Η τεχνολογία bone conduction στα open-ear ακουστικά, Outlier Free

Η χρήση της τεχνολογίας bone conduction περιστρέφεται γύρω από μετατροπείς στα ακουστικά, οι οποίοι, μέσω κραδασμών στα ζυγωματικά του χρήστη, μεταδίδουν ηχητικά κύματα στο εσωτερικό των αυτιών. Με τα αυτιά τους απελευθερωμένα από ακουστικά μέσα ή πάνω από το αυτί, οι χρήστες αισθάνονται πιο ασφαλείς μέσω της αυξημένης περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης ενώ απολαμβάνουν ακουστική υψηλής ποιότητας – αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για δρομείς ή ποδηλάτες σε πολυσύχναστους δρόμους ή λάτρεις του γυμναστηρίου που τους αρέσει να συνομιλούν με τους φίλους τους. 

Χάρη σε αυτό το πλεονέκτημα, της open-ear ακρόασης, τα Outlier Free είναι επίσης ιδανικά για δραστηριότητες αναψυχής, όπως το τραγούδι σε εφαρμογές καραόκε για κινητά, όπου οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν να ακούν τις δικές τους φωνές, όπως θα έκαναν σε ένα φυσικό περιβάλλον. 

Τα Outlier Free είναι εξοπλισμένα με μια σειρά από εύχρηστες λειτουργίες για ασύρματα ακουστικά – έως και 10 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας ανά φόρτιση (10 λεπτά γρήγορης φόρτισης παρέχει 2 ώρες αναπαραγωγής), αντοχή στο νερό IPX5, Bluetooth 5.3 με συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων (έως 2 συσκευές Bluetooth κάθε φορά), λειτουργία low-latency για ελαχιστοποίηση της οπτικοακουστικής καθυστέρησης, ενσωματωμένο μικρόφωνο και υποστήριξη Siri / Google Assistant. Είναι κατασκευασμένα με ελαφριά σιλικόνη και κράμα μνήμης τιτανίου για βέλτιστη άνεση και εφαρμογή.

Τα Outlier Free μπορείτε να τα βρείτε στα €79.99 στο website της εταιρείας.

Τα Creative Outlier Free Pro

Παράλληλα με τα Outlier Free, η Creative Technology κυκλοφόρησε και τα Creative Outlier Free Pro, τα πιο πρόσφατα ασύρματα bone conduction ακουστικά εξοπλισμένα με όλα τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν οι λάτρεις του αθλητισμού σε επαγγελματικό επίπεδο που αγαπούν τη μουσική. Κατασκευασμένα για να είναι μεν σκληρά αλλά άνετα στην εφαρμογή, είναι ασταμάτητα ακόμα και στις πιο έντονες βροχοπτώσεις ή ακόμη και σε υποβρύχια χρήση, διαθέτουν μπαταρία με ακούραστη διάρκεια και δεν χρειάζεται συσκευή για αναπαραγωγή μουσικής.

Outlier Free Open-ear

Χάρη στην τεχνολογία bone conduction, όπου τα ηχητικά κύματα μεταδίδουν στο εσωτερικό των αυτιών μέσω κραδασμών από μετατροπείς στα ζυγωματικά του χρήστη, αυτός απολαμβάνει όλα τα οφέλη της open-ear ακρόασης. Με ένα πολύ αυξημένο επίπεδο περιβαλλοντικής συνείδησης, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν μια πιο ασφαλή εμπειρία ακρόασης σε σύγκριση με ακουστικά μέσα ή πάνω στο αυτί – οι δρομείς και οι ποδηλάτες μπορούν να κατέβουν ευκολότερα σε πολυσύχναστους δρόμους. Οι δε λάτρεις του γυμναστηρίου μπορούν να συνομιλούν αβίαστα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Επιπλέον, για δραστηριότητες αναψυχής, όπως η χρήση εφαρμογών καραόκε για κινητά, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν την καλύτερη εμπειρία του τραγουδιού ενώ ακούνε τον εαυτό τους σε φυσικό τόνο.

Τα Outlier Free Pro ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο με το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής 8 GB (αποθηκεύει 2.000 τραγούδια MP3) (συμβατό επίσης με μορφές αρχείων FLAC, WAV και APE) που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους μελωδίες χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρουν τα κινητά τους τηλέφωνα. Χάρη στη βαθμολογία IPX8 (η υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία αδιάβροχο για βύθιση στο νερό), οι κολυμβητές μπορούν να κολυμπήσουν ακόμη και υποβρύχια στην πισίνα.

Οι δρομείς trail διαδρομών και οι πεζοπόροι που λατρεύουν να διανύουν αποστάσεις θα έχουν πάντα μαζί το soundtrack τους, καθώς τα Outlier Free Pro προσφέρουν έως και 10 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας ανά φόρτιση (10 λεπτά γρήγορης φόρτισης παρέχει 2 ώρες αναπαραγωγής).

Τα Outlier Free Pro είναι επίσης ένα εξαιρετικό all-rounder καθημερινό ακουστικό, προσφέροντας συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων με Bluetooth 5.3, παρέχοντας ισχυρές συνδέσεις για έως και 2 συσκευές Bluetooth τη φορά. Διαθέτει επίσης, λειτουργία low-latency για την ελαχιστοποίηση της οπτικοακουστικής καθυστέρησης κατά την παρακολούθηση ταινιών. Οι χρήστες επιπλέον διευκολύνονται με το ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις και υποστήριξη Siri / Google Assistant. Ελαφριά σιλικόνη και Κράμα μνήμης τιτανίου χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των Outlier Free Pro, τα οποία προσφέρουν άνεση και εφαρμογή όλη μέρα.

Subscribe to our newsletter!

Τα Outlier Free Pro έρχονται στην τιμή των €129.99, περισσότερες πληροφορίες στο.

Δελτίο Τύπου

  Lenovo ακουστικά με υβριδικό noise-canceling
Previous Article

LG Miraclass: Νέα οθόνη LED για κινηματογράφους

Next Article

Σημαντικές εκπτώσεις στο Nikon Cashback για φακούς Nikkor