LG Miraclass: Νέα οθόνη LED για κινηματογράφους

Author: Γιώργος Πολυμενάκος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
lg miraclass cinema

Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου μοντέλου LED οθόνης για κινηματογράφους, την LG Miraclass.

LG Corporate banner

Ιδανική για τους υπεύθυνους διαχείρισης κινηματογράφων που επιθυμούν να προσφέρουν στους κινηματογραφόφιλους μια συναρπαστική εμπειρία θέασης, η τελευταία σειρά LED οθονών της LG παρέχει ρεαλιστικές εικόνες με φυσικά χρώματα και βαθύ μαύρο.

Η ονομασία “Miraclass”, συνδυασμός των λέξεων Miracle και Class, σηματοδοτεί την απίστευτη ποιότητα εικόνας που μπορεί να δημιουργήσει ένα καθηλωτικό περιβάλλον για το κοινό. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία LED, οι οθόνες LG Miraclass συμβάλλουν στο να ζωντανέψουν οι ταινίες, βελτιώνοντας την εμπειρία του θεατή και προσφέροντας νέα αξία στους ιδιοκτήτες και τους φορείς διαχείρισης των χώρων.

Eπί του παρόντος, η LG Miraclass αποτελείται από τέσσερις σειρές προϊόντων σε διαφορετικά μεγέθη (από 14 έως 101 τετραγωνικά μέτρα) και ανάλυση οθόνης (4K/2K) προς επιλογή. Με πέντε μέτρα πλάτος, τα μοντέλα LDAA025-1 και LDAA012 είναι εξαιρετικές επιλογές για αίθουσες μικρής χωρητικότητας, οι οποίες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στο κοινό τα τελευταία χρόνια. Όλες οι οθόνες Miraclass παρέχουν συμβατότητα με τον ενσωματωμένο Media Server της Dolby, IMS3000, το οποίο συνεπάγεται ότι οι ιδιοκτήτες κινηματογράφων μπορούν να παρέχουν κορυφαία εικόνα και ήχο για να αναβαθμίσουν την εμπειρία των θεατών.

Χρησιμοποιώντας αυτοφωτιζόμενα LED pixels, κάθε μοντέλο LG Miraclass προσφέρει χρωματικό βάθος 24-bit και εξαιρετική αντίθεση για να προσδίδει στις εικόνες της οθόνης βάθος και ζωντάνια. Διαθέτουν επίσης ισχυρή, σταθερή φωτεινότητα χωρίς συσκότιση στις γωνίες και παράγουν καθαρές εικόνες χωρίς παραμορφώσεις. Επιπλέον, η LG Miraclass είναι σε θέση να προβάλλει 68,7 δισεκατομμύρια παραλλαγές χρωμάτων, επιτρέποντας στους θεατές να βιώσουν τις ταινίες όπως ακριβώς θα ήθελαν να τις δουν οι δημιουργοί τους.

Η LG Miraclass παρέχει επίσης εύκολη διαχείριση για τους υπεύθυνους κινηματογραφικών αιθουσών χάρη στο διαισθητικό λογισμικό της και διευκολύνει τη μεγαλύτερη απόδοση του χώρου, εξαλείφοντας την ανάγκη για αίθουσες προβολής. Επιπλέον, η φωτεινότητα της οθόνης LG Miraclass μπορεί να ρυθμιστεί σε πέντε επίπεδα, από 48 έως 300 nits, προσφέροντας την δυνατότητα προσαρμογής σε διάφορα σενάρια χρήσης: από την αναπαραγωγή ταινιών 2D/3D έως την προβολή περιεχομένου για εταιρικές παρουσιάσεις ή ειδικές τελετές.

“Η LG είναι βέβαιη ότι η LG Miraclass θα ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαχειριστών κινηματογραφικών αιθουσών και θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των θεατών που αναζητούν αξέχαστες κινηματογραφικές εμπειρίες”, δήλωσε ο Paik Ki-mun, ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής της μονάδας Information Display της LG Electronics Business Solutions Company. “Για να ικανοποιήσουμε την αυξανόμενη ζήτηση και τις διαφορετικές απαιτήσεις των εταιρειών κινηματογραφικών αιθουσών, θα παρουσιαστούν περισσότερες σειρές και μοντέλα στο μέλλον”.

Παρά τη σχετικά πρόσφατη εμφάνιση των Cinema LED οθονών, οι LED οθόνες της LG βρίσκονται ήδη σε αρκετές μεγάλες αλυσίδες κινηματογράφων σε όλο τον κόσμο, ενώ πρόκειται να εγκατασταθούν και άλλες σε Ασία, Ευρώπη και Βόρεια Αμερική. Στην Ισπανία, η οθόνη LG Miraclass εγκαταστάθηκε πρόσφατα στον κινηματογράφο Odeon Multicines στη Vilanova, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες οθόνες στους κινηματογράφους Odeon Multicines στις πόλεις της Μαδρίτης και της Βαρκελώνης. Για να μάθετε περισσότερα για την LG Miraclass, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Subscribe to our newsletter!

Δελτίο Τύπου

  Διαθέσιμη η σειρά 4K TV LG OLED E8
Previous Article

Creative Muvo Go – Bluetooth φορητό Hi-Fi

Next Article

Creative Outlier Free: Πανάλαφρα open-ear ακουστικά για άθληση και καραόκε