Μεταφορά κρυπτονομισμάτων σε third-party wallets μέσω PayPal και Venmo

Author: Δημήτρης Παπαδόπουλος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

To PayPal και τo Venmo εργάζονται για να κάνουν δυνατή τη μεταφορά κρυπτονομισμάτων σε third-party wallets.

LG Corporate banner

Χρήστες PayPal και Venmo θα μπορούν να μεταφέρουν τα κρυπτονομίσματα τους σε third-party wallets στο κοντινό μέλλον. Τώρα το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αγοράσουν και να πουλήσουν κρυπτονομίσματα αλλά δεν μπορούν να τα στείλουν κάπου αλλού, κάτι που πρόκειται να αλλάξει.

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία μεταφοράς αλλά ο αντιπρόεδρος του PayPal και γενικός διευθυντής του blockchain, crypto και ψηφιακών νομισμάτων, Jose Fernandez de Ponte, επιβεβαίωσε σε μία συνέντευξη του με το CoinDesk ότι θα μάθουμε σύντομα.

Το PayPal έχει κάνει πιο εύκολο για τους χρήστες του να ασχοληθούν με τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων

“Θέλουμε να κάνουμε την υπηρεσία όσο πιο ανοιχτή γίνεται και θέλουμε να δώσουμε στους πελάτες μας διάφορες επιλογές όσον αφορά στις πληρωμές. Θέλουν να φέρουν τα κρυπτονομίσματα τους σε εμάς για να τα χρησιμοποιήσουν για τις αγορές τους και παράλληλα εμείς πρέπει να μπορούμε να λάβουμε ό,τι έχουν αποκτήσει και να τα μεταφέρουμε στον προορισμό που θέλουν.”

 Το PayPal άρχισε να ασχολείται με τα κρυπτονομίσματα στο τέλος του 2020 όταν πρόσθεσαν υποστήριξη για το Bitcoin, το Ethereum και το Litecoin. Αλλά μόνο η αγοραπωλησία νομισμάτων περιόρισε την χρησιμότητα των υπηρεσιών τους. Στην ουσία τα αντιμετώπισε σαν επενδυτικά αγαθά πάρα σαν νομίσματα που μπορείς να στείλεις σε άλλα άτομα, όπως τα μετρητά.

Παρ’όλα αυτά το PayPal έχει κάνει πιο εύκολο για τους χρήστες του να ασχοληθούν με τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων τους τελευταίους μήνες. Αν και οι πρόσφατες πτώσεις πολλών νομισμάτων έχουν αποδείξει την αστάθεια των ψηφιακών νομισμάτων, όλο και περισσότεροι δελεάζονται στο να επενδύσουν σε αυτά τώρα που μπορούν να το κάνουν σε μία εφαρμογή που ήδη χρησιμοποιούν.

  PayPal & Deloitte: Οι Νέοι Ευρωπαϊκοί Τίγρεις
Previous Article

Το Samsung Galaxy Tab S8 έρχεται με τεράστια οθόνη και γιγαντιαία μπαταρία

Next Article

H Samsung παρουσιάζει τα Galaxy Tab S7 FE και Galaxy Tab A7 Lite