Το Samsung Galaxy Tab S8 έρχεται με τεράστια οθόνη και γιγαντιαία μπαταρία

Author: No Comments Share:
galaxy tab s8 plus ultra

Βασισμένοι στο πρόγραμμα της Samsung όσο αφορά στις κυκλοφορίες, περιμένουμε το Galaxy Tab S8 μέσα στο έτος.

Βασισμένοι στο πρόγραμμα της Samsung όσο αφορά στις κυκλοφορίες, περιμένουμε το Galaxy Tab S8 αυτόν τον χρόνο. Μία έρευνα από τους χρήστες Samsung στη Νότιο Κορέα μας έδωσε κάποια στοιχεία ως προς τι μπορεί να δούμε στο νέο tablet.

 

galaxy tab s8 plus ultra

Το Galaxy Tab S8 έρχεται με οθόνες 11, 12,4 και 14,6 ιντσών και με μία γιγαντιαία μπαταρία των 12.000mAh

Σύμφωνα με τον χρήστη @FrontTron, δημοσιεύσεις που έγιναν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Naver της Νότιας Κορέας αποκάλυψαν μερικά από τα χαρακτηριστικά τριών Samsung Tab S8. Ενώ μία δημοσκόπηση αναφέρεται, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο από που προκύπτουν αυτά τα χαρακτηριστικά, οπότε αντιμετωπίστε τα σαν εικασίες προς το παρόν.

Αν τα leaks είναι σωστά, το Galaxy Tab S8 έρχεται με οθόνη 11, 12,4 και 14,6 ιντσών (LCD για το βασικό μοντέλο και OLED για τα άλλα δύο). Το Galaxy Tab S7 είχε δύο επιλογές, μία των 11 και μία των 12,4 ιντσών οπότε το μεγαλύτερο μέγεθος είναι κάτι καινούριο.

Μαζί με την μεγάλη οθόνη το Galaxy Tab S8 έρχεται και με μία γιγαντιαία μπαταρία των 12.000mAh σύμφωνα με τα τελευταία leaks. Η μπαταρία του μοντέλου με τις 11 ίντσες λέγεται πως έχει χωρητικότητα 8.000mAh, ενώ εκείνου με τις 12,4 ίντσες 10.090mA, με το τελευταίο, ίσως, να ονομάζεται Galaxy Tab S8 Plus. To δε μοντέλο των 14,6 ίντσων, ίσως να ονομάζεται Galaxy Tab S8 Ultra.

O αντίπαλος, iPad Pro

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω οι δύο πρώτες εκδόσεις του Galaxy Tab S8 έρχονται με 8GB RAM και 128/256GB εσωτερικού χώρου. Για την έκδοση με τις 14,6 ίντσες υπάρχουν δύο εναλλακτικές, μία με 8GB RAM και 128GB εσωτερικού χώρου και μία με 12GB RAM και 512GB εσωτερικού χώρου.

Η προσθήκη του μεγαλύτερου μοντέλου πιθανόν ενθαρρύνθηκε από την παρουσίαση του iPad Pro. Η πιο ακριβή έκδοση των tablet της Apple με τις 12,9 ίντσες έρχεται με RAM μέχρι και τα 16GB και μέγιστη δυνατή χωρητικότητα 2TB.

Φαίνεται πως εκδόσεις του Galaxy Tab S8 με Wi-Fi, 4G και 5G θα είναι διαθέσιμες, όλες με κάμερες των 13MP+5MP. Τα βασικά μοντέλα θα έχουν μπροστινή κάμερα των 8MP και με τη μεγαλύτερη έκδοση να έχει 8MP+5MP για λήψη ευρύτερων φωτογραφιών.

Έχουμε ακούσει πολύ λίγα από τις πηγές για το Galaxy Tab S8, αλλά μπορεί να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο αν η Samsung μείνει στο συνηθισμένο πρόγραμμα κυκλοφοριών. Ο Αύγουστος θα είναι ένας καλός μήνας για την Samsung μιας και ήδη περιμένουμε το Galaxy Z Fold 3, το Galaxy Z Flip 3 και το Galaxy S21 FE.

 

Previous Article

7 features του Android 12 – Όλα πιο εύκολα!

Next Article

Μεταφορά κρυπτονομισμάτων σε third-party wallets μέσω PayPal και Venmo