Η D-Link ανακοινώνει το router R15 Eagle Pro Wi-Fi 6

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Η D-Link ανακοινώνει την ολοκαίνουργια σειρά EAGLE PRO AI Wi-Fi 6 Smart Router

Το D-Link R15 Eagle Pro συνδυάζει την τεχνολογία Wi-Fi 6 με την πανίσχυρη τεχνητή νοημοσύνη και παρέχει στα οικιακά δίκτυα και τις μικρές επιχειρήσεις μοναδικές εμπειρίες Wi-Fi.

Η D-Link παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες δικτύωσης και συνδεσιμότητας, ανακοινώνει τον ολοκαίνουργιο δρομολογητή R15 Eagle Pro AI AX1500. Το νέο προϊόν συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi 6 με την τεχνητή νοημοσύνη, προσφέροντας απίστευτη κάλυψη και ταχύτητα Wi-Fi, καθώς και ένα συνεχώς βελτιστοποιημένο δίκτυο, ιδανικό για οικιακή χρήση και μικρές επιχειρήσεις.

Ο νέος δρομολογητής R15 Eagle Pro AI AX1500 προσφέρει ασύρματες ταχύτητες τεχνολογίας dual-band έως και 1.500Mbps, παρέχοντας Wi-Fi υψηλής ταχύτητας με αυξημένο εύρος σήματος, αξιοπιστία και κάλυψη έως και 320 τετραγωνικά μέτρα. Εξασφαλίζοντας μία Wi-Fi εμπειρία πιο τέλεια από ποτέ, ο νέος δρομολογητής R15 Eagle Pro AI AX1500 αποτελεί ιδανική λύση για όσους επιθυμούν σταθερό Wi-Fi με σχεδόν μηδενικές παρεμβολές.

Συνδυάζοντας την Wi-Fi 6 τεχνολογία με την τεχνητή νοημοσύνη, το R15 προσφέρει 1024QAM, MU-MIMO και OFDMA για ενισχυμένη ταχύτητα, εύρος και αποτελεσματικότητα δικτύου. Η ενσωματωμένη λειτουργία «AI Wi-Fi Optimiser» αναζητά συνεχώς κανάλια Wi-Fi με τις μικρότερες παρεμβολές, στοχεύοντας να προσφέρει πάντα την καλύτερη δυνατή σύνδεση. Ταυτόχρονα, το «AI Wi-Fi Optimiser» δίνει προτεραιότητα στην πιο «σημαντική» χρήση του διαδικτύου (τη δεδομένη στιγμή) για βέλτιστη διαδικτυακή εμπειρία και σταθερότητα δικτύου. Η λειτουργία «AI Parental Control» προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν την διαδικτυακή δραστηριότητα των παιδιών τους -εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ασφάλειά τους.

Η ρύθμιση και εγκατάσταση του νέου δρομολογητή της D-Link είναι πολύ εύκολη. Προσφέρει μέχρι και τη δυνατότητα δημιουργίας εκτεταμένου πλέγματος Wi-Fi, με τη χρήση του Mesh Extender EAGLE PRO AI (E15) ή των Συστημάτων Mesh (M15-2 και M15-3), διαθέσιμα το τελευταίο τρίμηνο του 2021. Η λειτουργία «AI Mesh Optimiser» που παρέχει, θα ενισχύσει τη σύνδεση μεταξύ των κόμβων του πλέγματος μέσω της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης, προσφέροντας μια αξιόπιστη και γρήγορη σύνδεση Wi-Fi.

Η διαχείριση του Wi-Fi γίνεται ευκολότερη από ποτέ με την ενσωματωμένη λειτουργία «AI Assistant», η οποία ελέγχει συνεχώς το δίκτυο και παρακολουθεί τη χρήση των δεδομένων, στέλνοντας προτάσεις και εβδομαδιαίες αναφορές βελτίωσης στην εφαρμογή EAGLE PRO AI. Ο νέος δρομολογητής R15 είναι συμβατός με Google Assistant και Amazon Alexa, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν φωνητικές εντολές, κάνοντας πιο εύκολη και εύχρηστη τη διαχείριση του δικτύου τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο της D-Link: http://www.dlink.com

Περισσότερα από την D-Link:

Δελτίο Τύπου.

Previous Article

Samsung Galaxy A03s: Επίσημo το πιο προσιτό Galaxy A

Next Article

Έλληνας δημιούργησε μετα-υλικό που ενισχύει σημαντικά το σήμα του Wi-Fi

sonos move