Τι αναμένουμε να παρουσιαστεί στην εκδήλωση Spring Loaded της Apple

Author: No Comments Share:
spring loaded apple 2021

Η εκδήλωση Spring Loaded της Apple, σε μερικές μέρες, αναμένεται να φέρει συσκευές που θα μας κρατήσουν απασχολημένους μέχρι τα επόμενα iPhone.

Η εκδήλωση Spring Loaded της Apple ανακοινώθηκε προ ολίγων ημερών, όπου αναμένεται να δούμε νέες συσκευές και τεχνολογίες από την εταιρεία, που θα συζητηθούν σίγουρα τις επόμενες μέρες. Πληροφορίες μιλούν για παρουσίαση νέων συσκευών, ακουστικών και υπολογιστών με τους homegrown M1 επεξεργαστές της Apple.

Η παρουσίαση που θα γίνει στις 20 Απριλίου αναμένεται να θέσει μια δυνατή πορεία για την Apple μέχρι τον Σεπτέμβριο, όπου η εταιρεία θα παίξει το τελευταίο χαρτί της για το 2021 με την παρουσίαση των νέων iPhone, που σίγουρα θα πολυσυζητηθούν. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου 8:00μμ ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του καναλιού της Apple στο Youtube.

Τι περιμένουμε να παρουσιάσει η Apple στην εκδήλωση Spring Loaded;

Οι μεγαλύτερες εικασίες που μπορούμε να κάνουμε σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε είναι η παρουσίαση της νέας σειράς iPad Pro, που αναμένεται να έχουν ίδιο σχεδιασμό με τα περσινά μοντέλα. Ωστόσο, εδώ και μερικούς μήνες φημολογείται ότι η Apple σχεδιάζει να συμπεριλάβει οθόνη τεχνολογίας mini-LED στο μεγαλύτερο εκ των δύο μοντέλων με 12,9 ιντσών οθόνη, μια τεχνολογία που θα δώσει ένα αποτέλεσμα αρκετά κοντινό σε OLED, με βαθύτερα μαύρα και πιο έντονα χρώματα.

Το μικρότερο μοντέλο 11 ιντσών που πιστεύεται ότι θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση δεν γνωρίζουμε αν θα διαθέτει ίδια οθόνη, μένει να μάθουμε από την ίδια την Apple στις 20 Απριλίου. Θεωρούμε ότι τα νέα tablet θα έρθουν με αναβαθμίσεις στα χαρακτηριστικά των συσκευών του τελευταίου έτους, βελτιωμένη απόδοση και πιθανότατα καλύτερες κάμερες.

Μια ακόμη σημαντική ανακοίνωση επίσης, θα μπορούσε να είναι η παρουσίαση του AirTag, μια συσκευή tracking της Apple που φημολογείται ότι αναπτύσσει τον τελευταίο καιρό. Τα AirTags, που αν παρουσιαστούν θα είναι η απάντηση της Apple στα SmartTags της Samsung, θα μπορούν να παρακολουθήσουν την τοποθεσία αντικειμένων, όπως πορτοφόλια ή κλειδιά, με σύνδεση Bluetooth μέσω της Find My εφαρμογής.

Νέα μοντέλα iMac με επεξεργαστές M1 της Apple

Η Apple εργάζεται, επίσης, σε νέα μοντέλα iMac υπολογιστών, με τους M1 επεξεργαστές που έχει αναπτύξει η ίδια, όμοια με τους επεξεργαστές που χρησιμοποιεί στα iPhone εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτή η αλλαγή θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για την Apple, αφού όταν καταφέρει να φέρει εις πέρας την αντικατάσταση των Intel επεξεργαστών σε M1, θα είναι πλέον ένα βήμα πιο κοντά στο να πάρει ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο των υπολογιστών της, όσον αφορά το hardware και software. Πέρσι, η εταιρεία ανακοίνωσε την αλλαγή σε M1 επεξεργαστές για τα φθηνότερα μοντέλα φορητών υπολογιστών MacBook Air, MacBook Pro και Mac mini, οπότε δεν θα ήταν περίεργο να κάνει το ίδιο και φέτος με τα φθηνότερα μοντέλα iMac, αφού η αλλαγή φαίνεται ότι γίνεται αργά και σταθερά.

Τέλος, τα νέα AirPods που εργάζεται η Apple έχουν διαρρεύσει αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες και γνωρίζουμε ήδη ότι η επόμενη έκδοση των ακουστικών είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να καθυστερήσει η ανακοίνωση τους, ώστε να συνοδέψει τα νέα iPhone που αναμένεται να παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο.

Subscribe to our newsletter!

Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! 

Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://electronicanto.net/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

Voucher 200€ στη MediaMarkt

Next Article

Creative Sound Blaster GC7: απόλυτος έλεγχος ήχου και επικοινωνίας