Creative Sound Blaster GC7: απόλυτος έλεγχος ήχου και επικοινωνίας

Author: No Comments Share:
creative sound blaster gc7

Το Sound Blaster GC7 της Creative έρχεται με ενσωματωμένο ενισχυτή & DAC και βραβευμένες τεχνολογίες ήχου για την απόλυτη ηχητική εμπειρία.

Το νέο USB DAC με ενσωματωμένο ενισχυτή Sound Blaster GC7 της Creative έρχεται για να προσφέρει απόλυτο έλεγχο στους gamers και επίδοξους δημιουργούς περιεχομένου, με δυνατότητες ελέγχου για κάθε χρήση. Με τον ενσωματωμένο ενισχυτή ήχου και τις βραβευμένες τεχνολογίες Super X-Fi και Sound Blaster, υπόσχεται στους χρήστες ασυναγώνιστη απόδοση για να έχουν κάθε προβάδισμα σε σχέση με τους αντιπάλους κατά την διάρκεια του gaming.

Το Sound Blaster GC7 είναι εργονομικά σχεδιασμένο, με διαισθητικά χειριστήρια και πλήρως προγραμματιζόμενα κουμπιά, ώστε οι παίκτες να μπορούν να το χειρίζονται με ευκολία κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, χωρίς να χρειάζεται να διακόψουν την δράση. Τα κουμπιά μπορούν να προσαρμοστούν με τα προτιμώμενα προφίλ ήχου για gaming, ταινίες και μουσική, όπως επίσης και με τα προτιμώμενα χρώματα RGB.

Sound Blaster Acoustic Engine suite και Super X-Fi

Εξοπλισμένο με τις βραβευμένες τεχνολογίες επεξεργασίας ήχου Sound Blaster της Creative και Super X-Fi, το Sound Blaster GC7 βοηθά στην απόλυτη απορρόφηση κατά την διάρκεια των παιχνιδιών και η εταιρεία υποστηρίζει ότι δίνει στους χρήστες την ικανότητα “να παραμένουν ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους τους”. Η λειτουργία Scout Mode μέσω του Acoustic Engine suite ενισχύει τους ήχους κινήσεων των αντιπάλων στο παιχνίδι, δίνοντας στους χρήστες πλεονέκτημα κατά την διάρκεια της δράσης.

Κατά την ακρόαση με ακουστικά που είναι συνδεδεμένα στο Sound Blaster GC7, η τεχνολογία Super X-Fi “βυθίζει” τους χρήστες στον τρισδιάστατο ήχο που αναδημιουργεί, δίνοντας την αίσθηση ενός συστήματος πολλαπλών ηχείων. Η νέα λειτουργία Sxfi Battle δίνει, επίσης, ένα πλεονέκτημα στους χρήστες, καθώς προσφέρει ρεαλιστικά ηχητικά στοιχεία που τονίζουν την κατεύθυνση και την απόσταση του αντιπάλου, ώστε οι παίκτες να μπορούν να τους εντοπίσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Το Sound Blaster GC7 είναι ο πρώτος premium Gaming DAC μετατροπέας και αποδίδει πολύ χαμηλό θόρυβο κατά τη σύνδεση ακουστικών και ηχείων, σύμφωνα με την εταιρεία. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρει καθαρότερο ήχο με λιγότερες παραμορφώσεις, υψηλή ποιότητα ήχου με ροή επιπέδου 24-bit / 192kHz PCM, υποστήριξη Virtual Surround 7.1 και αποκωδικοποιητή Dolby Digital.

Με την λειτουργία GameVoice Mix οι χρήστες μπορούν να προσαρμόζουν ελεύθερα τον ήχο του παιχνιδιού και την ένταση της συνομιλίας κατά τη διάρκεια του gaming, χωρίς να χρειάζεται να διακόπτουν το παιχνίδι. Ακόμη, πέρα από την συμβατότητα με υπολογιστές, το Sound Blaster GC7 είναι συμβατό με διάφορες πλατφόρμες όπως Mac, PS5, PS4 και Nintendo Switch, προσφέροντας όλα όσα χρειάζεται ένας gamer, δημιουργός περιεχομένου ή ακόμη και ένας streamer.

Τιμή και Διαθεσιμότητα Creative Sound Blaster GC7

Το Sound Blaster GC7 διατίθεται με τιμή €149,99 στο Creative.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Subscribe to our newsletter!

[1] Η συσκευασία του προϊόντος είναι ανακυκλώσιμη μόνο σε κοινότητες που έχουν τα κατάλληλα προγράμματα ανακύκλωσης.

[2] Έως 10 fps σε συνεχή λειτουργία “Hi+” ή έως 8 fps σε συνεχή λειτουργία “Hi”. Η συνεχής ταχύτητα λήψης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες λήψης. Δοκιμές της Sony.

[3] Δεν είναι εφικτό όταν χρησιμοποιείτε τους φακούς SELP1650, SEL18200LE ή A-mount.

[4] Η γωνία προβολής και η ποιότητα της εικόνας ενδέχεται να αλλάξουν ελαφρώς όταν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη. Η αντιστάθμιση αναπνοής δεν είναι διαθέσιμη για φακούς που δεν υποστηρίζονται, κατά την εγγραφή ταινιών 120/100p, κατά την εγγραφή S&Q στα 120/100p ή σε φωτογραφίες. Για την λίστα των υποστηριζόμενων φακών, ελέγξτε εδώ

[5] Πρότυπα CIPA. Μόνο κούνημα ομιλίας/χασμουρητού. Planar T* FE 50mm F1.4 ZA φακός. NR μακράς έκθεσης απενεργοποιημένο. Λειτουργία λήψης φωτογραφίας.

[6] Μικρή περικοπή εικόνας στο Active Mode. Η ρύθμιση “Standard” συνιστάται για εστιακές αποστάσεις 200 mm ή μεγαλύτερες. Το Active Mode δεν είναι διαθέσιμο κατά την εγγραφή στα 120 (100) fps.

[7] Δεν είναι εγγυημένο ότι είναι 100% ανθεκτική στη σκόνη και την υγρασία.

[8] Ver. 7.6 (θα γίνει διαθέσιμη σύντομα) ή νεότερη.

[9] Υποστηρίζεται Catalyst Browse/Prepare Version 2021.1 ή νεότερα.

[10] Η συσκευασία του προϊόντος είναι ανακυκλώσιμη μόνο σε κοινότητες που έχουν τα κατάλληλα προγράμματα ανακύκλωσης.

[11] Αντίστοιχο με 35mm πλήρους κάδρου.

[12] Αντίστοιχο με 35mm πλήρους κάδρου.

[13] Επίπεδο του παραγόμενου φλας 1/32 όταν χρησιμοποιούνται μπαταρίες Ni-MH

[14] Όταν χρησιμοποιούνται μπαταρίες Ni-MH. Δοκιμές της Sony

[15] Το ηλεκτρονικό κλείστρο της Alpha 1 σε συνεχή λειτουργία Hi+. Επίπεδο του παραγόμενου φλας ρυθμισμένο στο 1/32.

[16] Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα υποστήριξης της Sony για πληροφορίες συμβατότητας.

Previous Article

Τι αναμένουμε να παρουσιαστεί στην εκδήλωση Spring Loaded της Apple

Next Article

“Το πιο ισχυρό Galaxy” έρχεται σύντομα από την Samsung