Εμπειρία θέασης με LG NanoCell τηλεοράσεις

Author: No Comments Share:
lg_tv_nanocell_bezel

H σειρά τηλεοράσεων NanoCell της LG καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών χρηστών, ενώ αποτελεί την επιλογή για όσους αναζητούν μια οπτικοακουστική εμπειρία.

Με την πάροδο του χρόνου και την εξέλιξη της τεχνολογίας, αυξάνονται διαρκώς οι απαιτήσεις των καταναλωτών στην επιλογή μιας τηλεόρασης, που προσφέρει υψηλής ευκρίνειας εικόνες και πολλαπλές δυνατότητες χρήσης. Με μοναδικά χαρακτηριστικά και τεχνολογία αιχμής, η σειρά τηλεοράσεων NanoCell της LG Electronics (LG) καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών χρηστών, ενώ αποτελεί την επιλογή για όσους αναζητούν μια οπτικοακουστική εμπειρία. 

Οι LG ΝanoCell τηλεοράσεις φέρνουν νέα διάσταση στην απόδοση ρεαλιστικών και πλούσιων χρωμάτων. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, είναι η χρήση νανο-σωματιδίων που απορροφούν το επιπλέον φως, αναπαράγοντας τα χρώματα ακριβώς όπως είναι στην πραγματική ζωή. Για όσους επιλέγουν μια οθόνη μεγάλων ιντσών, παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο η άριστη εικόνα από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Αυτό ακριβώς εξασφαλίζει η τεχνολογία NanoCell, παρέχοντας καθαρά RGB χρώματα από όποια γωνία και αν παρακολουθεί κάποιος.

Στα πλεονεκτήματα των NanoCell τηλεοράσεων έρχεται να προστεθεί και η συμβατότητα με ένα μεγάλο εύρος μορφών HDR, όπως το Dolby Vision, Advanced HDR της Technicolor, HLG και HDR10. Με το Dolby Vision, η φωτεινότητα, το χρώμα και η αντίθεση της οθόνης αποδίδονται με μοναδικό τρόπο, ενώ το Dolby Atmos προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου, για μέγιστη ψυχαγωγία.

Οι νέες τηλεοράσεις LG NanoCell έχουν ισχυρό επεξεργαστή ενώ χρησιμοποιούν αλγόριθμο deep learning, που σχεδιάστηκε έπειτα από τη χρήση εκατομμυρίων συνόλων δεδομένων από πραγματικό περιεχόμενο που συγκεντρώθηκε από όλο τον κόσμο. Για τους λάτρεις του gaming η τεχνολογία NanoCell επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν έναν εικονικό κόσμο με βελτιωμένα γραφικά σε πραγματικό χρόνο, ενώ ελαχιστοποιεί τις καθυστερήσεις κάνοντας ακόμα πιο απολαυστικά τα παιχνίδια δράσης. Επιπλέον, διαθέτουν υψηλότερο ρυθμό καρέ και υποστηρίζουν τη λειτουργία VRR που τις καθιστά την ιδανική επιλογή για το gaming περιβάλλον.

lg_tv_nanocell_4k_thinq_ai
(φωτό: LG)

Tέλος, η σειρά NanoCell τηλεοράσεων είναι εξοπλισμένη με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών AI μέσα από διάφορες πλατφόρμες, όπως τις Amazon Alexa και Google Assistant1, όπου με ένα απλό φωνητικό αίτημα, παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες, ενώ με το Home Dashboard, μπορούν να έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε έξυπνες συσκευές μέσω της τηλεόρασης.

To άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο τύπου της LG.


1  Οι λειτουργίες δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες στην Ελλάδα

Previous Article

Συνεργασία Airbnb με ΕΟΔΥ για COVID-19

Next Article

Samsung Galaxy Tab S6 Lite – Τα tablet έχουν λόγο ύπαρξης!