Εκτυπώτες Epson XP-342 και XP-245 με Wi-Fi

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Epson Expression XP-342

Οι νέοι εκτυπώτες με Wi-Fi, Epson XP-342 και XP-245, έχουν δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης,  είναι σχετικά μικροί σε διαστάσεις και προορίζονται για οικιακή χρήση.

Προσφέρουν εκτυπώσεις διπλής όψης και χρησιμοποιούν μεμονωμένες φύσιγγες μελανιών για μειωμένο κόστος. Οι Epson Expression XP-342 και Expression XP-245 συνδέονται με Wi-Fi και Wi-Fi Direct, για εκτυπώσεις μέσω κινητών συσκευών.

Wi-Fi, Epson XP-245
O Epson XP-245 στη σειρά Expression εκτυπώνει ασύρματα απευθείας από το smartphone μέσω Wi-Fi Direct.

Με τους δύο νέους εκτυπωτές οικιακής χρήσης Epson Expression XP-34 και Epson Expression XP-245, και τα μεμονωμένα μελάνια Claria Home, επιτυγχάνεται μείωση κόστους, όπως αναφέρει η Epson,  καθώς τα διαφορετικά μελάνια μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά και συνεπώς μπορεί να αντικατασταθεί μόνο το χρώμα που έχει εξαντληθεί.

Η Epson προσφέρει ποικιλία δωρεάν mobile εφαρμογών στη σουίτα Epson Connect, όπως το Epson iPrint για ασύρματη εκτύπωση και σάρωση, το Epson Creative Print για εκτύπωση φωτογραφιών απευθείας από το Facebook και το Epson Email Print, που επιτρέπει στους χρήστες να αποστέλλουν απευθείας αρχεία στον εκτυπωτή από σχεδόν κάθε σημείο του κόσμου. Συμπληρωματικά, ο εκτυπωτής XP-342 διαθέτει έγχρωμη οθόνη LCD και υποδοχή κάρτας μνήμης, για εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς υπολογιστή.

Τα μοντέλα εκτυπωτών οικιακής χρήσης Expression συνδυάζουν εκτυπωτή, σαρωτή και φωτοαντιγραφικό σε ένα εύχρηστο και μικρό σε μέγεθος μηχάνημα.

Σύμφωνα με την κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Ελλάδος: «Οι νέοι εκτυπωτές οικιακής χρήσης της σειράς Expression προσφέρουν στους καταναλωτές μια έξυπνη λύση με μεμονωμένα μελάνια, προκειμένου να διατηρούν το κόστος εκτύπωσης χαμηλό, σε ένα έξυπνο σχεδιασμό, ιδανικό για το σύγχρονο οικιακό περιβάλλον. Η Epson προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων με διαφορετικές δυνατότητες, εξασφαλίζοντας ότι κάθε καταναλωτής μπορεί να επιλέξει το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του.»

  Η Epson διακόπτει την πώληση εκτυπωτών laser, παγκοσμίως
Previous Article

Νέες οθόνες LG outdoor Digital Signage

Next Article

H LG 65SJ950V SUPER UHD TV 65″ στην Ελλάδα