Νέες οθόνες LG outdoor Digital Signage

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
LG XF3C outdoor Digital Signage monitor

Η LG Electronics Hellas (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την outdoor οθόνη Digital Signage για εξωτερικούς χώρους XF3C (75’’, 55’’ και 49’’) καθώς και τις καινούριες semi-outdoor οθόνες Digital Signage για βιτρίνες εμπορικών καταστημάτων XS2B (49’’) και XS2C (75’’ και 55’’). Οι νέες προτάσεις LG outdoor digital signage στόχο έχουν να προσφέρουν στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να προβάλλουν διαφημιστικό και άλλο περιεχομένο με τρόπο αποτελεσματικό.

LG outdoor Digital Signage display, XS2B και XS2C
LG semi-outdoor Digital Signage display, XS2B & XS2C.

Οι νέες οθόνες LG outdoor Digital Signage διαθέτουν υψηλή φωτεινότητα, η οποία αγγίζει τα 3.000 cd/m² και είναι σχεδιασμένες για να αναπαράγουν αποδοτικά το περιεχόμενο ακόμη και όταν λειτουργούν κάτω από το έντονο φως του ήλιου ή κάτω από ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες. OI οθόνες LG outdoor Digital Signage διαθέτουν χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας, όπως το M+ panel, το οποίο μειώνει τη χρήση ενέργειας κατά 31% σε σχέση με συμβατικά RGB panel, ενώ είναι εξοπλισμένες με αισθητήρα αυτόματης φωτεινότητας (auto-brightness sensor) και προγραμματιστή προκαθορισμένου χρόνου (preset time scheduler). Επιπλέον, ο ανεμιστήρας ψύξης έχει αφαιρεθεί μειώνοντας το επίπεδο θορύβου κάτω από τα 25dB κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους, σύμφωνα με την LG.

Η ενσωματωμένη υπηρεσία remote monitoring που διαθέτουν επιτρέπει τον έλεγχο των συσκευών από απόσταση, ενώ σε περίπτωση δυσλειτουργίας διατίθεται υπηρεσία απομακρυσμένης βοήθειας. Επίσης, οι νέες οθόνες υποστηρίζουν τη δημιουργία αντιγράφου αρχείου καταγραφής για ακόμη πιο εύκολο και γρήγορο εντοπισμό σφαλμάτων που ενδέχεται να εμφανιστούν.

Οι λύσεις LG outdoor Digital Signage XS2B και XS2C για βιτρίνες καταστημάτων προσφέρουν και τη λειτουργία Advanced Local Dimming, με τη χρήση της οποίας ο οπίσθιος φωτισμός σε συγκεκριμένες περιοχές της οθόνης μπορεί να αλλάξει αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τα επίπεδα αντίθεσης για πιο ακριβείς, λεπτομερείς εικόνες.

  Mega-deal της Samsung - 4.000 οθόνες στα ΑΒ Βασιλόπουλος

Η LG outdoor Digital Signage οθόνη για εξωτερικούς χώρους XF3C εξοπλίζεται με πάνελ τεχνολογίας IPS που προσφέρει μεγαλύτερη γωνία θέασης. Επιπλέον, ακόμα και όταν εκτίθεται κάτω από το ηλιακό φώς και έως τη θερμοκρασία των 110˚C, λειτουργεί απρόσκοπτα χωρίς να εμφανίζονται προβλήματα όπως το φαινόμενο μαυρίσματος της οθόνης που προκαλείται από την υψηλή θερμοκρασία, αναφέρει η LG.

Οι νέες λύσεις LG outdoor Digital Signage είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά κατά παραγγελία.

Previous Article

EOS M10: νέα προσιτή Mirrorless από την Canon

Next Article

Εκτυπώτες Epson XP-342 και XP-245 με Wi-Fi