Οικονομικό smartphone Neffos C5A

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Neffos C5A

Η TP-Link παρουσιάζει το οικονομικό smartphone Neffos C5A, με μεγάλη οθόνη και ισχυρή μπαταρία για μεγάλη αυτονομία.

Η TP-Link ανακοίνωσε το πιο πρόσφατο μοντέλο στην διαρκώς εμπλουτιζόμενη σειρά κινητών τηλεφώνων της — το οικονομικό smartphone Neffos C5A.

Η Neffos έχει ως κύριο στόχο, την κατασκευή αξιόπιστων smartphone, τα οποία πωλούνται σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή η αφοσίωση, αντιπροσωπεύει τη βασική αρχή της TP-Link για την κατασκευή δικτυακών προϊόντων που απευθύνονται στο ευρύ κοινό, από την ίδρυση της εταιρείας, εδώ και 21 χρόνια.

Το Neffos C5A κατασκευάστηκε με τις παραπάνω κατευθυντήριες γραμμές και διαθέτει οθόνη LCD 5 ιντσών, κάμερα 5Mpixel και μπαταρία 2.300mAh.

Με την κύρια κάμερα 5Mpixel με αυτόματη εστίαση (Auto Focus). Για selfies έως και βιντεοκλήσεις, η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει 2Mpixel.

Tο τηλέφωνο διαθέτει υποδοχές για δύο κάρτες SIM, κάνοντας δυνατή την ταυτόχρονη χρληση δύο κάρτεων κινητής τηλεφωνίας, για καλύτερη κάλυψη και τιμές δεδομένων.

Το Neffos C5A είναι μια βολική και πρακτική λύση για πελάτες που θέλουν να αναβαθμίσουν το απλό τηλέφωνό τους. Προσφέρει ισχύ για βασικές εργασίες και  πλοήγηση στο Internet, χάρη σε τετραπύρηνο επεξεργαστή, που τρέχει με λειτουργικό Android 7.0 Nougat.

Το Neffos C5A θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις αρχές του 2018, με προτεινόμενη τιμή λιανικής € 69,9.

  Μήπως το 5G επηρεάζει τη μπαταρία του iPhone σας;
Previous Article

Το Xiaomi Redmi 5A επίσημα στην Ελλάδα

Next Article

Τεχνητή νοημοσύνη και mobile εφαρμογές