Το Xiaomi Redmi 5A επίσημα στην Ελλάδα

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Xiaomi Redmi 5A

Τη διάθεση του smartphone Xiaomi Redmi 5A στην ελληνική αγορά, ανακοινώνει η Info Quest Technologies. H Info Quest συνοδεύει το Xiaomi Redmi 5A με δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας, πλήρη ελληνική τεκμηρίωση, πλήρες ελληνικό περιβάλλον και λογική τιμή.

Το Redmi 5A έχει εξαρχής κατασκευαστεί για να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες εκείνων που αναζητούν από το smartphone τους ταχύτητα, δυνατότητες και κομψότητα, χωρίς μεγάλες υπερβάσεις στον προϋπολογισμό τους, δηλώνει η Info Quest. Διαθέτει οθόνη 5″, με πλήρη προστατευτική επικάλυψη, παραμένοντας ταυτόχρονα ελαφρύ. Έχει υψηλής ανάλυσης κάμερα 13Mpixel. Στο εσωτερικό της συσκευής ο τετραπύρηνος 64-bit επεξεργαστής Snapdragon 425 της Qualcomm, αποτελεί επιλογή για καθημερινές εργασίες, αλλά και για παιχνίδια. Επιπλέον, η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία των 3000mAh, σε συνδυασμό με την κατανομή ισχύος που προσφέρει το λειτουργικό MIUI, προσφέρει μεγάλη διάρκεια σε κατάσταση standby, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Info Quest Technologies. Το Redmi 5A υποστηρίζει ταυτόχρονη χρήση διπλής SIM, ενώ ενσωματώνει εξειδικευμένη θύρα microSD, προσφέροντας ως και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Το νέο smartphone τρέχει το νέο λειτουργικό σύστημα MIUI 9 της Xiaomi, βασισμένο στο Android. Εξασφαλίζει τους καλύτερους δυνατούς χρόνους χρήσης της συσκευής, χάρη στην άριστη διαχείριση ενέργειας και τη βελτιστοποίηση των εφαρμογών που διαθέτει, αναφέρει η ανακοίνωση που λάβαμε.

Το Redmi 5A είναι διαθέσιμο σε μαύρο, ροζ και χρυσό χρώμα, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €129, σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr από τις 26 Ιανουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκευφθείτε το www.xiaomi-greece.gr

  TCL 20 R 5G: Πλούσιο σε χαρακτηριστικά, με γρήγορο 5G και σε προσιτή τιμή
Previous Article

Κυκλοφορεί ο «Στέντορας» – κάθε Σάββατο στα περίπτερα

Next Article

Οικονομικό smartphone Neffos C5A