Τα Samsung Galaxy S21 γίνονται συμβατά με Netflix HDR

Author: No Comments Share:
Netflix ελληνικά

Οι συσκευές της νέας κορυφαίας σειράς smartphone της Samsung εντάσσονται σε αυτές που υποστηρίζουν Netflix HDR playback.

Η σειρά Samsung Galaxy S21 που ανακοινωθηκε πριν από δύο εβδομάδες, περίπου, και έχει γίνει ήδη διαθέσιμη στην Ελλάδα, είναι εξοπλισμένη οθόνη Dynamic AMOLED HDR10+. Αυτό σημαίνει ότι τα smartphone της σειράς Galaxy S21 μπορούν να αναπαράγουν περιεχόμενο HDR10 και HDR10+. Το Netflix εκμεταλλεύεται τη δυνατότητα αυτή και προσθέτει τη σειρά Galaxy S21 στις συσκευές που υποστηρίζουν αναπραγωγή HDR από το stream του.

Αρχικά, οι συσκευές Galaxy S21 ήταν στη σχετική λίστα υποστήριξης Netflix HD, ωστόσο, η ροή περιεχομένου HDR δεν υποστηριζόταν εξαρχής.

Η επίσημη λίστα με τις συσκευές που υποστηρίζουν Netflix HDR playback , όπως ενημερώθηκε από το Netflix, περιλαμβάνει τα Galaxy S21, Galaxy S21 +, Galaxy S21 Ultra.

Παρόλο που οι συσκευές Galaxy S21 είχαν από το λανσάρισμα τους δυνατότητα αναπαραγωγής HDR, οι συσκευές δεν υποστήριζαν τη ροή αναπαραγωγής Netflix HDR εκτός συσκευασίας.

Το Netflix υποστηρίζει τα HDR φορμά Dolby Vision και HDR10. Για να δείτε Netflix HDR θα πρέπει εκτός από συμβατή συσκευή να είστε συνδρομητής στο κατάλληλο πρόγραμα της υπηρεσίας streaming. Επιπλέον, για να δείτε το HDR stream του Netflix απαιτείται μια σταθερή, καλής ποιότητας, σύνδεση στο Internet με ταχύτητα τουλάχιστον 25 Mbps. Η ποιότητα αναπαραγωγής θα πρέπει να είναι στην υψηλή θέση (High) στις ρυθμίσεις του Netflix.

Previous Article

H Acer προτείνει… στρατιωτικών προδιαγραφών laptop για σχολική χρήση

Next Article

Με αγορά QLED TV κερδίστε Prepaid Cards αξίας έως 500€