Η σειρά Galaxy S23 έρχεται με ρεκόρ φωτεινότητας οθόνης και αυξημένη ανθεκτικότητα

Author: Γιώργος Πολυμενάκος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η σειρά Galaxy S23 έρχεται με ρεκόρ φωτεινότητας οθόνης και αυξημένη ανθεκτικότητα

Η πολυαναμενόμενη σειρά Samsung Galaxy S23 ενδέχεται να θέσει νέο ρεκόρ φωτεινότητας μαζί με αυξημένη προστασία οθόνης.

Η Samsung είναι γνωστή για το ότι προσπαθεί να φέρνει τις καλύτερες οθόνες στον κλάδο με τα smartphone ναυαρχίδες της. Άλλωστε, η εταιρεία σημειώνει ένα νέο ρεκόρ φωτεινότητας οθόνης smartphone και ακρίβειας χρωμάτων κάθε χρόνο. Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy S22+ και το Galaxy S22 Ultra με μέγιστη φωτεινότητα έως και 1.750 nits και προστασία Gorilla Glass Victus+.

Το επόμενο έτος, με τη σειρά Galaxy S23, η εταιρεία θα μπορούσε να τα πάει ακόμα καλύτερα στη φωτεινότητα και την προστασία της οθόνης.

Το Galaxy S23 Ultra μπορεί να έχει μέγιστη φωτεινότητα οθόνης έως και 2.200 nits!

Φημολογείται ότι το Galaxy S23 Ultra θα σπάσει ξανά τα ρεκόρ για τη φωτεινότητα της οθόνης. Η επερχόμενη ναυαρχίδα smartphone φέρεται να διαθέτει οθόνη E6 Super AMOLED LTPO 3.0 με μέγιστη φωτεινότητα περίπου 2.200 nits. Αυτό είναι περίπου 200 nits φωτεινότερο από τον τρέχοντα κάτοχο του ρεκόρ, το Apple iPhone 14 Pro Max. Εάν ισχύει, το smartphone θα μπορούσε να είναι εντυπωσιακά φωτεινό, ακόμη και κάτω από το άμεσο ηλιακό φως.

Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία λέγεται επίσης ότι έχει βελτιώσει το φωτισμό PWM κοντά στα 2.000 Hz, ελαφρώς λιγότερο από την οθόνη BOE Q9 με ένταση φωτισμού PWM στα 2.160 Hz. Αυτό αναμένεται να μειώσει την καταπόνηση των ματιών κατά ένα σημαντικό ποσοστό.

Ενώ η Samsung φημολογείται ότι θα επιμείνει σε ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για τα επερχόμενα τηλέφωνα της σειράς Galaxy S, η εταιρεία θα μπορούσε να προσφέρει ισχυρότερη προστασία οθόνης. Οι συσκευές φημολογείται ότι θα διαθέτουν την ισχυρότερη προστασία από γυαλί μεταξύ όλων των τηλεφώνων Android που θα κυκλοφορήσουν το 1ο τρίμηνο του 2023. Θα μπορούσαν να διαθέτουν μια νεότερη έκδοση του Gorilla Glass με απόδοση προστασίας πιο κοντά στο Sapphire Glass της Apple.

Η σειρά Galaxy S23 θα μπορούσε επίσης να διαθέτει ένα νέο γυάλινο κάλυμμα για την πίσω κάμερα, βελτιώνοντας την ποιότητα της εικόνας, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αν και η Samsung δεν φέρνει πολλές σημαντικές αλλαγές (εκτός από την κάμερα 200MP) με το Galaxy S22 Ultra, όλες αυτές οι μικρές βελτιώσεις θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην πορεία για μια καλύτερη εμπειρία.

Subscribe to our newsletter!

  Huawei Mate 10 και Huawei Mate 10 Pro
Previous Article

Δεδομένα πάνω από 500 εκατομμυρίων χρηστών του WhatsApp προς πώληση

Next Article

Η Vodafone παραδίδει την ψηφιακή εφαρμογή Panic Button στην Ελληνική Πολιτεία