Διέρρευσε το design του Samsung Galaxy Watch Active 4

Author: Δημήτρης Παπαδόπουλος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Διέρρευσε το design του Samsung Galaxy Watch Active 4

Renders υψηλής ποιότητας μας δείχνουν το νέο Samsung Galaxy Watch Active 4.

Από ότι φαίνεται η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα νέα της smartwatch στο Mobile World Congress (MWC) την επόμενη εβδομάδα. Renders υψηλής ποιότητας μας δείχνουν το νέο Galaxy Watch Active 4 το οποίο διαδέχεται το Galaxy Watch Active 2.

Τα renders κυκλοφόρησαν από τον Steve H.McFly, γνωστός και ως OnLeaks, έναν αξιόπιστο leaker, την Τετάρτη 23 Ιουνίου. Το Galaxy Watch Active 4 έχει ένα ανενεωμένο look που παίρνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τον πρόγονο του και τα εκμοντερνίζει. Λέγεται πως η Samsung θα προσφέρει το Active 4 σε δύο εκδόσεις, μία των 40mm και μία των 44mm. Σύμφωνα με τις πηγές το περίβλημα του θα είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο και το λουρί του φαίνεται πως σταδιακά γίνεται ένα με το περίβλημα.

Το Galaxy Watch Active 4 ίσως είναι το πρώτο smartwatch με το WearOS της Google και της Samsung

Όσον αφορά στα χρώματα, το νέο smartwatch θα δίνει την επιλογή στον πελάτη να διαλέξει ανάμεσα σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις – μαύρο, ασημί, πράσινο και χρυσό.

Πέρα από τον επανασχεδιασμό του, το βασικό χαρακτηριστικό του νέου smartwatch θα είναι το λειτουργικό του σύστημα. Περιμένουμε να είναι το πρώτο smartwatch που θα κυκλοφορήσει με το λειτουργικό σύστημα Wear της Google και της Samsung. Οι δύο εταιρείες υπόσχονται βελτιωμένη υποστήριξη για animations, βελτιωμένη μπαταρία και σε γενικές γραμμές πιο γρήγορο λειτουργικό σύστημα εξαιτίας της συγχώνευσης.

Η Samsung φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το Galaxy Watch 4 Active στις 28 Ιουνίου όταν μοιραστεί με το κοινό την «νέα γενιά εμπειριών smartwatch.»

  "Ακαταμάχητο" Huawei P Smart 2019
Previous Article

realme GT 5G: Διαθέσιμο σε προσφορά για προ-παραγγελία στην Ελλάδα

Next Article

Ασύρματος φορτιστής laptop από τη Lenovo