Ασύρματος φορτιστής laptop από τη Lenovo

Author: No Comments Share:
Ασύρματος φορτιστής laptop από την Lenovo

Ο ασύρματος φορτιστής Go Wireless Charging Kit της Lenovo υποστηρίζει μεγάλη ποικιλία laptop.

Η Lenovo μόλις ανακοίνωσε ένα νέο προϊόν με όνομα Go Wireless Charging Kit το οποίο μετατρέπει και επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση σε μεγάλη ποικιλία από laptops. Αξιοποιεί την τεχνολογία Power By Contact από την Energy Square παρά την συνηθισμένη Qi.

Η Lenovo αναφέρει πως το Go Wireless Charging Kit λειτουργεί σε Windows και σε macOS συσκευές

Το Charging Kit της Lenovo αποτελείται από ένα charging mat πάχους 3,2mm το οποίο συνδέεται στο ρεύμα και από έναν δέκτη ασύρματης φόρτισης που τοποθετείται στην βάση του laptop και συνδέεται με USB-C. Η Lenovo αναφέρει πως μπορεί να φορτίσει τα περισσότερα “non-touch notebooks έως 65W από 13 μέχρι 14 ίντσες με αποδοτικότητα εώς και 93 τοις εκατό και λειτουργεί και σε Windows αλλά και σε macOS συσκευές.

H ασύρματη φόρτιση laptop διαχρονικά

Η ασύρματη φόρτιση στα laptop είναι πολύ σπάνια. Η Dell κυκλοφόρησε το πρώτο 2-in-1 με ασύρματη φόρτιση, το Dell Latitude 7285, το 2017, αν και θύμιζε περισσότερο tablet το οποίο φόρτιζε από μία βάση που διέθετε πληκτρολόγιο. Η Intel προσπάθησε και αυτή να ενσωματώσει την μαγνητική φόρτιση με το Rezence στα laptop της αλλά τελικά τίποτα δεν κυκλοφόρησε.

Η Lenovo θα κυκλοφορήσει το Go Wireless Charging Kit στην Αμερική τον Οκτώβριο και θα κοστίζει 140 δολλάρια.

Subscribe to our newsletter!

Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! 

Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://electronicanto.net/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

Διέρρευσε το design του Samsung Galaxy Watch Active 4

Next Article

Xiaomi – Top 100 Brands 2021