Galaxy Z Flip – αναδιπλούμενο clamshell

Author: No Comments Share:
Galaxy Z Flip

Η πρώτη αναδιπλούμενη οθόνη από γυαλί της Samsung σε συνδυασμό με ένα μοναδικό UX, προσφέρει ολοκαίνουργια εμπειρία χρήσης στο Galaxy Z Flip.

Η Samsung Electronics παρουσίασε το Galaxy Z Flip, το νέο αναδιπλούμενο smartphone που κάνει τη διαφορά. Το Galaxy Z Flip είναι τολμηρό και στιλάτο κινητό τηλέφωνο, σχεδιασμένο για όσους προτιμούν τεχνολογία αιχμής. Το Galaxy Z Flip προκαλεί τους νόμους της φυσικής, καθώς διαθέτει μια οθόνη 6,7’’ που αναδιπλώνεται σε μια κομψή, συμπαγή συσκευή που χωρά στην παλάμη του χεριού1. Σχεδιασμένο με ένα καινοτόμο, κρυφό μηχανισμό άρθρωσης και ειδικά προσαρμοσμένο UX, το Galaxy Z Flip παρέχει κομψούς νέους τρόπους δημιουργίας, κοινοποίησης και εμπειρίας περιεχομένου. Από τον γεμάτο στιλ σχεδιασμό του ως την νέα εμπειρία κάμερας, το Galaxy Z Flip ξεκινά τη νέα δεκαετία στην κατηγορία καινοτόμων, αναδιπλούμενων κινητών συσκευών.

Galaxy Z Flip
Galaxy Z Flip (φωτό: Samsung)

«Ο ενθουσιασμός για το Galaxy Fold αποτέλεσε σημαντική ενθάρρυνση για όλους εμάς στη Samsung. Το Galaxy Z Flip είναι ένα σημαντικό επόμενο βήμα, καθώς εμπλουτίζουμε τη foldable κατηγορία, παρουσιάζοντας ένα νέο σχήμα, μια νέα οθόνη και, κυρίως, μια νέα μορφή εμπειρίας», δήλωσε Dr. TM Roh, President και Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. «Με το μοναδικό αναδιπλούμενο σχεδιασμό και εμπειρία χρήσης του Galaxy Z Flip, επαναπροσδιορίζουμε τις προοπτικές ενός smartphone και τις δυνατότητες που προσφέρει».

Galaxy Fold – Galaxy Z Flip: Foldable κληρονομιά

AudioQuest HDMI Cables

Το Galaxy Fold έφερε την εποχή των αναδιπλούμενων smartphones. Τώρα το Galaxy Z Flip δίνει σχήμα σε μια νέα δεκαετία. Ως η πρώτη συσκευή της σειράς Ζ, το Galaxy Z Flip επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Samsung να ηγηθεί της κατηγορίας, για να δημιουργήσει εμπειρίες που θα εκπλήξουν και θα ευχαριστήσουν τους χρήστες στο μέλλον.

Η μόδα συναντά την τεχνολογία

Ο συμπαγής, σύγχρονος σχεδιασμός του Galaxy Z Flip απευθύνεται σε εκείνους που χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να εκφράσουν τον εαυτό τους. Όλες οι καινοτομίες που συμπεριλαμβάνονται στο Galaxy Z Flip εξασφαλίζουν την ικανοποίηση αυτής της ανάγκης.

 Στυλ που χωρά στην τσέπη Σχεδιασμένο για την απόλυτη φορητότητα, το Galaxy Z Flip διπλώνει στο μέγεθος ενός πορτοφολιού, για να χωρέσει εύκολα στην τσάντα ή στην τσέπη. Όταν διπλώνει, είναι μια κομψή, συμπαγής συσκευή. Όταν αναδιπλώνεται, το μέγεθος της οθόνης σχεδόν διπλασιάζεται, για να αποκαλύψει μια εκθαμβωτική οθόνη 6.7’’2. Με μοναδικές αποχρώσεις, κομψές στρογγυλεμένες γωνίες, το Galaxy Z Flip θα τραβήξει, σίγουρα, όλα τα βλέμματα.

 Η πρώτη αναδιπλούμενη οθόνη από γυαλί της Samsung – Το Galaxy Z Flip διαθέτει μια Infinity Flex οθόνη με το αποκλειστικό, εύκαμπτο γυαλί (Ultra Thin Glass-UTG) της Samsung, που συμβάλλει στο λεπτό σχήμα, στη premium εμφάνιση και δημιουργεί την αίσθηση του πρωτόγνωρου. Η οπή της κάμερας στο κέντρο της οθόνης διασφαλίζει πως δεν υπάρχει άλλου είδους περισπασμός, ενώ στην πρώτη οθόνη της Samsung με αναλογία 21.9:9, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν περισσότερο αγαπημένο περιεχόμενο, όπως ταινίες και shows σε κινηματογραφική αναλογία.

 Νέος κρυφός μηχανισμός άρθρωσης – Ο κρυφός μηχανισμός άρθρωσης του Galaxy Z Flip ενισχύεται από έναν μηχανισμό διπλού CAM, ο οποίος είναι μικρός αλλά έξυπνα σχεδιασμένος για να διασφαλίσει πως κάθε άνοιγμα και κλείσιμο θα είναι ομαλό και σταθερό. Το Galaxy Z Flip μπορεί να μείνει σταθερά ανοιχτό σε ένα εύρος γωνιών, όπως μια οθόνη laptop. Το σύστημα κρυφού μηχανισμού άρθρωσης ενσωματώνει, επίσης, τη νέα τεχνολογία sweeper της Samsung, η οποία χρησιμοποιεί νάιλον ίνες κατασκευασμένες με τεχνολογία μικρο-κοπής, για να απομακρύνει σκόνη και σωματίδια.

Η επόμενη αναδιπλούμενη εμπειρία με το Galaxy Z Flip

Galaxy Z Flip
Galaxy Z Flip (φωτό: Samsung)

Το Galaxy Z Flip είναι κατασκευασμένο για το σύγχρονο, δραστήριο τρόπο ζωής. Τώρα, οι χρήστες μπορούν να κάνουν περισσότερα από πολλαπλές γωνίες, hands-free.

 Περισσότερες εργασίες hands-free – Όταν το Galaxy Z Flip ανοίγει, μπορεί εύκολα να παραμείνει σταθερό σε πολλαπλές γωνίες. Έτσι προσφέρει ιδιαίτερες selfies, που δείχνουν περισσότερα καθώς και συναρπαστικές βιντεοκλήσεις με Google Duo, όλα hands-free.

 Λειτουργία Flex – Η Samsung συνεργάστηκε στενά με τη Google για να σχεδιάσει τη λειτουργία Flex, μια προσαρμοσμένη εμπειρία χρήσης στο μοναδικό τρόπο αναδίπλωσης του Galaxy Z Flip. Όταν η συσκευή στέκεται σε γωνία (free-standing), η οθόνη αυτόματα μοιράζεται σε δύο οθόνες 4’’ για εύκολη παρακολούθηση περιεχομένου, βίντεο ή φωτογραφιών στο πάνω μισό της οθόνης και δυνατότητα ελέγχου τους, από το κάτω μισό της οθόνης. Η περιήγηση στο YouTube3 είναι άνετη, καθώς και η παρακολούθηση περιεχομένου. Στο πάνω μέρος της οθόνης μπορούν να προβληθούν βίντεο, ενώ παράλληλα στο κάτω μέρος γίνεται αναζήτηση άλλου βίντεο, ή πραγματοποιείται σχολιασμός ή ανάγνωση περιγραφών.

 Ανατρεπτική κάμερα Το Galaxy Z Flip σταθεροποιείται σε γωνία ώστε να βοηθά τη λήψη περισσότερων στιγμιότυπων, όπως είναι οι χρονομετρημένες ομαδικές φωτογραφίες ή ακόμα και ευκρινές νυχτερινό περιεχόμενο. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν περιεχόμενο για τα social media τους από την καλύτερη γωνία και να απολαύσουν καταγραφή βίντεο με αναλογία 16:9, που είναι ιδανική για αναρτήσεις στις πλατφόρμες social media. Και όλα αυτά, hands-free, χωρίς τρίποδο. Η καταγραφή εκπληκτικών Night Hyperlapse βίντεο ή ρεαλιστικών νυχτερινών λήψεων με τη λειτουργία Night, δεν απαιτεί τη χρήση φλας. Αρκεί η συσκευή να είναι ανοικτή και τοποθετημένη σε σταθερό σημείο. Όταν είναι διπλωμένο, το Galaxy Z Flip βοηθά στη λήψη selfies υψηλής ποιότητας με το ένα χέρι, χρησιμοποιώντας την εξωτερική κάμερα χωρίς να απαιτείται αναδίπλωση.

 Εξατομικευμένες ειδοποιήσεις – Το Galaxy Z Flip εξασφαλίζει πως δεν θα χαθεί ποτέ μήνυμα, κλήση ή υπενθύμιση, είτε είναι διπλωμένο ή ανοιχτό. Όταν είναι διπλωμένο, προβάλλει πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία, την ώρα και την κατάσταση της μπαταρίας στην εξωτερική οθόνη4. Οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο και οι κλήσεις απαντώνται εύκολα, χωρίς να χρειάζεται αναδίπλωση. Η απάντηση σε γραπτό μήνυμα, πραγματοποιείται στη στιγμή, με ένα απλό άγγιγμα πάνω στην ειδοποίηση και ανοίγοντας το Galaxy Z Flip.

 Πολλαπλά παράθυρα – Η λειτουργία πολλαπλών παραθύρων επιτρέπει την απρόσκοπτη υλοποίηση πολλαπλών εργασιών, με ένα απλό άνοιγμα του Multi-Window Tray και drag & drop των σχετικών εφαρμογών. Ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις της μόδας στο πάνω μισό καθώς παράλληλα ψωνίζει τα αγαπημένα του ρούχα, στο κάτω μισό5.

Οικοσύστημα Galaxy

Ως μέλος της οικογένειας συσκευών Galaxy, το Galaxy Z Flip συνεργάζεται με το οικοσύστημα Galaxy. Διαθέτει κορυφαία απόδοση και χαρακτηριστικά ναυαρχίδων στην κάμερα, την οθόνη, τη μπαταρία, την ασφάλεια καθώς και premium υπηρεσίες, όπως τα Samsung Health, Samsung Pay, Samsung Knox και άλλα6. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια πλούσια εμπειρία κάμερας με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4Κ, και με τις λειτουργίες Live Focus και Super Steady.7 Το Galaxy Z Flip διαθέτει ένα βελτιστοποιημένο σύστημα διπλής μπαταρίας, που προσφέρει περισσότερη ισχύ, χωρίς να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο, με δυνατότητα ενσύρματης ή ασύρματης φόρτισης. Παράλληλα, η λειτουργία Wireless PowerShare8 επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση των Galaxy Buds, του Galaxy Watch ή ακόμα και άλλης συσκευής. Το Samsung Knox προστατεύει τους χρήστες και τις συσκευές τους από το chip ως το software με μηνιαίες και τριμηνιαίες αναβαθμίσεις ασφαλείας. Ακόμα, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες που επιτρέπουν τις ασφαλείς πληρωμές με το Samsung Pay, στην παρακολούθηση ευεξίας με το Samsung Health καθώς και σε περισσότερες από 5.000 έξυπνες συσκευές της Samsung και των συνεργατών της με το SmartThings.

Διαθεσιμότητα

Το Galaxy Z Flip θα διατίθεται σε περιορισμένη ποσότητα στις αποχρώσεις Mirror Purple και Mirror Black, ξεκινώντας από επιλεγμένες αγορές μεταξύ των οποίων οι Η.Π.Α και η Κορέα στις 14 Φεβρουαρίου 2020. Στη συνέχεια, θα διατεθεί η απόχρωση Mirror Gold σε επιλεγμένες χώρες.

Στην Ελλάδα και στην Κύπρο θα διατίθεται σε Mirror Purple και Mirror Black από τις 21 Φεβρουαρίου στα 1599€.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Galaxy Z Flip

Galaxy Z Flip Χαρακτηριστικά
Οθόνη Εσωτερική Οθόνη 6.7“ FHD+ Dynamic AMOLED Οθόνη(21.9:9) Infinity Flex Οθόνη 2636 x 1080 425ppi
* Η οθόνη μετρήθηκε διαγώνια ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να υπολογίζονται οι στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική εμφανίσιμη περιοχή είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.
Εξωτερική Οθόνη 1.1“ Super AMOLED οθόνη 300 x 112 303ppi
* Η οθόνη μετρήθηκε διαγώνια ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να υπολογίζονται οι στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική εμφανίσιμη περιοχή είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.
Διαστάσεις & Βάρος Διπλωμένο 73.6 x 87.4 x 17.3χιλ (Hinge) – 15.4χιλ (Sagging)
Αναδιπλωμένο 73.6 x 167.3 x 7.2mm – 6.9χιλ (Οθόνη)
*Το πάχος του Galaxy Z Flip όταν αναδιπλώνεται δεν περιλαμβάνει το πλαίσιο της εσωτερικής οθόνης.
Βάρος 183 γρ
Κάμερα Εσωτερική Κάμερα 10MP Selfie Camera: F2.4 Pixel size: 1.22μm FOV: 80˚
Διπλή Εξωτερική Κάμερα 12MP Ultra Wide Κάμερα: F2.2 Μέγεθος Pixel: 1.12μm FOV: 123˚
12MP Ευρείας-γωνίας Κάμερα: Super Speed Dual Pixel AF, OIS, F1.8 Μέγεθος Pixel: 1.4μm FOV: 78˚ OIS για την Πίσω Ευρυγώνια Κάμερα (Optical Image Stabilization-Οπτική Σταθεροποίηση Εικόνας) Μέχρι και 8x digital zoom HDR10+ καταγραφή Tracking AF
AP 7㎚ 64-bit Οκταπύρηνος Επεξεργαστής ※ 2.95㎓ (Maximum Clock Speed) + 2.41㎓ + 1.78㎓
Μνήμη 8GB RAM με 256GB εσωτερική χωρητικότητα storage
*Ο πραγματικός διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης μπορεί να εξαρτάται από το προεγκατεστημένο λογισμικό..
Μπαταρία 3,300 mAh (τυπική) διπλή μπαταρία
* Τυπική τιμή δοκιμασμένη υπό συνθήκες εργαστηρίου τρίτου μέρους. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση της χωρητικότητας της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που ελέγχθηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 3200mAh. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες.
Φόρτιση Ενσύρματη και Ασύρματη Ταχεία Φόρτιση Wireless PowerShare
* Ενσύρματη φόρτιση συμβατή με QC2.0 και AFC. Ασύρματη φόρτιση συμβατή με WPC * Το Wireless PowerShare διατίθεται μόνο σε smartphones της Samsung ή άλλων brands με ασύρματη φόρτιση WPC Qi, όπως τα Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Z Flip, Galaxy Note10, Note10+,Galaxy S10e, S10, S10+, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5, και wearables όπως τα Galaxy Watch Active, Galaxy Watch, Galaxy Watch Active2, Galaxy Buds+ και Galaxy Buds. Ενδέχεται να μη λειτουργεί με ορισμένα εξαρτήματα, καλύμματα, ή συσκευές άλλης μάρκας ή κάποια wearables της Samsung. Μπορεί να επηρεάσει την λήψη κλήσης ή τις υπηρεσίες δεδομένων, ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου.
OS Android 10
Δίκτυο Enhanced 2X2 MIMO, 5CA, LTE Cat.16 μέχρι και 1.0Gbps Download LTE Cat.13 μέχρι και 150Mbps Upload Μέχρι και 1.0Gbps Download / Μέχρι και 150Mbps Upload
* Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα, τον πάροχο και το περιβάλλον χρήστη.
Συνδεσιμότητα Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz),VHT80 MU-MIMO,256QAM Bluetooth® v 5.0 (LE up to 2Mbps), ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)
* Η κάλυψη για Galileo και BeiDou ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Το BeiDou ενδέχεται να μη διατίθεται σε ορισμένες χώρες.
Κάρτα SIM Μία eSIM και μία Nano SIM
* Η κάρτα SIM πωλείται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και τον πάροχο. * Το eSIM απαιτεί ένα πρόγραμμα ασύρματων υπηρεσιών και επιτρέπει την ενεργοποίηση προγράμματος κινητής τηλεφωνίας χωρίς τη χρήση nano SIM. Η διαθεσιμότητα του eSIM μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και τον πάροχο. Προτείνεται η επικοινωνία με τον πάροχο για περαιτέρω πληροφορίες.
Πληρωμές Samsung Pay Πιστωτικές & debit κάρτες: υποστηρίζει MST ή/και NFC, Προπληρωμένη κάρτα, Παγκόσμια Εμβάσματα, Κάρτες μέλους, Δώρο-κάρτες, Κάρτες Ανταμοιβών
* Διατίθεται σε επιλεγμένες χώρες. Οι λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και τους παρόχους υπηρεσιών.
Αισθητήρες Αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος στο πλάι, Επιταχυνσιόμετρο, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Γεωμαγνητικός Αισθητήρας, Αισθητήρας Χώρου (ψηφιακός, αναλογικός), Αισθητήρας Εγγύτητας, RGB Αισθητήρας Φωτός
Αυθεντικοποίηση Τύπος κλειδώματος: μοτίβο, PIN, password Βιομετρικός Τύπος Κλειδώματος: Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, Αναγνώριση προσώπου
* Η αναγνώριση προσώπου είναι διαθέσιμη μόνο όταν αναδιπλώνεται, με την μπροστινή κάμερα.
Ήχος Mono ηχείο Surround ήχος για Bluetooth και ακουστικά με τεχνολογία Dolby Atmos (Dolby Digital, Dolby Digital Plus included.) Υποστηρίζει UHQ 32-bit &DSD64/128 PCM: μέχρι και 32 bits, DSD*: DSD64/128   Μορφή αναπαραγωγής ήχου: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF   Bluetooth Dual Audio: συνδέστε δύο Bluetooth συσκευές στο Galaxy Z Flip για αναπαραγωγή ήχου από δύο συσκευές ταυτόχρονα   Scalable Codec: Ενισχυμένη σύνδεση Bluetooth υπό παρεμβολές ραδιοσυχνότητας περιβάλλοντος.   Εγγραφή Η ποιότητα εγγραφής βελτιώνεται με το High AOP Mic που ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση σε θορυβώδη περιβάλλοντα.
* Οι αναπαραγωγές DSD64 και DSD128 ενδέχεται να μην διατίθενται αναλόγως της μορφής ήχου. * οι δύο συνδεδεμένες συσκευές ενδέχεται να επιδεικνύουν απειροελάχιστη διαφορά στην έξοδο του ήχου. * Available only for certain accessories made by Samsung and AKG. * AOP: Acoustic Overload Point
Βίντεο Μορφή αναπαραγωγής βίντεο MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM   TV συνδεσιμότητα Ασύρματη: Smart View (screen mirroring 1080p στα 30fps)
Ασφάλεια Πλατφόρμα Knox: παρακολούθηση και προστασία σε πραγματικό χρόνο. Πρόληψη από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. (Powered by McAfee) Ασφαλής Φάκελος: ένας ασφαλής χώρος στη συσκευή, για την απομόνωση και προστασία περιεχομένου όπως εφαρμογές, φωτογραφίες, ταινίες και προσωπικά αρχεία.
* Οι πάροχοι λύσεων πρόληψης ιού και κακόβουλου λογισμικού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.
Στη συσκευασία Galaxy Z Flip, Καλώδιο δεδομένων, Travel Adapter, Ejection Pin, USB Connector (OTG), Quick Start Guide, Διάφανη Θήκη, Ακουστικά (USB Type-C) με ήχο από την AKG
* Τα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου του καλύμματος, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα ανάλογα με το μοντέλο ή τη χώρα. Το χρώμα της συσκευασίας και του καλύμματος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το χρώμα της συσκευής.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο τύπου της Samsung.


1  Οι μετρήσεις οθόνης είναι διαγώνιες και η πραγματική επιφάνεια προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας

2  Οι μετρήσεις οθόνης είναι διαγώνιες και η πραγματική επιφάνεια προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας

3  Η συμβατότητα της λειτουργίας Flex με το YouTube θα είναι διαθέσιμη στο εγγύς μέλλον με το Android Support Library.

4   Η λειτουργία App Continuity συνεργάζεται με επιλεγμένες εφαρμογές, οι συμβατές εφαρμογές αυξάνονται μέσω συνεργασιών με developers τρίτων μερών.

5   Λειτουργεί με επιλεγμένες εφαρμογές.

6   Με βάση τη μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας υπό τυπικές συνθήκες χρήσης. Μέση αναμενόμενη απόδοση με βάση την τυπική χρήση. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από παράγοντες όπως το δίκτυο, οι επιλεγμένες λειτουργίες, η συχνότητα κλήσεων και τα πρότυπα χρήσης φωνής, δεδομένων και άλλων εφαρμογών. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν.

7   H δυνατότητα καταγραφής με τη λειτουργία Super Steady διατίθεται μόνο για την πίσω κάμερα.

8  Το Wireless PowerShare συνεργάζεται με τις περισσότερες συσκευές με πιστοποίηση Qi. Απαιτεί ελάχιστη μπαταρία 30% για κοινή χρήση. Η ταχύτητα και η ενεργειακή απόδοση του φορτίου ποικίλλει ανάλογα με τη συσκευή. Δεν μπορεί να λειτουργήσει με κάποια εξαρτήματα, καλύμματα ή άλλες συσκευές κατασκευαστών. Σε περίπτωση προβλήματος σύνδεσης ή αργής φόρτισης, συνιστάται η αφαίρεση οποιουδήποτε καλύμματος από κάθε συσκευή. Μπορεί να επηρεάσει την λήψη κλήσης ή τις υπηρεσίες δεδομένων, ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου.

Previous Article

Οι Samsung QLED TV 2020 και οι τεχνολογίες τους

Next Article

Samsung Galaxy S20, σειρά – 100x space zoom στο Galaxy S20 Ultra