Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για το Pixel Watch της Google

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για το Pixel Watch της Google

Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, μέσα στο πρώτο μισό του 2022, για το πολυαναμενόμενο Pixel Watch της Google.

Για το πολυαναμενόμενο Pixel Watch ακούγονται φήμες από το 2018, όμως ελάχιστες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει ενώ δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση εκ μέρος της Google όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Oι τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν ότι το ρολόι θα κυκλοφορήσει, επιτέλους, μέσα στο 2022, με κάποιους να ισχυρίζονται ακόμη και πως η ακριβής ημερομηνία θα είναι οι 26 Μαϊου του έτους που διανύουμε. Βέβαια, και πέρυσι υπήρξε ανάλογη φημολογία, με αρκετές φήμες να έδειχναν σε ταυτόχρονη κυκλοφορία του Pixel Watch με με το Pixel 6 και Pixel 6 Pro.

Προφανώς, κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ και η κυκλοφορία του Pixel Watch αναβλήθηκε για ακόμη μια φορά. Σύμφωνα με τον Jon Prosser, ο οποίος παρέχει και τις πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Pixel Watch, οι συνεχείς αναβολές είναι συνήθεις στα προϊόντα της Google οπότε ας ελπίσουμε πως αυτή τη φορά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. O Jon Prosser είναι γνωστός εδώ και χρόνια για τις διαρροές πληροφοριών του στον τεχνολογικό τομέα, ειδικά στα Android.

Όσον αφορά την τιμή του, ως high-end, Pixel κυκλοφορία, αναμένουμε να είναι στα ανάλογα επίπεδα, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα.

Previous Article

Φημολογία για τα χαρακτηριστικά και την κυκλοφορία του Sony Xperia 1 IV

Next Article

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου καταργεί έξοδα και προμήθειες για πληρωμές λογαριασμών

sonos move