Φημολογία για τα χαρακτηριστικά και την κυκλοφορία του Sony Xperia 1 IV

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Φημολογία για τα χαρακτηριστικά και την κυκλοφορία του Sony Xperia 1 IV

Έντονη φημολογία σχετικά με τα χαρακτηριστικά, τις κάμερες και την ημερομηνία κυκλοφορίας της ναυαρχίδας της Sony, Xperia 1 IV.

Αρκετές πληροφορίες για το Sony Xperia 1 IV (Mark 4) έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα κινέζικα social media τις τελευταίες μέρες, από πηγή που έχει διαρρεύσει πληροφορίες για κινητά της Sony και στο παρελθόν. Σύμφωνα με τη φημολογία, το Xperia 1 IV έρχεται με chip Snapdragon 8 Gen 1, έως 16 GB RAM και κάμερες ελαφρά αναβαθμισμένες σε σχέση με τα υπόλοιπα Xperia 1.

Το Xperia 1 III έδειξε στον κόσμο πως η Sony βρισκόταν κοντά στην ναυαρχίδα της και ίσως τα καταφέρει με το Xperia 1 IV, το οποίο, σύμφωνα με τις φήμες, αναμένεται να βελτιώσει το μειονέκτημα της αργής φόρτισης του προκάτοχου του. Ακόμη, φημολογία υπάρχει και για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Xperia 1 IV , με την πηγή να αναφέρει τον Μάιο του 2022 ως την πιθανότερη περίοδο.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του Xperia 1 IV, αναμένεται να έρθει με το, αναμενόμενο, chip Snapdragon 8 Gen 1, μνήμη RAM από 12 GB εώς 16 GB και αποθηκευτικό χώρο χωρισμένο στα 256 GB και τα 512 GB. Η μπαταρία θα είναι της τάξεως των 5,000 mAh με δυνατότητα για PD (Power Delivery) γρήγορη φόρτιση των 45W, ενώ θα περιλαμβάνεται και ασύρματη φόρτιση.

Ο εξοπλισμός κάμερας του Xperia 1 IV αναμένεται να περιλαμβάνει τον ίδιο ultra-wide φακό με το Xperia 1 III, με τον κύριο φακό και τον φακό μακρινής απόστασης να δέχονται αναβαθμίσεις. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για τρείς φακούς των 12 MP, κάτι αρκετά ταιριαστό με τα υπόλοιπα μοντέλα Xperia 1, με την Sony να προτιμά μεγαλύτερους φακούς έναντι ανάλυσης.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Απάτες με κρυπτονομίσματα – τι πρέπει να γνωρίζετε και πώς να προστατευτείτε

Next Article

Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για το Pixel Watch της Google