Πλατφόρμα HMD Fusion, DIY smartphones και Barbie Phone από την HMD

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Νέα πλατφόρμα HMD Fusion, Barbie Flip Phone σε συνεργασία με τη Mattel και νεά DIY smartphones φέρνει η HMD.

Στο πλαίσιο της εξέλιξής της, η HMD έχει ως στόχο να κατασκευάζει τηλέφωνα που είναι προσιτά, όμορφα, επιθυμητά και επισκευάσιμα. Σας βοηθάει να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε χωρίς να επιβαρύνετε το πορτοφόλι σας, κατασκευάζοντας συσκευές που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των ανθρώπινων τεχνολογικών προκλήσεων, όπως είναι τα ηλεκτρονικά απόβλητα και η ψηφιακή κόπωση, και κάνουν την ζωή σας λίγο καλύτερη.

HMD

Εν ολίγοις, οι κατασκευαστές των τηλεφώνων Nokia από το 2016, θα δημιουργήσουν νέες πρωτότυπες συσκευές HMD, θα συνεχίσουν να πωλούν τηλέφωνα Nokia και θα συνεργαστούν με εκπληκτικούς συνεργάτες που σίγουρα γνωρίζετε ως μέρος ενός multi-brand οράματος.

Ο Jean-Francois Baril, Συνιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της HMD, δήλωσε: «Στην επταετή πορεία μας, η συνεργασία και η υποστήριξη μας επέτρεψαν να πετύχουμε τόσα πολλά. Σκοπός μας είναι να κάνουμε ακόμα περισσότερα καθώς παρουσιάζουμε στον κόσμο την νέα HMD. Θέλουμε να γίνουμε καταλύτης για θετικές και κερδοφόρες αλλαγές υιοθετώντας μια multi-brand στρατηγική: δημιουργώντας νέες πρωτότυπες συσκευές HMD, δημιουργώντας τηλέφωνα Nokia και συνεργαζόμενοι με γνωστούς συνεργάτες από όλο τον κόσμο».

Με ορίζοντα το κέρδος

Για πρώτη φορά στην ιστορία, η αγορά κινητής τηλεφωνίας υποχώρησε δύο συνεχόμενα έτη λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, ωστόσο η HMD αντιστάθηκε στην τάση χάρη στο σημαντικό έργο μετασχηματισμού της, το οποίο επέτρεψε σημαντική βελτίωση των λειτουργικών κερδών σε ετήσια βάση το 20231. Αυτή η επιτυχία οφείλεται στη νέα, δραστήρια ηγεσία, την έντονη εστίαση στη στρατηγική, τη διατήρηση της ευελιξίας και την καλύτερη διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα.

Συσκευές με δυνατότητα επισκευής DIY

Τα ηλεκτρονικά απόβλητα είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα για τους κατασκευαστές και τους χρήστες τεχνολογίας. Η HMD κατασκευάζει τηλέφωνα που δεν τραβούν απλώς τα βλέμματα, αλλά στοχεύουν επίσης στο να είναι πιο φιλικά προς τον πλανήτη και τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Κατασκευάζουμε βραβευμένες συσκευές που επιδιορθώνονται (δεν το είπαμε εμείς, το είπε το περιοδικό TIME2) και τηλέφωνα που διαρκούν περισσότερο. Η HMD ξεπερνά τα όρια για να κάνει την εμπειρία της επισκευασιμότητας προσιτή σε όλους.

Γνωρίζατε ότι κατά μέσο όρο το 66% των ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο ζουν σήμερα με σπασμένη οθόνη;3 Στην Ευρώπη και την Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, οι επισκευάσιμες συσκευές αποτελούσαν το 1:4 των πωλήσεων HMD smartphone το 20234. Φέτος αναμένουμε ότι το ποσοστό αυτό θα αυξηθεί σε 3:4 συσκευές στην Ευρώπη και την ΑΝΖ και αναμένουμε ότι οι μισές από τις συσκευές smartphone που πουλάμε παγκοσμίως θα είναι επισκευάσιμες.

Αυτό το καλοκαίρι, η δυνατότητα επισκευής από την HMD περνάει σε νέο επίπεδο, μειώνοντας σημαντικά τον αριθμό των βημάτων που απαιτούνται για την επισκευή της οθόνης. Μπορείτε να ξεχάσετε τον αποχωρισμό του τηλεφώνου σας λόγω σπασμένης οθόνης και να συμμετάσχετε στο κίνημα “Επισκεύασέ το Μόνος σου” (FIY – Fix it Yourself).

Ο James Robinson, HMD VP Europe, Americas and Enterprise δήλωσε «Πριν από ένα χρόνο, παρουσιάσαμε το πρώτο επισκευάσιμο τηλέφωνό μας με μεγάλη ανταπόκριση. Δώδεκα μήνες μετά, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να διευρύνουμε τα όρια για να επαναπροσδιορίσουμε την επισκευασιμότητα. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν συσκευές που επιδιορθώνονται εύκολα, ώστε να μπορούν να έχουν το τηλέφωνό τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα – και να γλιτώνουν την ταλαιπωρία ή τις καθυστερήσεις όταν χρειάζεται επιδιορθώσεις – είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε αυτή τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο εύκολη, ξεκινώντας από αυτό το καλοκαίρι».

HMD Fusion

Η HMD επικεντρώνεται στην ανθρώπινη καινοτομία. Δημιουργεί και διαθέτει προσιτά ψηφιακά εργαλεία, τα οποία συνήθως είναι ακριβά σε παγκόσμιο επίπεδο. Είτε πρόκειται για νέες επιλογές πληρωμής σε feature phones είτε για την προσθήκη δυνατοτήτων μικροχρηματοδότησης σε smartphones, η HMD έχει ήδη μια παράδοση ανθρωποκεντρικής καινοτομίας με σκοπό.

Με αφορμή την κυκλοφορία ενός νέου smartphone της HMD φέτος το καλοκαίρι, εισάγουμε την πλατφόρμα HMD Fusion που καθιστά νέες εφαρμογές smartphone τεχνολογίας πιο προσβάσιμες και ευέλικτες για όλους.

Σήμερα, κυκλοφορούμε την πρώτη έκδοση ενός εργαλείου ανάπτυξης που επιτρέπει σε όλους να σχεδιάσουν καινοτόμες λύσεις υλικού και λογισμικού γύρω από το HMD Fusion και το διαθέτουμε στον ιστότοπό μας, ώστε η κοινότητά μας να αρχίσει να δημιουργεί τη δική της πλατφόρμα. Ξεκινάμε να αγκαλιάζουμε την ανοικτή καινοτομία, εξασφαλίζοντας ότι οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις μπορούν να εμπλουτίσουν το τηλέφωνό τους ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Θέλουμε να υποστηρίξουμε τη δημιουργικότητα πολλών ανθρώπων – κάτι που υπερβαίνει κατά πολύ αυτό που μπορούμε να πετύχουμε μόνοι μας. Οι δυνατότητες του HMD Fusion είναι ατελείωτες. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια θήκη με παρατεταμένη μπαταρία, μια μοδάτη εμφάνιση, η μετατροπή του τηλεφώνου σας σε εργαλείο λιανικής πώλησης, η χρωματική κωδικοποίηση των ειδοποιήσεων για την απομάκρυνση του άγχους ή πολλά άλλα, πρόκειται για έναν λευκό καμβά δημιουργικότητας.

Multi-brand για τα πράγματα που περιμένετε και για τα πράγματα που δεν περιμένετε

Ως Human Mobile Devices, η HMD στοχεύει να επαναπροσδιορίσει τον χρόνο οθόνης, να υποστηρίξει την επισκευασιμότητα και να δημιουργήσει ουσιαστικές συνεργασίες στο πλαίσιο ενός multi-brand οράματος.

Θα συνεχίσετε να βλέπετε τηλέφωνα Nokia και θα επαναφέρουμε μια εμβληματική συσκευή Barbie Flip Phone αυτό το καλοκαίρι. Θα δείτε επίσης μια εξαιρετική σειρά συναρπαστικών νέων brands που θα έρθουν σε εσάς φέτος.

O Lars Silberbauer, CMO της HMD δήλωσε: «Η δέσμευσή μας στην ανθρωποκεντρική καινοτομία έχει δώσει ώθηση στην επέκτασή μας, ξεκλειδώνοντας νέες προοπτικές για εμάς και τους συνεργάτες μας, και αποτέλεσε κινητήρια δύναμη για την υιοθέτηση μιας multi-brand στρατηγικής. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με αξιόλογους συνεργάτες και είμαστε ενθουσιασμένοι για την επέκταση αυτών των προσπαθειών με νέους δυναμικούς συνεργάτες, όπως η Mattel. Η Barbie και η HMD θα ταρακουνήσουν τα δεδομένα με ένα νέο flip phone που έρχεται αυτό το καλοκαίρι».

Μιλώντας για το οποίο…

Barbie Flip Phone

Barbie Flip Phone
Barbie Flip Phone

Καθώς επιχειρούμε νέες συνεργασίες, η HMD θα καθοδηγείται από τις βασικές της αξίες, αναζητώντας συνεργασίες που ανταποκρίνονται στην αποστολή της. Σε αυτό το πλαίσιο, *drumroll please*, είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει μια πρωτοποριακή συνεργασία με τη Mattel και τη Barbie, αναδεικνύοντας την κοινή μας αφοσίωση στο να ταρακουνήσουμε τα δεδομένα, να ενισχύσουμε τις σχέσεις και να προσφέρουμε λίγη ησυχία μέσα στον ψηφιακό θόρυβο και τις διακοπές.

Το Barbie Flip Phone θα φτάσει αυτό το καλοκαίρι του 2024. Υπόσχεται στυλ, νοσταλγία και μια αναγκαία ψηφιακή αποτοξίνωση, αυτό το ρετρό τηλέφωνο θα ανατρέψει την κουλτούρα των smartphones και θα είναι το πιο hot αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού!

Ο Head of Consumer Products, Publishing, and LBE, Mattel EMEA, Ruth Henriquez δήλωσε: «Η Barbie είναι το ινδαλμα των κοριτσιών εδώ και γενιές και αυτή η τελευταία συνεργασία δεν διαφέρει. Στη Mattel, μας αρέσει να συναντάμε τους καταναλωτές μας εκεί που βρίσκονται και αυτή τη στιγμή αυτό είναι σε έναν κόσμο που αποζητά τη διασύνδεση, τόσο online όσο και offline».

Subscribe to our newsletter!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 1 Βασισμένο σε μη επικυρωμένα αποτελέσματα από την HMD Global Oy.

2 https://time.com/collection/best-inventions-2023/6323614/nokia-g22/ Το Nokia G22 στη λίστα με τις Καλύτερες Εφευρέσεις του 2023 από το περιοδικό TIME.

3 Η έρευνα σε 2.000 Βρετανούς διενεργήθηκε κατά παραγγελία της HMD Global, της εταιρείας κατασκευής των τηλεφώνων Nokia, και διεξήχθη από την Perspectus Global τον Απρίλιο του 2023 για κοινό μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

4 Με βάση τον όγκο πωλήσεων της HMD Global Oy

Previous Article

payzy pro: Προβολή, πληρωμή με QR και cashbacks για επιχειρήσεις

Next Article

TCL 50 5G σε απίστευτη τιμή με Dimensity 6100+, eSIM, 5010mAh