Έρχεται η σειρά Honor 20 με Dynamic Holographic Design

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Honor 20 με Dynamic Holographic Design

Το global brand κινητών Honor αποκαλύπτει το πρώτο κινητό με Dynamic Holographic σχεδιασμό με την επερχόμενη σειρά Honor 20.

Η σειρά Honor 20 θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της εταιρείας που θα συμβολίζει ένα ακόμα κορυφαίο σημείο στην εξέλιξη της Honor, με τα Honor 20, Honor 20 Pro & Honor 20 Lite να αποτελούν κομμάτια της και το παγκόσμιο launch event θα γίνει στο Λονδίνο στις 21 Μαΐου. Η κάμερα αλλά και τα οπτικά εφέ θα έχουν τον πρώτο λόγο εκείνη τη μέρα.

H προηγμένη σχεδίαση Dynamic Holographic στη σειρά Honor 20

Καθώς πολλές μεγάλες εταιρείες επικεντρώνονται στη λειτουργικότητα των smartphones, η Honor δηλώνει ότι βρίσκεται σε μια αποστολή σύνδεσης της λειτουργικότητας και της αισθητικής, συνδυάζοντας τη μόδα και την τεχνολογία. Η σειρά Honor 20 επανασχεδιάζει την εμπειρία του χρήστη, δημιουργώντας ένα πολυδιάστατο γυάλινο glassback με Dynamic Holographic σχεδιασμό.

Με την ολοκλήρωση αυτής της πολύπλοκης διαδικασίας, οι σχεδιαστές ένωσαν δύο επιφάνειες: η πρώτη είναι η γυάλινη, ενώ η δεύτερη είναι εκείνη που καλύπτεται με κάποιο από τα νέα χρώματα του Honor 20 που θα αποκαλυφθούν στο event στις 21 Μαΐου. Το αποτέλεσμα είναι ένα εφέ που δίνει βάθος στη σειρά Honor 20 κάνοντας τη να διαφέρει από τους προκατόχους της.

Honor 20 με Dynamic Holographic Design
(φωτό: Honor)

Το σχεδιαστικό ήθος «Always Better».

«Το σχεδιαστικό μας ήθος «Always Better» μπορεί να εντοπιστεί σε ό,τι δημιουργούμε. Για πρώτη φορά και για τη σειρά Honor 20, η εταιρεία μας χρησιμοποιεί μια εξαιρετικά λεπτομερή και σύνθετη μέθοδο συναρμολόγησης. Για κάθε 100 glassbacks, μόλις 20 ικανοποιούν τις αυστηρές μας προϋποθέσεις. Παρά τις δυσκολίες που αυτή η πρόκληση παρουσιάζει, η Honor παραμένει αφοσιωμένη στο να δημιουργήσει ένα glassback χρησιμοποιώντας την τεχνική αυτή. Θέλουμε να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο στους πελάτες μας», δηλώνει ο George Zhao, πρόεδρος της Honor.

Σχεδιασμός Dynamic Holographic Design και χαρακτηριστικά με επίκεντρο τον χρήστη

Η φιλοσοφία της Honor για τη συνεχή βελτίωση και εξέλιξη του design της, την οδηγεί στο να κάνει ένα παραπάνω βήμα στο Dynamic Holographic glassback της συσκευής. Η σειρά Honor 20 προσφέρει μια οθόνη 6,26 ιντσών με μια αναλογία οθόνης/συσκευής μεγαλύτερη του 91,6%. Σε συνδυασμό με μια ενσωματωμένη κάμερα 4.5mm στην οθόνη, η οπτική εμπειρία της συσκευής αναβαθμίζεται χωρίς να θυσιάζει το αισθητικό της κομμάτι.

Η σειρά Honor 20 θα απαθανατίσει όλες τις στιγμές στο event λανσαρίσματος της και θα αποκαλύψει περισσότερες δυνατότητες της κάμερας αλλά και χρώματα της συσκευής, την Τρίτη 21 Μαΐου.

Honor 20 με Dynamic Holographic Design
(φωτό: Honor)

Το άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της Honor.

Previous Article

Η Cambridge Audio στη WaveMotion – Επίσημη ανακοίνωση

Next Article

Τα πρώτα 8 Huawei smartphone με Android Q