Η Cambridge Audio στη WaveMotion – Επίσημη ανακοίνωση

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
cambridge audio edge

H WaveMotion Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη της επίσημης διανομής των προϊόντων ήχου της βρετανικής Cambridge Audio.

Η Cambridge Audio ξεκίνησε από κάποιους ταλαντούχους απόφοιτους τεχνολογίας, οι οποίοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία πρωτότυπη εταιρεία με high-tech προϊόντα στην πόλη Cambridge της Αγγλίας. Έκτοτε κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τα προϊόντα και τη τεχνολογία της, αλλά και πολλά βραβεία αναγνώρισης της ποιότητας κατασκευής τους και του premium ήχου που αποδίδουν.

cambridge audio alva tt
To πικάπ Cambridge Audio Alva TT. (φωτό: Cambridge Audio)

Η Cambridge Audio παράγει από phono stages μέχρι Bluetooth ηχεία, network streamers και πανίσχυρους ενισχυτές. Η μεγάλη γκάμα των ηλεκτρονικών της καλύπτει τις πιο απλές ανάγκες για ένα αξιόλογο ηχοσύστημα, αλλά και τους πιο «διαβασμένους» του high end ήχου που θέλουν ένα premium set up. Με εννέα διαφορετικές προϊόντικές σειρές, η Cambridge Audio δίνει ολοκληρωμένες επιλογές σε κάθε λάτρη της υψηλής απόδοσης ήχου.

H σειρά Edge αποτελεί τη πιο premium σειρά ενισχυτών της Cambridge Audio και έχει κερδίσει και το πιο απαιτητικό κοινό. Ωστόσο η εταιρεία διαθέτει και best-cost ενισχυτές όπως είναι η σειρά CXA, καθώς και low-cost όπως οι Topaz AM.

Πλέον, με την άφιξη της σειράς Alva η Cambridge Audio παρουσιάζεται και στον χώρο του βινυλίου, με το πικάπ Alva TT να κλέβει τις καλύτερες κριτικές. Πρόκειται για το πρώτο πικάπ με Bluetooth APTX HD που παραδίδει ασύρματα, high-res ήχο. O ήχος του Alva TT απογειώνεται συνδυασμένος με τους προενισχυτές Duo & Solo της ίδιας σειράς.

Διαθεσιμότητα των προϊόντων Cambridge Audio

Από τον Μάιο 2019, τα προϊόντα της Cambridge Audio θα διατίθενται σε ένα εκτεταμένο δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων Ήχου και Εικόνας σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη WaveMotion, τον επίσημο διανομέα της Cambridge Audio στην Ελλάδα, στο τηλ.: 210-9244505 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.wavemotion.gr

Previous Article

Samsung TV με Apple TV και AirPlay 2 – Τι ισχύει στην Ελλάδα

Next Article

Έρχεται η σειρά Honor 20 με Dynamic Holographic Design